Rat u Ukrajini (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tamo je suverenost mogla da ima samo Ukrajina a ne Krim Donjeck ili Lugansk, kod nas samo Srbija a ne Kosovo, Vojvodina ili neko drugi. Sve sto sam napisao vazi ali samo ako se slozi Amerika, stekli su takvu poziciju i cvrsto je drze. Vidim da mnogo znas o suverenosti onda mi objasni kako su Rusi suvereni u Donjecku a Siptari na Kosovu nisu, nego otkud znas koji su moji.
vidim koliko ista znas
a to je po tvojim pisanijama
zero ili ic nista , sa trabunjanjima
uzmi i polako procitaj sta je dosada i pisano
mozda ces i tada i nesto nauciti
upss neces

1:22 по подне · 6. мар 2022
Кијевске безбедносне службе прихватају прве плаћенике
Данас су пензионисани официри британског маринског корпуса стигли у Кијев да учествују у непријатељствима против руске војске и републичких снага.

FNKoWGpXsAUIKGm
ne deluju kao penzioneri

Vračam se na inicijalno pitanje, ako već imaš takvu pogibeljnu taktiku, ako guraš mehanizovane kolone kroz neobezbeđenu teritoriju, zašto onda šalješ vojsku na redovanom odsluženju sa par meseci staža da ti izigravaju glinene golubove

Откуд ти знаш да су на редовном одслужењу војног рока?

samo su juče ukrajinci oborili nekoliko ruskih aviona i zarobili 2 pilota, jednog je lično asad odlikovao. imate snimke na 9gag. o uništenim oklopnim vozilima da i ne govorim.

ovoliki gubici ruske vojske da budu nauk usijanim glavama u srbiji i republici srpskoj.
krenemo li na kosovo naši bi bili još i veći jer ne bismo imali prevlast u vazduhu.

ne razumem vojničku strategiju koju ruski generali sprovode u ukrajini, kako tako lako izlažu jedinice udarima

Vračam se na inicijalno pitanje, ako već imaš takvu pogibeljnu taktiku, ako guraš mehanizovane kolone kroz neobezbeđenu teritoriju, zašto onda šalješ vojsku na redovanom odsluženju sa par meseci staža da ti izigravaju glinene golubove

Zato jer bolesnom Putinu ruski život vrlo malo znači. Šta ga briga, ima ruske mladosti koliko voliš da gine po ukrajinskim pustopoljinama, a i njihove ucviljene majke će opet glasati za Putina.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back