GrdobanS
Elita
- Poruka
- 23.472
NIJEDNA monarhija ne podrzava rusku agresiju na Ukrajinu.Jel Danska podrzava agresiju na Ukrajinu , sta kazu monarhisti ?
Ama nijedna!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NIJEDNA monarhija ne podrzava rusku agresiju na Ukrajinu.Jel Danska podrzava agresiju na Ukrajinu , sta kazu monarhisti ?
ne ginu civili od oruzja, nikad nigde nijedan civil nije poginuo od oruzja, osim u slucaju nesreceA zapad salje oruzije od kojeg ne ginu civili
Купи 1000 барела нафте, сачека месец два и прода за 150.000 $...!?negdje sam procito 5,00000 rubalja za poginulg to je 40000 evra
tako je govorio jučer i zapovjednik odreda Sparta do sinoć, pa više ne govorPo ovom Čečenu na ulazu u Mariupolj, otpor nacista je mlak i možda se povlače iz grada
Ne budi tako siguran...NATO ima pravo da se brani, ali ako napada ili salje vojnu pomoc sa svoje teritorije, ptedstavlja legitiman vojni cilj...podlozan anihilaciji...Hehe, ne ide to samo tako. Nije poljska Ukrajina i bio bi to lijep fight samo među njima. Osim što je poljska vojska daleko modernija od ruske poljska je članica NATO-a i tamo sigurno neće pasti ruske bombe.
Галиција ће остати бандеровцима, а Пољаци ћуте јер су ови вероватно у пролазу ка ирској
Поражавајуће је то,да сами Украјинци под претњом Оружја, не дозвољавају својим рођеним Украјинцима да напусте Град
иако су Руси обезбедили Коридор.
Они желе да тај исти Мораунпољ ПОМРЕ ОД ГЛАДИ И ЗИМЕ...како би то нахнадно приказали као
"Суровост руске Агресије" ,где би нахнадно иницирали Пажњу светског јавног Мнења.
Путин до ВАРШАВЕ,АКО ТРЕБА!
па неће бре Руса нико да захебава!
Tako je, samo Milošević je bio komunistička neznalica. I on je poslao policiju (uglavnom) i malo vojske, da deratizuju šiptarske teroriste. U to vreme je NATO bio još uvek ozbiljna sila i opet su uz laži (Račak) započeli okupaciju SR Jugoslavije. Imaš li skrinšotove iz tog vremena, da vidim koliko si vremena proveo na forumu da braniš SRJ od zločina NATO-a?Deratizirao je i Milosevic, pa na kraju deratiziralo i njega...
Putin ima jedino srecu sto ima nuklearni as u rukavu, a mozda ga ni to ne spasi...
Tipično hrvatskinije ovog pilota nego pilota koji je imao čast sa Putinom se slikat, kojeg je Putin nagradio za zasluge u ratu u Siriji. nek bude sretan ako dođe doma bez mooda sa glavom na ramenu. ja bi mu obje ruke odsjekao da se pita poslje svake velike nužde koji mu je qita ovo trebalo u životu
Piše, mnogo ljudi bilo unutri, ali fascinantno je kako prolaze pored leševa i nitko ne pregleda je li čovjek živ... Oguglalo.sta pise tu, razvalili orkove![]()
mozda nije u pitanju sam socijalizam, to je relativno novo u ne tako kratkoj istoriji istoka Evrope
recimo, mozda je nizi kolektivni IQ blizi odgovor, nedostatak obrazovanja, ili zajednickog nacionalnog bica i mentaliteta sta je to otadzbina, a iz toga sledi i tako lako primanje semena socijalizma u narodu, zasto recimo Norvezani, ili Skoti, ili Svajcarci nisu progutali udicu da budu Crveni Boljsevici a istok jeste
nesto mi govori da bi ti mogao biti hrvatnije ovog pilota nego pilota koji je imao čast sa Putinom se slikat, kojeg je Putin nagradio za zasluge u ratu u Siriji. nek bude sretan ako dođe doma bez mooda sa glavom na ramenu. ja bi mu obje ruke odsjekao da se pita poslje svake velike nužde koji mu je qita ovo trebalo u životu
E tu ce da se koriste one dzepne takticke nuklearkePoljaci su upozoreni, ako sa njihovog aerodroma poleti nesto za Ukrajinu, tipa MIG-a ili slicno, aerodrom ce biti unisten...i tu citav NATO, sve sa Pentagonom na celu, ne moze nista...jer to je legitiman vojni cilj, u aktu neprijateljstva prema Rusiji..
znaci oruzije koje salje zapad ide na izlozbu i nece ga koristitine ginu civili od oruzja, nikad nigde nijedan civil nije poginuo od oruzja, osim u slucaju nesrece
civili ginu iskljucivo od ljudi koji drze oruzje
nije ovog pilota nego pilota koji je imao čast sa Putinom se slikat, kojeg je Putin nagradio za zasluge u ratu u Siriji. nek bude sretan ako dođe doma bez mooda sa glavom na ramenu. ja bi mu obje ruke odsjekao da se pita poslje svake velike nužde koji mu je qita ovo trebalo u životu
Učinilo ti se. Za sad to ostaje samo neuspeo pokušaj, idemo dalje.Učinilo mi se da si napisao da većinu Ukrajinaca čine nacisti.
da, samo da im oproste masakr NKVD u Katinskoj sumi, nije to nistaПољаци само да су паметни и да се помире са Русима.
KOJI AVION JE OBOREN ?nije ovog pilota nego pilota koji je imao čast sa Putinom se slikat, kojeg je Putin nagradio za zasluge u ratu u Siriji. nek bude sretan ako dođe doma bez mooda sa glavom na ramenu. ja bi mu obje ruke odsjekao da se pita poslje svake velike nužde koji mu je qita ovo trebalo u životu
Budu li se zezali Katiska suma ce biti ljepa uspomena sta ce ih snaci....da, samo da im oproste masakr NKVD u Katinskoj sumi, nije to nista
Прича о авионима смешна је. Одакле ће ти авиони полетати и у опште прећи границу?Lepo ... Rumunija, Slovacka i Bugarska su Nato clanice i imaju migove na kojima Ukrajinci jedino umeju da lete ... MIG 21 i Mig 29 ... prilicno su zastareli u odnosu na ruske ali mogu se upotrebiti za ciljeve na zemlji .... U principu prva faza rata je bila ograniciti rat, sto se do sada uspelo...sporo je napredovanje ruske vojske..onako, prilicno je dozirano.... sad sledi druga faza da se sto vise tuku i jedni i drugi sa starim oruzijem uz minimalno pomeranje fronta. Uporedo se odvija operacija prodavanja oruzija Ukrajini ... bice para ko blata i mrtvih ko blata..
po cemu si to zakljucio,po drvecu bez liscastiglo ljeto u ukrajinu?

onaj gore sto sam ga citirao, nosi ruski RPG koliko se razumemznaci oruzije koje salje zapad ide na izlozbu i nece ga koristiti
Znaci zapad ne salje oruzije nego zajebava ukrajinceonaj gore sto sam ga citirao, nosi ruski RPG koliko se razumem
i to onaj omiljeni talibanski iz 1960e i neke, zato sam to i napisao