Rat u Ukrajini (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A u Rusiji sloboda cvate protestira se sve u 16? :hahaha:
Ruski rezim recimo ubija svoje politicke protivnike, jesi znao?
Dragi kolega, otvori oci i nemoj biti toliko naivan...
ozbiljno , kazes ubijaju a da
koriste najsmrtonosniji i oni prezivljavaju ili
da se vratimo na 11/09
svi svedoci koji su i ukazivali da su namestene bombe u zgradama su , jedan po jedan , ili izvrsili samoubistvo ili su poginuli u saobracajkama a da se ne zna kako
imas ako se potrudis da i vidis da strucnjak i to iz holandije koji je tacno i strucno i ukazao da su zgrade pale zbog nano eksploziva i ahhhh, da i on je naprasno umro.
i josss, koliko ti serce hoce
ima se dokaza o
gumi ajde uzmi jednu gumi bombonu i zvaci ga

bez da ih opravdavam, regularni sastav je regularni sastav, jedinice za posebne namjene, nisu sastavniceregularnih snaga... to bi recimo da imaš ikakve veze sa vojnim ustrojem znao... ali dobro kod vas je kežual da o ničem pojma nemate... da se razumijemo rusi u ovoj situaciji imaju za cilj uništiti te postrojbe i mogu same sebi dati legitimitet, ali ga u stvarnosti nemaju... s druge strane posebne postrojbe vojske ukrajine imaju puni legitimitet za uništavanje agresorske vojske...
Kada ratuju dvije strane obično im legitimitet daju gospodin Kalibar 5,56 ili 5,45 tako da tvoje tupavo bajanje o legitimitetu nema nikakve veze!

@NEZVANICNO

Ruska armija došla u posed dokumentima iz bio labaratorija kao i do preko 10000 uzoraka.

Ako je to tačno, čmerikanci su prdnuli u čabor ali kako vidimo da amerika i nato ne kmeče više kao na početku, mislim da su Rusi uslovili Ameriku i zapad.

Izmedju ostalog, nafta i gas se kupuje od Rusije više nego ikad.

za razliku od vas tu
imam vesti i sa jedne kao i sa druge strane
za tvoju obavest
recimo ide video sa slikom i izvestajem njihovoga reportera i sta se desava , tona nema i ide onda objasnjenja njihova koja su 100 posto netacna i takva informacija se onda u vise medija , pozivajuci se na taj dogadjaj i objasnjava uz uvijek dodatak.
a s obzirom da u mojoj profesiji i jesam edukovan da mogu iz svih datih toka dogadjaja i da dodjem do takozvane
relativne istine a da ne postoji APSOLUTNA ISTINA
s druge strane, GUMI , niti imas znanja , niti imas i mogucnost da i gledas i jednu i drugu i ili trecu stranu
pa da mozes izvuci neki zakljucak.

sada mi objasni ako si tako slobodan da vices SLOBODU GOVORA
zasto si zabranio drugu stranu i njihove informacije...
cega se bojite
promena misljenja birackoga...

Nisam ja nikakav gumi kao prvo...

Kao drugo, apsolutna istina postoji, samo se ne moze saznati, pogotovo ne iz medija...

Kao trece, fakt da apsolutna istina postoji ne znaci da su stvari crno-bijele, stvari su uvijek negdje izmedu pri cemu treba gledati generalnu sliku i iz toga pokusati izvuci zakljucke...

Kao cetvrto, Rusi trenutno lazu najvise, a lazu najvise jer su oni zapravo pokrenuli vojnu operaciju, a u vojnoj operaciji mediji su vojno sredstvo, e zato su im blokirali medije, da im izbiju iz ruke oruzje medijske propagande...

Shvatam, neki su i evoluirali sa takvom propagandom u posljednjih 33 godine

Verovatno jesu, ali to i dalje ostaje samo propaganda. To može da bude i kontraproduktivno, znaš? Jer neki klinac koji, na primer, gleda sve ove fejk klipove i snimke (ne kažem da su svi do jednog fejk, ali ogroman broj jeste), može u nekom momentu da pomisli kako je supermen, i onda ga negde tamo na liniji fronta spuca metak u glavu zato što je bio preterano samouveren i širio se na otvorenom. Efekti propagande su čudo...

Одесса само чека знак и они ће сами да протерају и елиминишу снаге окупационе војске из Кијева ..

Одесса памти 2014 годину и спаљене цивиле и зна да ће они који су то направили да дођу ВЕОМА СКОРО лицу правде ..

Градови хероји Кијев , Одесса су окупирани од стране окупационе власти Кијева , људи су осам година у изолацији , у страху ..Оно што је олакшица јесте то што знају да олсобођење долази

Baš gledam BBC o Ukrajini, novinarka pita nekog istaknutog parlamentarca stranke Jedinstvene Rusije, da zašto je Putin lagao kad je rekao da se povlači s granice i da su ponizili i pobijedili zapad bez ispaljenog metka.

A lik ozbiljno i iskreno popizdi:
"Vladimir Vladimirovič Putin nikada ne laže! To što govori su vojne dezinformacije, a to je ultraistina!"

Nuklearnoj Somaliji predviđam blistavu budućnost.
Kako si se uverio da je istina da bi neki Rus sad govorio bilo šta za šugavi BBC? :mrgreen:

У државама ЕУ и НАТО живи око 2 милиона Срба или људи српског порекла, у Русији,Северној Кореји, Еритреји, Ирану свеукупно око 4000.

