dalmata
Domaćin
- Poruka
- 3.099
I 10tak tisuca vojnika?Pa Rusi sve što su od tehnike izgubili ovde nadoknadili petostruko.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I 10tak tisuca vojnika?Pa Rusi sve što su od tehnike izgubili ovde nadoknadili petostruko.
Не, наравно да није, али да виде и чују они који мисле другачије.to nije nista novo..zna se, samo se cutilo dok im putin nije uletio sad i pokvario nacisticke planove..
апел руског добровољачког батаљона грађанима града Изјума.
Руководство града, по узору на представнике националистичких формација, не усуђује се да без непотребних жртава препусти град Изјум под контролу руских ослободилаца. Одбијање градских власти да то питање реши мирним путем сматраћемо кршењем преузетих обавеза према становништву и саучесништвом са нацистима.
Наш циљ је да избегнемо урбане борбе и сачувамо животе цивила, као и инфраструктуру града.
Да бисмо показали добре намере, вечерас ћемо ћутати. Захтевамо од одборника Градског већа, функционера и безбедносних службеника да се сете одговорности за животе цивила.
Руси захтевају предају Изјума или ће судити општинарима као сарадницима нацизма
kakve su ovo metode? Podsjeća me na SSovce i strijeljanje partizana. 100 za 1Mene iskreno čudi da Poljaci njih hoće da prime u izbeglištvo posle svega što je banderaš radio njima i još ga dan danas slave?Не, наравно да није, али да виде и чују они који мисле другачије.
Pogledajte prilog 1114862
Наци-паравојна организација "Трозубац Степана Бандере"
Полагање заклетве на пушци (калашњиков) прекривеној црно-црвеном заставом нацистичких колаборациониста, поред свештеника

Onaj stotenberg je u obracanju rekao da 10 godina pomazu ukraince u vojnoj pomoci i da su obucili preko 10 000 vojnika.https://rumble.com/embed/vte4py/?pub=4
USA, UK, France, & Canada are Funding & Supporting Neo Nazis in Ukraine
A možda siroti Bajden i nije znao čime mu se Iranci bave?to nije nista novo..zna se, samo se cutilo dok im putin nije uletio sad i pokvario nacisticke planove..

Vidis da su njemu Iranci i Ukrajinci jedno te istoA možda siroti Bajden i nije znao čime mu se Iranci bave?![]()

Непријатељ мог непријатеља је мој пријатељ.Mene iskreno čudi da Poljaci njih hoće da prime u izbeglištvo posle svega što je banderaš radio njima i još ga dan danas slave?![]()
Наравно, улагало се у Украјину годинама.Onaj stotenberg je u obracanju rekao da 10 godina pomazu ukraince u vojnoj pomoci i da su obucili preko 10 000 vojnika.
1.Русофобија-глобална верзија србофобије.Okupirale nam komsije temu ko Putin Ukrajinu.![]()
nešto najbolje što sam gledao zadnje vrijeme...uzivo verbalno "sahranjivanje" "profesora" iz Londona.
Na 18:55 min spominju i Srbiju
Непријатељ мог непријатеља је мој пријатељ.
Пољска је пре неколико година објавила да јој је за стабилан економски развој потребно још пет милиона радника из иностранства, које је планирала да увезе из Украјине. А разлози су једноставни: јефтинија радна снага, суседна земља, словенски народ који брзо може да се уклопи. Тако да јој је ова криза добро дошла, као и избеглице из Украјине.
Ali je lik licemer kad kaze "Ali ja sam osudio situaciju na Kosovu".nešto najbolje što sam gledao zadnje vrijeme...
dobro...znači rusija gubi...nekoliko desetaka oklopne tehnike ako i stotinu oštečene uništene tehnike će izazvati kolaps armije koja se pripremala za rat sa NATO savezom.Da 18 zrakoplova 658 mrtvih. Ali to je bila era bez moćnih računala i pametnih bombi. Rusija ratuje danas ali puno gore kao što je USA ratovao prije 40 godina.
htio bih napomenuti da je srušen američki avion i poginuo pilot nad sumijem navedeni grad više ne bi postojao...mislim da bi se svatko složio sa mnom.Buhahaah ti onu ciganiju smatraš ikakvom vojskom?
o ratu na kosovu valja pročitati knjigu od noama chomsky...Ok, sad mi je jasno da nemaš više od 18 godina, kad se tata probudi pitaj ga, tata je li istina što onaj ustaša piše, može?