Rat u Ukrajini (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
FNHoN3mXIAMYx6O

strasno..jbt kako to rusi napreduju kad su im ukrajinci srusili komplet avijaciju, potopili im ratnu mornaricu, unistili tenkove i pjesadiju...

btw - Zelenski: Rusi napreduju ka trećoj elektrani

to nije nista novo..zna se, samo se cutilo dok im putin nije uletio sad i pokvario nacisticke planove..
Не, наравно да није, али да виде и чују они који мисле другачије.

01-30-19 Ukraine.png

Наци-паравојна организација "Трозубац Степана Бандере"
Полагање заклетве на пушци (калашњиков) прекривеној црно-црвеном заставом нацистичких колаборациониста, поред свештеника

апел руског добровољачког батаљона грађанима града Изјума.

Руководство града, по узору на представнике националистичких формација, не усуђује се да без непотребних жртава препусти град Изјум под контролу руских ослободилаца. Одбијање градских власти да то питање реши мирним путем сматраћемо кршењем преузетих обавеза према становништву и саучесништвом са нацистима.

Наш циљ је да избегнемо урбане борбе и сачувамо животе цивила, као и инфраструктуру града.

Да бисмо показали добре намере, вечерас ћемо ћутати. Захтевамо од одборника Градског већа, функционера и безбедносних службеника да се сете одговорности за животе цивила.

Руси захтевају предају Изјума или ће судити општинарима као сарадницима нацизма
:trlja: kakve su ovo metode? Podsjeća me na SSovce i strijeljanje partizana. 100 za 1

Не, наравно да није, али да виде и чују они који мисле другачије.

Pogledajte prilog 1114862
Наци-паравојна организација "Трозубац Степана Бандере"
Полагање заклетве на пушци (калашњиков) прекривеној црно-црвеном заставом нацистичких колаборациониста, поред свештеника
Mene iskreno čudi da Poljaci njih hoće da prime u izbeglištvo posle svega što je banderaš radio njima i još ga dan danas slave?:eek:

Mene iskreno čudi da Poljaci njih hoće da prime u izbeglištvo posle svega što je banderaš radio njima i još ga dan danas slave?:eek:
Непријатељ мог непријатеља је мој пријатељ.

Пољска је пре неколико година објавила да јој је за стабилан економски развој потребно још пет милиона радника из иностранства, које је планирала да увезе из Украјине. А разлози су једноставни: јефтинија радна снага, суседна земља, словенски народ који брзо може да се уклопи. Тако да јој је ова криза добро дошла, као и избеглице из Украјине.

Okupirale nam komsije temu ko Putin Ukrajinu.:lol:
1.Русофобија-глобална верзија србофобије.
2.Колаборационистичка солидарност са делом Украјинаца-као и тзв."усташка војница" и њена муслиманска компонента, и украјински колаборационисти су се борили заједно са окупатором против ослободилачких снага-Црвене армије(НОВЈ).
3.антикомунизам.
4.антиправославље.

Непријатељ мог непријатеља је мој пријатељ.

Пољска је пре неколико година објавила да јој је за стабилан економски развој потребно још пет милиона радника из иностранства, које је планирала да увезе из Украјине. А разлози су једноставни: јефтинија радна снага, суседна земља, словенски народ који брзо може да се уклопи. Тако да јој је ова криза добро дошла, као и избеглице из Украјине.

da narocito kad pocnu da nicu pravoslavne crkve morskovske patrijarsije ko pecurke.

Buhahaah ti onu ciganiju smatraš ikakvom vojskom?
htio bih napomenuti da je srušen američki avion i poginuo pilot nad sumijem navedeni grad više ne bi postojao...mislim da bi se svatko složio sa mnom.

Ok, sad mi je jasno da nemaš više od 18 godina, kad se tata probudi pitaj ga, tata je li istina što onaj ustaša piše, može?
o ratu na kosovu valja pročitati knjigu od noama chomsky...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back