Rat u Ukrajini (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Азовски милитанти дигли су у ваздух кућу у Мариупољу, испод рушевина 200 људи, од којих су већина жене и деца - шеф ДНР Денис Пушилин

Хрвати из Азова убијају жене и децу!!!
Хрвати у свом елементу.
Уживају док могу.

Повлачење НАТО пакта на линије на којима је био 1997.

Ако не капитулирате следи пакао за НАТО-гуззију

Голија СЛУША

Когда мы были на войне…​

Ne verujem da ce se NATO povuci bilo gde.

Putin moze da preti nuklearkama u prazno, ne treba da zaboravi da ima decu i da njegovi najblizi saradnici imaju decu i unuke. Svaki pokusaj bilo kog imbecila sa jedne i druge strane da koristi nuklearno oruzje je osudjeno na propast.

Sećate se gde je Putin otišao u posetu pre intervencije u Ukrajini u Kinu naravno znate koliko zemlje BRIKSA imaju potencijal a nijedna nije uvela saknkcije rusiji...zemlje koje su uvele sankcije rusiji imaju manje stanovnika i manje tržište nego zemlje koje su uvele tako da rusi naftu i gas sve količine mogu da prodaju i preusmere i da trguju sa kinom indijom i drugim zemljama...dolar više nije validna valuta jer se štampa bez pokrića kina je sada največa ekonosmka sila koja sarađuje sa rusijom a glupi menci i francuzi će imati najveće štete gde ih naravno englezi koji su napustili eu guraju u sukob sa rusijom

Милитанти из Азова дигли су данас у ваздух зграду у Мариупољу, дуж Булевара Меотида.

Под рушевинама у подруму око две стотине цивила.

Овај терористички чин извршили су милитанти Азова одмах након појаве информација о обезбеђивању хуманитарног коридора за излазак цивила.

Pao je berlinski zid...jbg vidi ovu anketu ima bumera poput tebe, traže da se obnovi SSSR 🥴

Ја нисам никакав бумер, тек сам напунио 40 година.

СССР је расформиран пре више од 30 година, и нормално је да ће се само старији људи сећати живота у СССР-у.Зато ће се међу старијом популацијојм наћи највише оних који су за обнову СССР-а или су против обнове СССР-а.Једино те генерације могу имати неки став о томе.

Нема смисла питати људе од 18 година да ли су за обнову СССР-а.
A to su jedini za koje znaš? 😂
Čita se informer Savanoviću , čitaš bljuvotine.
Новине не купујем нити читам једно 12-13 година.Слушао сам Верицу Бараћ о другу Ђиласу, и о његовом пословању.Жена је све објаснила.

Ђилас и Шолак нису једини олигарси(тајкуни, богаташи) у Србији.Међутим, они су једини тајкуни који предводе политичке партије и имају своје медијско царство.

Треба да знамо одакле им новци.

Jos zarobljene Ruske tehnike.
FNEd5eRXEAIQsT2.jpeg
FNEgvpdVUAcHfYz.jpeg

Католичка црква у Украјини дочекала и увек дочекује Хрвате као да су до Бога дани ..Гледала сам неки болесни преформанс ,како су ове усташе што долазе у на територију која је под контролом окупационе владе Кијева , доносиле земљу из ХР ..мислим , страшно

da
i sta ti pa imas od svega
osim da se trpas tamo gde ti i nije mesto.
Pa samo sam plasirao najnovije vesti koje imaju veze sa temom.

Kaj si nervozan jbt?

Католичка црква у Украјини дочекала и увек дочекује Хрвате као да су до Бога дани ..Гледала сам неки болесни преформанс ,како су ове усташе што долазе у на територију која је под контролом окупационе владе Кијева , доносиле земљу из ХР ..мислим , страшно
Da, Hrvati su IN :zag:

Видим да наши напредују на свим пољима , да је лепо што се отворио коридор да они који желе а и окупанти напусте територију коју конторлише Кијевска окупациона власт .

Запад је свим овим што ради само јавно показао колико мрзу Русију звог њеног успеха и да је све ово било рађено , да би се ослабила Русија ...срећом Русија је знала шта је чека и све своје бизнисе и привреду , пољупривреду је дистанцирала од Запада.

Милитанти из Азова дигли су данас у ваздух зграду у Мариупољу, дуж Булевара Меотида.

Под рушевинама у подруму око две стотине цивила.

Овај терористички чин извршили су милитанти Азова одмах након појаве информација о обезбеђивању хуманитарног коридора за излазак цивила.
bolesnici....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back