Зна се где је слобода и благостање, сваке године 50 000 Срба то непогрешиво лоцира.
Говорити да је другачије је фафање Путинове каре.

Jasno je zašto, Ukrajincima je samo propaganda i ostala, dok Rusi za tako nečim ne da nemaju potrebe, već bi bilo i štetno objavljivati takve snimke. U suštini, to ti je razlika između Rusije kao države i pokušaja države koji se zove Ukrajina.
Da, zato ideš 15 godina u zatvor u Rusiji ako širiš fejk njuz, jučer Diktator donio zakon.
U prijevodu, Putin je sam sebe osudio na 15 godina zatvora (povlačimo se)

naravno da neće biti tako kako navodiš.. u prvom sukobu te postrojbe su ubile više od 2000 ruskih vojnika, sasvim sigurno će i sada nanijeti ogromne gubitke ruskoj vojsci...
da će se pojedini i predavati, i to je za očekivati... predavali su se i veliki čejeni, e sad kako će proći, kako god da prođu ukrajinski narod će ih slaviti herojima dok je ukrajinskog naroda
evo
baratas sa istinom koji su ti i mozda dali neki i ti i jos si i dodao
mi i ne govorimo barem ja ne govorim o poginulima ni sa jedne ili sa druge strane.
i zao mi je da se gine, ali mi nije zap za one naci postrojbe , niti za naci istomisljenike..
o njima bih i voleo da procitam ali sa relevantnim podacima da su
otisli , tj podjubrili zemlju

Screenshot_1.png

' Упозоравамо либерале који би хтели да отму или јефтино плате сировине да је то време давно прошло ...

Наш либерални савезник Путин ће , уколико Запад настави 'слободну тржишну политику'... спалити пар градова

нуклеаркама ....'

За Ксин Хуа изјави дао Хи Џипинж

Šta znači "izvor informacija" ako gledam intervju BBC novinarke i ruskog parlamentarnog zastupnika?
Uvjeren si da je BBC namontirao riječi koje ovaj nije izgovorio?
pa šta drugo da kaže? OEBS je juče izjavio da je do sada poginulo 331 civil,,ejjj bree 10 dana borbi 331 civil "samo",,to nećeš videti na BBC ili CNN-u,a prikazuju kao da svaki dan gine preko 10K civila,,Rusi znaju šta rade,,isti scenario kao u Siriji,,na primer u Hersonu nisu skinuli ukrajnsku zastavu i dalje je gradonačelnik isti to jest administracija je ista,,,nisu kao Ameri 2003,,razbucali Irak i onda se pitali,,"a šta sad da radimo sa civilima?",,

Da, zato ideš 15 godina u zatvor u Rusiji ako širiš fejk njuz, jučer Diktator donio zakon.
U prijevodu, Putin je sam sebe osudio na 15 godina zatvora (povlačimo se)

Opet ozbiljna država. Primera radi, ovde su za vreme bombardovanja pooštrene kazne sa sve prekršaje ili krivična dela, pa idi da pljačkaš ako rizikuješ da umesto tri meseca dobiješ tri godine u zatvoru.

Pitanja suverenosti i slobode su kompleksna filozofska pitanja, nemam vremena ni volje dublje ulaziti u to, ali zapadne demokracije su po pitanju slobode, a ono, stoljecima ispred istocnih diktatura tipa Rusije, Bjelorusije i slicnih...
da se zadrzimo samo na jednom segmentu tvojih izjava o slobodi u usra drzavi
januar 6 prosle godine , tok dogadjaja u kapitol hillu.
daj mi tvoju perspektivu sta se tamo dogadjalo i koji vidovi slobode su bili primenjivani tada a i koji vidovi slobode se i dan danas tamo i sprovodi

И овај форум је доказ да траје медијски рат , видимо колико је Хрвата , који су добили новац од Сороша , искрено и то за сендвич јер Сорош не даје много финасија .Сви који коментаришу и пишу лажи су за то добили новац а само су се прерачунали јер ИСТИНА НЕМА ЦЕНУ .

Истина је ту и ако су јој путеви ,да дође до срца људи , доста отежани и посути трњем ..она плута изнад , лебди над тим путевима и као зрак сунца обасипа људе својим зрацима и снагом ..

.Истина не може бити сакривена и не може бити цензирусана и не може бити заустављена ...ма колико БЕЛОСВЕТСКИ ОЛОШ покушавао и трудио се да то уради ..

Шта се дешава са телграмом , зашто не могу да приступим РТ каналу ..изгледа да су и на телеграму блокирали РТ ...

Не, ово је заиста првершило сваку меру ,,потребно је бојкотовати све БЕЛОСВЕТСКЕ палатформе
Putin ti blokiro pacenice :D :D

pa šta drugo da kaže? OEBS je juče izjavio da je do sada poginulo 331 civil,,ejjj bree 10 dana borbi 331 civil "samo",,to nećeš videti na BBC ili CNN-u,a prikazuju kao da svaki dan gine preko 10K civila,,Rusi znaju šta rade,,isti scenario kao u Siriji,,na primer u Hersonu nisu skinuli ukrajnsku zastavu i dalje je gradonačelnik isti to jest administracija je ista,,,nisu kao Ameri 2003,,razbucali Irak i onda se pitali,,"a šta sad da radimo sa civilima?",,
Pa neka izmisli bilo šta, neka izvrda, počne pričati o nećem drugom, štajaznam? Ovo je bilo vrlo očito pokazivanje kakav je odnos prema Putinu, isti kao i prema korejskom Velikom Vođi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back