Rat u Ukrajini (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
zelenski je nahebo...on je sljedeći...
.
Трагично.

Несрећни Зеленски није политичар и нема никакву озбиљну подршку.

Очајан народ Украјине га је изабрао испред професионалних политичара који су код бирача изгубили свако поверење, верујући да ће како је обећавао, да донесе мир унесрећеној Украјни и нормалан живот.

Одмах су га подухватили НАТО махери, заврнули му руку и човек је потпуно ван себе. Љуска која нема никакву стварну моћ.

Најближе окружење га види као спрдњу, али својом наивношћу може да прибави симпатије људи који немају мхого појма о чему се у ствари ради.

.

.
Трагично.

Несрећни Зеленски није политичар и нема никакву озбиљну подршку.

Очајан народ Украјине га је изабрао испред професионалних политичара који су код бирача изгубили свако поверење, верујући да ће како је обећавао, да донесе мир унесрећеној Украјни и нормалан живот.

Одмах су га подухватили НАТО махери, заврнули му руку и човек је потпуно ван себе. Љуска која нема никакву стварну моћ.

Најближе окружење га види као спрдњу, али својом наивношћу може да прибави симпатије људи који немају мхого појма о чему се у ствари ради.

.
Da im posaljemo Tomu Nikolica?

Znam koje su bile posljedice bombi, manje nego da se rat nastavio.
Mi smo mirni i pristojni, zašto mi nam bacao bombe? Vlastita frustracija nije dovoljan razlog.
I kakve veze ima carevina kad su bili potpuni divljaci? Evo ova dvojica se takmičili ko će odsjeći mačem više glava, tijesna pobjeda od 106 prema 105. Imaš li ti ikakvog pojma o tome što se dešavalo?

japan je mogao da kapitulira i konvencionalno. ali ameri su hteli da ispitaju svoje dve bombe, zato su i bacene.
ne bih vam ja bacalA, ima ko ce da vas uhebe samo kad zavrsi sa ukrajinom. :lol:
mozda su sa tvoje tacke gledista iskljucivo divljaci, ali oni imaju i kulturu za razliku od vas hrvata koji imate samo divljastvo.

:pop2:

da li zna skoje su bile posledice tih bombi?

mozda na hrvatsku treba spustiti 2 bombe, pa da postanete mirni i pristojni. ako nista drugo japan je imao carevinu i visevekovnu kulturu, a sta ste vi imali. kada biste nestali za vama nista ne bi ostalo.
Ok, kužim tvoju frustraciju, siromašan, neuk i sve što ti ostane je jal. Hrvatska ima skoro 90 milijuna turističkih noćenja vjerojatno jer ništa nemamo.
Ja ću se evo molit bogu za tebe i tvoj narod.

Su-30

FNF3nCYX0AEHKav

Шта ти то говори о НАТОу, који не сме ни против једне распале војске?
Не смеју чак ни забрану лета да уведу а не неку конктетну интервенцију.
Ја би пукао од срамоте да ми је отаџбина чланица такве алијансе.
To se zove odgovornost i zastita zivota svojih civila i vojnika.
Stvari koje su tebi izgleda nepoznanica.

ako medju 250.000 urajinskih vojnika nacista ima 100.000 trebaće barem 50.000 lišiti života za njihov potpun krah. koliko će rusa i civila poginuti...

Od, sta si rekao, 250 000 vojnika, ima 100 000 nacista? 🤣🤣🤣

Po mojim iskustvima, a bilo ih je poprilicno, ekstremna desnica se moze racunati kao 2-5% ukupnih snaga, znaci postoje radikali, ali 5% je maximum, ostalo su regulari, rezerva, dobrovoljci patriote, profesionalci, znaci ako je 250 000 ljudi ukrajinska vojna sila, ja bih rekao da je radikalnih desnicara maksimalno 5%, s tim da sto bude teza situacija na bojistu, tim ce vise biti radikalne desnice....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back