kentaur Nesh
Veoma poznat
- Poruka
- 12.671
To je upravo taj...ali ja ne zelim da se pokusavas samoubiti, mozda ti i uspije...Ima dosta likova iz Alan Forda..
Ima jedan koji se pokušava ubiti ali mu ne uspijeva nikako..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je upravo taj...ali ja ne zelim da se pokusavas samoubiti, mozda ti i uspije...Ima dosta likova iz Alan Forda..
Ima jedan koji se pokušava ubiti ali mu ne uspijeva nikako..
Loše je sve predvidio, sada se ne može vratiti natrag..Putin je kao svaki dobar šahista samo pročitao par NATO poteza unapred...
I zato tebi deluje iznenajdujuce...
Ali ne...uopste nije...on je predvideo poteze unapred i izbegao da bude matiran u nekom narednom potezu...
E sad, to sto se NATO i EU Rajh ljute jer su im potezi procitani..., a jbg sad...
...
izviniVidim kako ste isplanirali pa uvozite iz Albanije![]()
Bog ti da zdravlje...To je upravo taj...ali ja ne zelim da se pokusavas samoubiti, mozda ti i uspije...
Loše je sve predvidio, sada se ne može vratiti natrag..
Nervozan si UJKANE ahahahaizvini
izgleda da ti tvoj mozak ne prima informacije
moze bit da je malji deo i ga i primao
ma qqqurac je primao
Da
Izcisti ukraineTako je - > Mora matirati NATO i EU Rajh
Upravo na tome radi...
Dok se oni bave ukidanjem ruske salate i votke...
...

Jel su zapadna eUropa, Japan, J Koreja idr. uvodili sankcije SAD? Izbacili je iz SWIFT-a? Iz olimpijskih igara? Sa interneta?Tako su i Amerikanci našli "dokaze" da Iračani imaju oružje za masovno uništenje. Međutim, posle se ispostavilo da to baš i nije bilo istina.
naravno da imaju. )Jel imaju Rusi alternativu za Visu i Master... Ovo će da bolii
ajdeNikada a možda ni tada nije bila opcija napada na Rusiju.
Rusi su sa aneksijom Krima počeli ovu priču..
Priča o nekakvim nacistima je glupost.
Rusija je vojna nuklearna velesila, Ukrajina se odrekla nuklearnog naoružanja.
Ovo nije rušenje vojne infrastrukture Ukrajine nego njeno rušenje i porobljavanje.
Putin je imao više vojnih opcija on je izabrao najgore za sebe i Ukrajinu.
Očito ima loše savjetnike..
X ili meni više dodje kao peščani sat, aludira da je vreme isteklo . .....
Nova oznaka je....
X
Znaci ide se na totalno precrtavanje (X) Majdan nacista
...
da bih ti bio UjkanNervozan si UJKANE ahahaha
Да, то би било исто као да си написао да је прича о Блајбургу глупост?! Куд би кроасани славили Усташе? Ево, и добровољци иди да подрже народ Украјине а не нацисте?Nikada a možda ni tada nije bila opcija napada na Rusiju.
Rusi su sa aneksijom Krima počeli ovu priču..
Priča o nekakvim nacistima je glupost.
Rusija je vojna nuklearna velesila, Ukrajina se odrekla nuklearnog naoružanja.
Ovo nije rušenje vojne infrastrukture Ukrajine nego njeno rušenje i porobljavanje.
Putin je imao više vojnih opcija on je izabrao najgore za sebe i Ukrajinu.
Očito ima loše savjetnike..
pa , koliko ja vidim
ne ide u nato ukraine ne citavapa da li mislis, da nisu vec nasli, planeri razmisljaju po 20 50 godina unapred
cenim da su US i Rusija nacrtali linije razgranicenja, i da je Ukrajina zalog za slobodne ruke NATO u Evropi.
na sta se svode sankcije, privremene zaplene jahti oligarsima, koje ce svakako biti vracene. znas Putine, imate milijardu na racunu, ostace tamo godinu dana?
Iran potpisuje ugovore sa US ovih dana za mir u Hormuzu, Izrael pakt sa monarhijama.
to su slobodne ruke za anglo alijansu, i moze da preusmeri punu projekciju moci na Pacifik. Kina je povecala vojni budzet za 7%. rat za Tajvan i verovatno i Koreju je blizu. tim ratom ce se odrediti buducnost za sledecih najmanje 100 godina
А како другачије?i sta kaze na to
nas , najpametniji i najbolje znan za sve i nista sizif.
hmm, ocekujem ,
da ce reagovati da je sve to izmisljotina i da je to zbog planete i uticaja venere na Mars