Rat u Ukrajini (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Највећа је била на Црном мору, Очаково! Њу су ракетама сабили у земљу!
Јутрос су јавили да су нашли материјалне доказе да су Украјинци увелико радили на развоју прљаве бомбе!
Пуно је тога што излази на површину и зато цензура, САД чини све да не изађе на видело шта су све тамо радили и да су дословце провоцирали рат са Русијом преко туђих леђа!

Не може цензура да прекрије све. Постоје медији који могу лако да се пробију кад је потребно. Уз то додај масовно дељење доказа на нету где је немогуће зауставити где ће на крају да заврши.

Јуче сам писао да Руси дошли у посед документа из тих лабараторија и преко 10000 узорака. Ово је непотврђено али видим да понегде искочи да је нешто нађено у тим лабараторија па може да буде да је то.

Какав махерски посао Русије да немамо никакав увид у борбе и не знаш ништа док интернет твитераши стигли до Москве .. .

Највећа је била на Црном мору, Очаково! Њу су ракетама сабили у земљу!
Јутрос су јавили да су нашли материјалне доказе да су Украјинци увелико радили на развоју прљаве бомбе!
Пуно је тога што излази на површину и зато цензура, САД чини све да не изађе на видело шта су све тамо радили и да су дословце провоцирали рат са Русијом преко туђих леђа!
i sta kaze na to
nas , najpametniji i najbolje znan za sve i nista sizif.
hmm, ocekujem ,
da ce reagovati da je sve to izmisljotina i da je to zbog planete i uticaja venere na Mars

Tako isto su i u Sarajevu imali unutrasnju blokadu i nisu dali nikome od civila da izadje

...
И у Дубровнику!
Ево нашао сам мој пост са форума из 2011.

.Д: Све о Дубровнику је фарса и лаж. Тачно је да је било дејстава и по старом језгру Дубровника, и по још неким деловима града. На својим картама, ратним, а и туристичким, уцртао сам тачно где су се налазили положаји Хрвата. Ти положаји су стално мењани. Користили су минобацаце "чарли", који су били на камионима, тако да су често улазили у заштићено језгро и из њега дејствовали по положајима ЈНА.;) Друга карактеристика, ЗНГ је користио хотеле. На горњим спратовима су смештали избеглице, а ЗНГ би дејствовао са доњих спратова.;) Стално су нас засипали минобацачким гранатама и мецима разних калибара. Уз то, били смо сведоци њиховог наоружавања с мора, иако је постојао ембарго на увоз оружја.

С: Ко их је наоружавао?
Б.Д: Ако је Шеста америчка флота држала блокаду, јасно је да је наоружавање Хрвата од стране САД прећуткивано. Наоружавали су их многи.

С: Приче Јокића, Стругара и осталих, разликују се од Ваше?
Б.Д: И ту је ствар јасна. Јокића лично знам, на дубровачком ратишту био ми је командант. Једно време нисам хтео с њим да се срећем. Међутим, када је отишао у Хаг, учинио сам све да му помогнем. Више сам пута с њим разговарао у Београду, док се бранио са слободе. Жестоко сам му замерио што је признао кривицу, и на тај начин довео у безизлазан положај Стругара и све оне који су с њим оптужени. Пошто сам му помагао око документације, уз помоћ које је могао да се одбрани, несхватљиво ми је његово образложење признања, да документацију није добио на време. Посебно га је погодило, што његови потчињени, њих петорица, које ми је навео по имену, нису хтели да се појаве као сведоци одбране. То га је, каже, преломило да призна кривицу, мада је могао да се одбрани. Јер, и међународно ратно право каже: сви обележени објекти, попут болница, хотела и других, који су заштићени, уколико се користе за војне потребе и дејства из њих - престају да буду заштићени. То је у Дубровнику био случај.

Божидар Делић,Пензионисани генерал

Пре свега, ниси одговорио како је Совјетски Савез убијао Јевреје на милионе.

jesam, napisao sam u osnovnom postu, u gulazima, nema nikakve potrebe da elaboram sta je to gulag, i sta se tamo desavalo, isto kao sto nema potrebe da elaborarim sta je to Mathauzen ili Ausvic, i sta se tamo desavalo, to su siroko dostupni podaci, koje mozes sam da proucavas natenane, ako te zanima takvo istorijsko stivo. Sovjeti su mnogo pre Hitlera zapoceli progone protiv Jevreja. i ne samo Sovjeti, i u doba Carske Rusije su isto radili. cak je i sam Car napisao da je to zato sto su Jevreji razapeli Isusa na krst, kad jedan Hitler nije bio ni rodjen

Putin i Dinacard pobeđuju, kome još trebaju te sotonističke tekovine

Visa, Mastercard suspend all operations in Russia, 'effective immediately'​

https://www.foxbusiness.com/economy/visa-announces-suspension-of-all-operations-in-russia
1646556159919.png
:mrgreen:

EU može imati gubitak jedino bez ruskog plina. Ništa drugo Rusija ne može ponuditi svijetu. Za vrijeme SSSR-a je isto bilo. EU je doživljavala veliki progres dok je glavni sovjetski izvozni adut bio plin, u manjoj mjeri nafta. Rusija ništa nije proizvodila. Sjetimo se smiješnog auta moskviča

Da, kažu da se šalju nikad veće količine plina za EU
i kazu
nekada si i imao i mogucnost da iz mnostva informacija koja su ti i data , i sa leve i sa zadnje strane
ak , si bio zainteresiran , mogao si i doc do zakljucka koji bi TEBI i bio relevantan
s obzirom , da kako i vidim , pikusavas , punoglavce da i kazes da su vec zabe, moram ti reci
i u kriv si ...i dobio si kriv

To kao sto Vojvodina moze da hrani celu Evropu :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
izgleda da tvoj mozak i ne moze da shvati sta znaci
planiranje , i nacin sprovodjenja tih planova
s obzirom da u ovoj zemlji iamo nazalost , ponavljace i one sa kupljenim diplomama ,
ne ocekuj ikakav napredak , pa i za proizvodnju
ako i nisi primetio da sva roba koja stize iz EU i je na velikim subvencijama i da na taj nacin , prodane gnjide uvoznika u sprezi sa placenim politicarima , uvozi robu koja i je jeftinija i na taj nacin
proizvodnju dal u stocarstvu , dal poljoprivredu obezvredjava jer
Nas proizvod je desetostruko skuplji.

dal ti to moze uci u glavu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back