Numb3r
Poznat
- Poruka
- 8.940
Hvala boguE bitno da ti znas koji jeste a koji nije...
Osetices kako je toŠto imaš od samozavaravanja?? Samo će otrežnjenje biti bolnije.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala boguE bitno da ti znas koji jeste a koji nije...
Osetices kako je toŠto imaš od samozavaravanja?? Samo će otrežnjenje biti bolnije.
.zelenski je nahebo...on je sljedeći...
Šta misliš, koliko je etničkih Rusa u ukrajinskoj vojsci?ako medju 250.000 urajinskih vojnika nacista ima 100.000 trebaće barem 50.000 lišiti života za njihov potpun krah. koliko će rusa i civila poginuti...
Da im posaljemo Tomu Nikolica?.
Трагично.
Несрећни Зеленски није политичар и нема никакву озбиљну подршку.
Очајан народ Украјине га је изабрао испред професионалних политичара који су код бирача изгубили свако поверење, верујући да ће како је обећавао, да донесе мир унесрећеној Украјни и нормалан живот.
Одмах су га подухватили НАТО махери, заврнули му руку и човек је потпуно ван себе. Љуска која нема никакву стварну моћ.
Најближе окружење га види као спрдњу, али својом наивношћу може да прибави симпатије људи који немају мхого појма о чему се у ствари ради.
.
Znam koje su bile posljedice bombi, manje nego da se rat nastavio.
Mi smo mirni i pristojni, zašto mi nam bacao bombe? Vlastita frustracija nije dovoljan razlog.
I kakve veze ima carevina kad su bili potpuni divljaci? Evo ova dvojica se takmičili ko će odsjeći mačem više glava, tijesna pobjeda od 106 prema 105. Imaš li ti ikakvog pojma o tome što se dešavalo?

ne znam nisam te pratio od pocetka.Од почетка сам говорио да ће Путин да освоји цео Свет.
Један те исти видео врте... Добићеш падавицу гледајући.Rusi nastavljaju masovno da naoruzavaju Ukrajince.
Ok, kužim tvoju frustraciju, siromašan, neuk i sve što ti ostane je jal. Hrvatska ima skoro 90 milijuna turističkih noćenja vjerojatno jer ništa nemamo.
da li zna skoje su bile posledice tih bombi?
mozda na hrvatsku treba spustiti 2 bombe, pa da postanete mirni i pristojni. ako nista drugo japan je imao carevinu i visevekovnu kulturu, a sta ste vi imali. kada biste nestali za vama nista ne bi ostalo.
To se zove odgovornost i zastita zivota svojih civila i vojnika.Шта ти то говори о НАТОу, који не сме ни против једне распале војске?
Не смеју чак ни забрану лета да уведу а не неку конктетну интервенцију.
Ја би пукао од срамоте да ми је отаџбина чланица такве алијансе.
У Русији није парламент у том фазону, не одају државне почасти припадницима РОА нити им споменике дижу. А ни децу не уче да зиг хајлују.
Ma bravo, evo vidiš da sve znašjapan je mogao da kapitulira i konvencionalno. ali ameri su hteli da ispitaju svoje dve bombe, zato su i bacene.
ne bih vam ja bacalA, ima ko ce da vas uhebe samo kad zavrsi sa ukrajinom.
mozda su sa tvoje tacke gledista iskljucivo divljaci, ali oni imaju i kulturu za razliku od vas hrvata koji imate samo divljastvo.
vidovit čoek. nije se zabadava kukao da će ga roknuti.zelenski je nahebo...on je sljedeći...
Руси на кољенима, што би могло да охрабри НАТО д'удари.Zakljucak:
Rusi ne vladaju nebom. Ukrajina im uvela sankcije na kretanje.
ako medju 250.000 urajinskih vojnika nacista ima 100.000 trebaće barem 50.000 lišiti života za njihov potpun krah. koliko će rusa i civila poginuti...
Rusi izvoz u Ukrajini je 50 milijardi dolara...boli rusku ekonomiju i sam napad na Ukrajinu, a kamoli međunarodne sankcije.Zakljucak:
Rusi ne vladaju nebom. Ukrajina im uvela sankcije na kretanje.
Neće, na kraju dana će Rusi sami deputinizirati RusijuРуси на кољенима, што би могло да охрабри НАТО д'удари. Pogledajte prilog 1114535
Ok, kužim tvoju frustraciju, siromašan, neuk i sve što ti ostane je jal. Hrvatska ima skoro 90 milijuna turističkih noćenja vjerojatno jer ništa nemamo.
Ja ću se evo molit bogu za tebe i tvoj narod.

Nuklearna Somalija ™Rusi izvoz u Ukrajini je 50 milijardi dolara...boli rusku ekonomiju i sam napad na Ukrajinu, a kamoli međunarodne sankcije.
Jasno se vide katapultirani piloti, ne sramoti se.ne vidi se pogodak,dim je od motora,par sekundi kasnije nema niceg i ode dalje,ne cuje se ni pad ,nista,samo arlaukanje ovih ne znam zbog cega