Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 105.979
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Сигруно различито поимамо част. За мене нема части да прашинарим за туђ интерес.Evo ti pismo ruskog generala iz tih vremenaPogledajte prilog 1115245
Ви Ђиласове присталице овде заговарате увођење санкција против Русије, а ваш лидер ћути.То није лепо.A zasto bi ? ti iovako glasas za sps.
Ja zagovaram da SPS jednom zauvek crkneВи Ђиласове присталице овде заговарате увођење санкција против Русије, а ваш лидер ћути.То није лепо.
oni jedino imaju koristi od rusofilije a ne Srbija.То је човек који је измислио руску салату.Kako će tebi netko objasnit tko je Čajkovskij?
Ma ljudi se prodaju za pare tj dolare. Koga god znam samo kukaju i jauču.Citava Evropa i Usa je NATO a tvoji hvalospevi ne prestaju o njima a bombardovali ti drzavu,ili nisi normalan ili imas stoholmski sindrom ili si ustasic koji zivi u Srbiji
Jel tebi javio iz spam komande da su opkolili kijev? Nisu?18.30 Sve je više snimaka napuštenih Ruskih borbenih vozila.
Svaka žtrva danas u Ukrajini je posljedica ruske okupacije suverene države. Baš čudno i nelogičnoНешто ти стала машта? Чуј, породицу и дете у колицима, није довољно јако, не осликава Русе на западни начин?
Ајде пробај поново,р он, да звучи јаче?
mi vise ne znamo sta je nasa, a sta njihova [anti]propaganda
Nek se žale natoU!Svaka žtrva danas u Ukrajini je posljedica ruske okupacije suverene države. Baš čudno i nelogično
ДОНЕСИТЕ МИ ЊЕГОВУ ГЛАВУ Кадирив даје 500.000 долара за живот команданта украјинског АЗОВ батаљона
Русија решава један озбиљан проблем директно на својој граници.U tome je stvar sto nije bilo ok ali je sada vama ok kada to rusija radi![]()
Gde ti je to jel u glini kod zagreba?Potvrđeno: Majka i dvoje djece ubijeni dok su bježali iz grada kod Kijeva
#denjacifikacja
ne dolara...dao mu crveni križValjda je htio reći rubalja?
19.05 Gori Okružno tužilaštvo u Harkovu, prenose ukrajinski Telegram kanali
Nego jel se zna tko je zapovjednik imenom i prezimenomДОНЕСИТЕ МИ ЊЕГОВУ ГЛАВУ Кадирив даје 500.000 долара за живот команданта украјинског АЗОВ батаљона