Rat u Ukrajini (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
O suverenosti bi se dalo raspravljati, ali o slobodi ne, u usporedbi sa Rusijom i Kinom zapad je bastion slobode, zato svi bjeze na zapad, a nitko ne bjezi na istok, eto i nesretna Ukrajina bi radije na zapad nego na istok, i sad je zrtva 'oslobadanja' od zelje za zapadom... :roll:
zavisi kao shvataš slobodu. shvati je ovako: mnogo šta nam je dozvoljeno ali nam nije sve u korist. (apostol pavle).
da prevedem. čoveku nije u korist činiti zlo sebi i drugima.

kad prenesemo ovo na države ko kome nanosi zlo sve vreme? istok zapadu ili zapad istoku?

politički gledano i demokratija i diktatura su različiti oblici istog zla jednog dela zajednice nad drugim.

što se individualnog izbora tiče ja bih pre živeo u mongoliji no u americi. nije zaebancija. ne moraju drugi ljudi biti istog pogleda i ja razumem ako bi oni radije materijalno. samo neka mene puste da živim na svoj način.

rešenje jeste dakle potpuno uvažavanje drugih ljudi. a toga slabo da ima.... uvažavaju li ukri ruse u ukrajini? ili hrvati srbe? ili ameri crnce?...

Poslednja izmena:
RT je CNN istoka.

Ne lupetaj vise.

Staljinistima ne treba nikakva tv ... samo da se cuje uzivo Staljin aka Putin.

ЕУ и Запад је гробница слободе ..Гробница слободе медија , гробница слободног извештавања , гробница слобоног јавног мнења ..Гробница људске цивилизације .

Ma ajde? Samo njih ciste nikako civile i regularnu Ukrajinsku vojsku? Svi Ukrajinci nacisti???
Боре се на истој страни зар не?
Ако украјинска војска није нацистичка, зашто имају нацистичке бригаде у регуларном саставу своје армије?

BREAKING Reports that the entire city of Mariupol has been captured by the Donetsk People's Republic and Russian Armed Forces

:vatromet:

PAO MAURIPOLJ BRACO I SESTRE! NACISTI UNISTENI!!!

URA!

Veliki PRAVOSLAVNI POZDRAV ZA GENERALA NEZGODNOG! z:D

Hrvatske majke placu sada jer Hrvati kao placenici nemaju status ratnih zarobljenika!

Sta na to ima da kazu @Motorcyclist @Frtajler @Tempomat i @Cosmopolite

:vatromet: :vatromet: :vatromet:

50% da je pao, a 100% da nije. :plez:
:zplez::plez::zplez:

e sada mi je stvarno zao
mislio sam da ima barem jedna celija u malom mozgu koja i nije pro nacisticka
i nema.
sav si u naci informaciji

Pa u kojim vijestima lijepo pitam?

Svi lazu, a Rusi najvise, tako da ako mislis imati bar donekle objektivan stav o onome sta se dogada moras sve vijesti citati s velikom dozom sumnjicavosti, recimo kad ti Rusi plasiraju vijest da su branitelji Mariupolja digli u zrak kucu s 200 civila u podrumu, onda se moras zapitati tko tu koga iebe, jel shvacas?

Ili kad bi CNN objavio neku vijest da Rusi jedu malu djecu, to bi isto bila 'vijest' koja je 99% propagandna izmisljotina ...

Vijesti u ratu su sredstvo ratovanja, a ne sredstvo informiranja...

Ако украјинска војска није нацистичка, зашто имају нацистичке бригаде у регуларном саставу своје армије?
I JNA je dopustala Tigrovima i raznim debilima da pljackaju i ubijaju civile, da li su oni bili u sastavu JNA?

s obzirom da su opkoljeni i s obzirom da su upoznati sa svojim statusom po pitanju eventualnog padanja u zarobljeništvo, za nadati se da će se boriti do posljednjeg metka i pri tom nanijeti što je moguće veće gubitke ruskim snagama...i nek se ne boje... NAVIK ON ŽIVI KI ZGINE POŠTENO
slazem se sa tobom
samo mi se cini da ce samo oni biti unisteni ali
moze bit i da ce se predavati i plakati da su ih prevarili i da nisu znali za zlocinacku misiju koju su i imali.

Запад уништава сваки вид слободе медија, сваки вид слободе уопштено ..даве и гуше људе ..Ово превазилази борбу информацијама , ово је ГЕНОЦИД над слободним новинарством ..

bez da ih opravdavam, regularni sastav je regularni sastav, jedinice za posebne namjene, nisu sastavniceregularnih snaga... to bi recimo da imaš ikakve veze sa vojnim ustrojem znao... ali dobro kod vas je kežual da o ničem pojma nemate... da se razumijemo rusi u ovoj situaciji imaju za cilj uništiti te postrojbe i mogu same sebi dati legitimitet, ali ga u stvarnosti nemaju... s druge strane posebne postrojbe vojske ukrajine imaju puni legitimitet za uništavanje agresorske vojske...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back