marsijaner
Legenda
- Poruka
- 55.092
sta Mexikanci pu poslali Pivo KoronuOdgovarajuća tema.
A mnogo neuroznih.
Napisao slava Ukrajini a neki polude.
Putin dobio koronu.
e jes ti mehikanci dobri
em nece da su uz USRA drzavu a i jos vicu PUTINE TI SI NAS
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sta Mexikanci pu poslali Pivo KoronuOdgovarajuća tema.
A mnogo neuroznih.
Napisao slava Ukrajini a neki polude.
Putin dobio koronu.
sta pise tu, razvalili orkove20 Ugnjetača manje, inshallah.

Rat u Ukrajini nije počeo pre 11 dana. Počeo je pre 8 godina.
Ovi licemeri što sada cvile, su ćutali čitavo vreme.
Opet su tu dve stveri. Ili ste bili neobavešteni, ili ste jako zlonamerni.
Ovo je tačno. Ovaj rat će definitivno formirati ukrajinsku naciju, i izbrisati tu "sivu" zonu koja je kod Ukrajinaca do sada postojala.
Nema boljeg načina za "kovanje" nacionalnog identiteta u etnički i jezički izmešanoj državi, nego borba protiv zajedničkog neprijatelja.
Пољаци само да су паметни и да се помире са Русима.
Ti shvatas da su to zapadni mediji plasirali,americi je trebalo 5 dana za Grenadu koja ima 100 hiljada stanovnika,dajte ljudi budite realni....Ukrajinska armija koliko god bila slabija od ruske jaca je od svih Balkanskih zajedno....Osobno sam Ukrajini davao 7 dana, danas nisam siguran u rusku pobjedu.
Srbi nisu nacisti, dok ukrajinci to jesu masovno. Srbi nisu započeli "Oluju" dok Ukrajinci jesu. Ali ako NATO kaže...![]()
Hehe, ne ide to samo tako. Nije poljska Ukrajina i bio bi to lijep fight samo među njima. Osim što je poljska vojska daleko modernija od ruske poljska je članica NATO-a i tamo sigurno neće pasti ruske bombe.I rekli da se silno vesele i da im Ruje pošalji par komada svojih cirkona po aerodromima
Vele srećni će biti vrlo, ushićeno čekaju
Sva sreća pa predsednik Beriša iz Albanije nije oslobodio Srbiju 1999-te od okupacione vlade u Beogradu i vojske pod njenom kontrolom.Председник Путин не ослобађа Украјину од Укрјаиница него од окупационе владе у Кијеву и од војске под њеном контролом.
Počeo je i pre toga, tamo negde u momentu raspada SSSR.Почео је тако што је окупациона власт из Кијева крнула са мучким ракетинм нападим на Донбас , палили људе у Одесси итд...
А ови што комнтаришу , знају они све , али само раде свој посао ..
Баш је то било.Поздрав Јотанка!
Можда је до Веб-прегледача (Web browser) којег користиш?
Sva sreća pa nas Albanija nije lažno optužila da smo nacisti inače bismo najebali kao Ukrajinci.Srbi nisu nacisti, dok ukrajinci to jesu masovno. Srbi nisu započeli "Oluju" dok Ukrajinci jesu. Ali ako NATO kaže...![]()
Hehe, ne ide to samo tako. Nije poljska Ukrajina i bio bi to lijep fight samo među njima. Osim što je poljska vojska daleko modernija od ruske poljska je članica NATO-a i tamo sigurno neće pasti ruske bombe.
Nece taj dugo da pozivi,a verovatno ce pre smrti i ostati sam bez jaja....
Počeo je i pre toga, tamo negde u momentu raspada SSSR.
a jel
САД су послале нуклеарни носач авиона Хари С. Труман у Егејско море са циљем... могуће подршке Турској у случају компликација са Русијом
![]()
Pa zašto su sve slavenske zemlje u *****? Socijalizam nas je dokrajčio.da, al ovde pola teme provejava teza kako paze na civile, da se ne daj Boze neko tamo ne uvredi
onda dodje brat Tixoglu okaci snimak disperzije kasetne bombe kako razvaljuje stambeno naselje
napise ROKAJ KOKAJ, to je stab nekih tamo nacista iz Rige i divi se sam sebi kako je ratoboran na tastaturi
za to vreme, Zelenski pravi selfije po Kijevu, Klicko se slika u uniformi cistoj ko suza, Putin u Kremlju crta mape i sanja SSSR do Lisabona, a sirotinja gine, do sad bar 1.500.000 ljudi je raseljeno za cirka 10 dana
ako dozvolis mala korekcijaLegnu u krevet uveče i samo smišljaju kako da zbrišu Slovene sa lica zemlje.
Žena im kaže "ajmo se sexat", a oni zamišljeno "ne sad draga, imam važnija posla, mislim kako da zatrem Slovene".
To ti je tako, moj ti.
Ti nisi pogledao ni jedan video ovde postavljen? Da, masovno su nacisti. Imaju toliko grupa i organizacija koje se oslanjaju na one iz II Svetskog rata, koje su se borile uz naciste. Pogledaj koliko im se školske dece vidi na tim snimcima. Nigde to nije, kako naš kolega Sizif kaže, par desetina, već se meri u stotinama, a one šetnje po Kijevu u više desetina hiljada.Ukrajinci masovno nacisti? Koliko, 20 miliona nacista?
Ajde, ne preteruj. Dok je Janukovič bio na vlasti verovatno ti ne bi palo na pamet da tako nešto kažeš.
Aha.Ukrajina si je iskopala grob, jer je nakon ovog više neće biti. Rusija, Rumunjska, Poljska i Mađarska, svatko će uzeti dio kolača.
Ови дебили и фашисти су глупи оставили писани траг и своје сликеNece taj dugo da pozivi,a verovatno ce pre smrti i ostati bez jaja....
negdje sam procito 5,00000 rubalja za poginulg to je 40000 evraMisliš 21.000€?
Tj. 19.000€?
...
..
.
0
Bolesni su to ljudi. Poljaci. Oni su jedan od bandita zbog kojih pada citaba Evropa.
a koja ti je to cifra 5,00000 ....negdje sam procito 5,00000 rubalja za poginulg to je 40000 evra