piciginx
Legenda
- Poruka
- 54.601
Naljepnica je zakonPronašli su i NATO laptop iz 2008. godine
Nemojmo se brukati sa ovakvim dokazima
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naljepnica je zakonPronašli su i NATO laptop iz 2008. godine
Nemojmo se brukati sa ovakvim dokazima
To je i najjači Putinov adut u celoj priči
Zapad, još uvek (mada to može da se promeni vrlo brzo), nije spreman da pređe na nivo sankcija koje bi zaista predstavljale udarac koji Ruska ekonomija ne bi mogla da podnese iz prostog razloga što je za takav novo sankcija potrebna čvrsta odluka i spremnost na ozbiljne žrtve i od strane USA i Zapada.
Turska već zauzima pozicije da postane kanal za reeksport robe ka Rusiji (u oba smera) i to preko Azerbejdžana, koji Rusi (vrlo simptomatično) nisu dirali dok su nedavno peglali Nagorno Karabah.
Turska sada glumi neku neutralnost ali ukoliko bi im se jasno reklo ili-ili, odnosno ili trgujete sa Rusijom ili sa zemljama koje su na strani sankcija protiv Rusije (USA, EU, Kanada, Japan, Južna Koreja, Australija) verujem da bi se predomislili za 5 minuta.
Isto važi i za Kinu samo što zapad mora biti spreman da posatvi takav ultimatum i da ga se čvrsto drži.
Kako od toga nema ništa, jer vidimo da nafta i gas teku bez problema, onda nema ništa ni od nekih ozbiljnih sankcija koje bi potpuno blokirale Rusiju i zaista ih dovele u krajnje nezgodan položaj
a cija je onda ovo propaganda? vi se pobijte, ali mi cemo da investiramo u rusijuTo je propaganda za krezube.
Ne znam menije hit 11 dana kako Zelenski svira klavir penisom.

Nazalost daje samo 44000 al u pisljivim rubljama nesto isprsioM
Jel ima Putin 80k ojra za svakog ubijenog ruskog vojnika? Već je na 1,72 mlrd ojra
And counting

Пропаде РусијаSamo da![]()
Старе вијести, могу ли веће слике још да се ставе.Žestok udarac za Ruse: Ubijen važan čovjek separatista iz Donbasa
06. 03. 2022. u 13:43:00Radiosarajevo.ba
Pogledajte prilog 1115188
Vođa samoproglašene republike Doneck, Denis Pušilin, objavio je da je ubijen Vladimir Žoha, bivši zapovjednik Sparte.
Radi se o jednoj od militantnih grupa sa sjedištem u takozvanim "Narodnim republikama Doneck/Lugansk".
Sparta se smatra jednom od najučinkovitijih militantnih grupa na područjima Donecka i Luganska, piše Direktno.
BBC podsjeća da su Sparta i njezini čelnici više puta optuženi za nečovječno postupanje prema ratnim zarobljenicima. Rusi pišu da je Žoha ubijen u blizini Volnovake.
Žoha se pridružio borbama od samog početka sukoba u Donbasu. Tada je imao samo 20 godina.
Upravo su borci "Sparte", uključujući Vohu, istakli zastavu DNR iznad starog terminala donjeckog aerodroma, te sudjelovali u njegovom oslobađanju, a također su ponovno zauzeli mnoga naselja
Ti od 18-22 godine su najbolji vojnici.
Pošto je sad rublja? Pre neki dan je bila otprilike kao dinar, ali nisam posle gledao.Nazalost daje samo 44000 al u pisljivim rubljama nesto isprsio![]()
ZAGREBAČKA FILHARMONIJA-ZAGREB PHILHARMONIC ORCHESTRAЗато је запад (и западни сусЈеди) и бановао Чајковског, застарео.
Ово је за врли нови западни свет.
Према свецу и тропар.![]()
Sputnik Србиjа: Министарство одбране Русије потврдило: У Украјини се развијало биолошко оружје.
https://rs.sputniknews.com/20220306...-se-razvijalo-biolosko-oruzje-1135109517.html
Ajoj...predali nuklearno ali ne i biološko oružje...
Uce Rusi od Nato kako treba da opravdaju invaziju.
65%-75% od ukraine je ruski narod nije fasiste izabraoBiće bolji i u Brazilu kada fašista Buljsonar ode.
Narod je birao tu vlast a ne ruske vazale.
Pošto je sad rublja? Pre neki dan je bila otprilike kao dinar, ali nisam posle gledao.
mi ameri se brukamo, pa zar ne mozemo i mi u kaubojskom stilu da raspisujemo poternice, trazi se ziv ili mrtav?ДОНЕСИТЕ МИ ЊЕГОВУ ГЛАВУ Кадирив даје 500.000 долара за живот команданта украјинског АЗОВ батаљона
ruski policajac ne nosi bradu!pogledajte video najzanimljivije je od 5:45
zarobljeni ruski policajci
Pobedice Ukrajina,vidovit sam
opasno su cene krenule i kod nas u americi da divljaju, ali opet je gorivo duplo jeftinije, ko zna - zna. samo je dizel preskup, ali namerno jer zagadjujeKoliko litara goriva može kupiti Švabo za jedan eur?
I koliko će moći za 7 dana?
wtf je komornijim ?ZAGREBAČKA FILHARMONIJA-ZAGREB PHILHARMONIC ORCHESTRA
prije otprilike tjedan dana
Vesela djela P. I. Čajkovskog zamijenili smo komornijim skladbama, u znak solidarnosti s Ukrajinom. To je uobičajena praksa u svijetu u takvim situacijama. Koncert za violinu i orkestar u D-duru, op. 35 P. I. Čajkovskog ostao je na repertoaru. Nacionalnost nikad neće biti razlog da umjetnika/cu nemamo na repertoar

bojkotuj pdf politika,mi smo uz tebeBojkotujem euroviziju zbog rata u Evropi.