Rat u Ukrajini (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jel ima neko sa iskustvom, da objasni sta to znaci zasto rusi lete tako nisko, umesto visoko, istovare sta nose od raketa na birani cilj, okrenu se i lete nazad

godinama to rade u Siriji, besprekorno, amerikanci ratuju na isti nacin, i sta je sada ovo sa letenjem ko glineni golubovi iznad zemlje na 200 metara

ne vidim nikakvu zdravu logiku da avioni tako budu upotrebljeni, razumem za helikopter, ali za avion ne

ako su ti snimci niskih letova uopste verodostojni

Нешто ти стала машта? Чуј, породицу и дете у колицима, није довољно јако, не осликава Русе на западни начин?
Ајде пробај поново,р он, да звучи јаче?
Svaka žtrva danas u Ukrajini je posljedica ruske okupacije suverene države. Baš čudno i nelogično

Na koju tačno Novoselovku u Zaporoškoj oblasti misliš? :lol:

Prilozi

• 275363885_1007479526847832_3137312845535448195_n.jpg
    275363885_1007479526847832_3137312845535448195_n.jpg
    19,5 KB · Pregleda: 12
mi vise ne znamo sta je nasa, a sta njihova [anti]propaganda

2017 Explosion at Ukraine Military Depot Shared as Recent Footage in Russia-Ukraine Conflict

ako gardjan kaze, a gardijan ne laze, osim ponekad, kao sad, i sada kao i svaki put - FEJK NJUZ

ja ne znam kako neko misli lazima da pobedi nuklearnu silu, stvarno mi nije jasno, TAKO DA IZVLACIM ZAKLJUCAK DA SU SVI OVI NA PLATNOM SPISKU PUTINA, dok putin delje, oni unose pometnju i dezinformacije, DEMORALISUCI NASU STRANU

https://www.youtube.com/watch?v=pHclBYf4Xmc

U tome je stvar sto nije bilo ok ali je sada vama ok kada to rusija radi :roll:
Русија решава један озбиљан проблем директно на својој граници.
Где ратује запад? И због чега?
Можда ти ту не правиш разлику, али један већи део западног света види.
Ко је на западу реаговао овако као што то раде данас, што су Амери побили само.Бог зна колико цивила, ради нафте?
Запад је лицемеран без граница другар, као и већина вас овде који пљујете Русију.
Да су били другачији према Русији задњих пар деценија до свега овог не би дошло.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back