Mstislav
Stara legenda
- Poruka
- 75.145
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato je vojni glasnogovornik Kremlja je spomenio sve plačenike svijeta osim Hrvata! ili je ono samo spomenuo 200 Hrvata a o drugima ni slova?vasi se skrivaju iza civila u mariupulju tako da vi nista nemate sa tim![]()
vidim koliko ista znasTamo je suverenost mogla da ima samo Ukrajina a ne Krim Donjeck ili Lugansk, kod nas samo Srbija a ne Kosovo, Vojvodina ili neko drugi. Sve sto sam napisao vazi ali samo ako se slozi Amerika, stekli su takvu poziciju i cvrsto je drze. Vidim da mnogo znas o suverenosti onda mi objasni kako su Rusi suvereni u Donjecku a Siptari na Kosovu nisu, nego otkud znas koji su moji.
ne deluju kao penzioneri1:22 по подне · 6. мар 2022
Кијевске безбедносне службе прихватају прве плаћенике
Данас су пензионисани официри британског маринског корпуса стигли у Кијев да учествују у непријатељствима против руске војске и републичких снага.
![]()
Откуд ти знаш да су на редовном одслужењу војног рока?Vračam se na inicijalno pitanje, ako već imaš takvu pogibeljnu taktiku, ako guraš mehanizovane kolone kroz neobezbeđenu teritoriju, zašto onda šalješ vojsku na redovanom odsluženju sa par meseci staža da ti izigravaju glinene golubove
Putin pišti je do sada mora isplatiti 2,17 mlrd ojra porodicama poginulih i ranjenihPostavljaju barikade u nastanjenim mestima i onda sve razjhebu koje su debilčine ovi ukrajinci![]()
dva tu 22 i dva MIGA 31 su i dalje stacionirani u SirijiIzvidnica
Американский атомный авианосец CVN 75 Harry S. Truman вошел в Эгейское море.
Kao sto su poljaci, komunisti i papinci vrsili derusizaciju tokom poslednja dva veka, tako i sad rusi kreću u kontru...Baka katolkinja, papista koju treba denacifikovati.
Zato jer bolesnom Putinu ruski život vrlo malo znači. Šta ga briga, ima ruske mladosti koliko voliš da gine po ukrajinskim pustopoljinama, a i njihove ucviljene majke će opet glasati za Putina.Vračam se na inicijalno pitanje, ako već imaš takvu pogibeljnu taktiku, ako guraš mehanizovane kolone kroz neobezbeđenu teritoriju, zašto onda šalješ vojsku na redovanom odsluženju sa par meseci staža da ti izigravaju glinene golubove
Сви ви сте поодавно на "кари" крупног капитала и хорски блебећете и кревељите се као у америчким ситкомима.Dobar i ozbiljan tekst:
https://www.politika.rs/sr/clanak/500873/Pogledi/Vladimir-Putin-ujedinitelj
Vladimir Putin – ujedinitelj

*visiniТвој стил писања такође говори о низини твоје интелегенције.
Ovo krstareci, nisam znao da se toliko cuje...
jel posada prezivela ?
Znači ne vjeruješ u ono šta ne vidiš
To je dokaz da si neobično muda
Ja mislim da proklinje onaj dan kad je poso za Ukrajinu, ne bi mu bio u kozi ni 2 minute...
Ne nego ću živjeti u tvom imaginarnomOnda vidim ja da ti živiš u nekom svom svetu![]()
samo imaju rzličita imena.Сви ви сте поодавно на "кари" крупног капитала и хорски блебећете и кревељите се као у америчким ситкомима.![]()