Krishna
Elita
- Poruka
- 24.714
Кме, кме, кме.Dakle komšije, toliko ste u banani, smuvani od ekvidistance da vam je i Kadirov heroj![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Кме, кме, кме.Dakle komšije, toliko ste u banani, smuvani od ekvidistance da vam je i Kadirov heroj![]()
U prvom pobjegli ko pičkice.E baš si ti našao da kažeš da su Rusi do lakta u krvi a zaboravljaš na čijoj ste strani bili u prvom i drugom svetskom ratu, gde ste jedini imali logor za decu, to vam nikad neće biti oprošteno. Kada se već nadzirao kraj rata, vi ste od nacista i fašista postali borci protiv nacizma i fašizma i to bukvalno svaki put, obraz nemate. Ponovo i dan danas, podržavate istu ideologiju, podržavate zlo.
Tvoj predsednik sta da ga ja branim,ti si zaduzen za to,tvoja sveta duznost....ovo je tvoja zemlja,nije mojaAjde još malo brani Vučića i Putina![]()
Jel ima Putin 80k ojra za svakog ubijenog ruskog vojnika? Već je na 1,72 mlrd ojraКме, кме, кме.
8 godina je Putin jeo gomna i gledao kako ubijaju ruse....to vi rusofili tvrdite da se desilo.„Добијени документи потврђују да је развој компоненти биолошког оружја вршен у украјинским биолошким лабораторијама, у непосредној близини руске територије“, рекао је Конашенков.
Како би спречило откривање чињеница о кршењу од стране Сједињених Држава и Украјине члана 1.
Bojkotujem euroviziju zbog rata u Evropi.Tvoj predsednik sta da ga ja branim,ti si zaduzen za to,tvoja sveta duznost....ovo je tvoja zemlja,nije moja
Koja debilana.Tvoj predsednik sta da ga ja branim,ti si zaduzen za to,tvoja sveta duznost....ovo je tvoja zemlja,nije moja
Pobedice Ukrajina,vidovit samBojkotujem euroviziju zbog rata u Evropi.
Можда и одговор на питање што су јурнули да поклопе одређене зоне.„Добијени документи потврђују да је развој компоненти биолошког оружја вршен у украјинским биолошким лабораторијама, у непосредној близини руске територије“, рекао је Конашенков.
Како би спречило откривање чињеница о кршењу од стране Сједињених Држава и Украјине члана 1.
Конвенције УН о забрани бактериолошког (биолошког) и токсичног оружја, украјинско Министарство здравља послало је упутство свим биолошким лабораторијама да хитно елиминишу ускладиштене залихе опасних патогена.
У блиској будућности Министарство одбране Руске Федерације намерава да представи резултате анализе приспелих докумената.

Bože Pravde.Pobedice Ukrajina,vidovit sam

Ne treba tu bog,pogledaj kladionice,eno ukrajinci naprasno u svakom sportu zlato osvajaju.....i kriket svetsko prvenstvo bi sada osvojiliBože Pravde.
E tu je nastala Korona.Запослени у украјинским биолошким лабораторијама предали су документе о уништавању
посебно опасних узрочника куге и антракса 24. фебруара.
![]()
Турска нема планове за санкције Русији, не жели да буде страна у сукобу, рекао је Ердоганов портпарол
Снаге ДНР пронашле су код Мариупоља лабораторије за производњу „борбене“ дроге за украјинске националисте, јавља дописник Спутњика.
Tvoj predsednik sta da ga ja branim,ti si zaduzen za to,tvoja sveta duznost....ovo je tvoja zemlja,nije moja
To Ruse ne abolira za zločine koje sada rade prema UkrajiniE baš si ti našao da kažeš da su Rusi do lakta u krvi a zaboravljaš na čijoj ste strani bili u prvom i drugom svetskom ratu, gde ste jedini imali logor za decu, to vam nikad neće biti oprošteno. Kada se već nadzirao kraj rata, vi ste od nacista i fašista postali borci protiv nacizma i fašizma i to bukvalno svaki put, obraz nemate. Ponovo i dan danas, podržavate istu ideologiju, podržavate zlo.
Империја ЗЛА И ЛАЖИ има своје пијуне које финасисра да би за њу ширили лажи ..
одвратно
Pronašli su i NATO laptop iz 2008. godineУ бази неонациста код Мариупоља пронашли су војну блузу са британском заставом и амблемом мировних снага УН, јавља дописник Спутњика.
![]()
Bi li ti mogao? Ja sam malo ljubomoran...Ne znam menije hit 11 dana kako Zelenski svira klavir penisom.