marsijaner
Legenda
- Poruka
- 54.483
stoNe znam šta ne može a šta može, ali odlazak avionom sada u Ukrajinu bi svakako bio neviđeno glup potez.
pa RUSIJA nije , zlo drzava .
lepo se najavi i ponese dosta mafina i nema problema.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
stoNe znam šta ne može a šta može, ali odlazak avionom sada u Ukrajinu bi svakako bio neviđeno glup potez.
Sigurno potomci porodice Zec...Хрвати из Азова убијају жене и децу!!!
a sta bi ti i zeleo da kupis .....Rusija uvodi sunčani sistem plaćanja.
Хрвати у свом елементу.Азовски милитанти дигли су у ваздух кућу у Мариупољу, испод рушевина 200 људи, од којих су већина жене и деца - шеф ДНР Денис Пушилин
Хрвати из Азова убијају жене и децу!!!
Ne verujem da ce se NATO povuci bilo gde.Повлачење НАТО пакта на линије на којима је био 1997.
Ако не капитулирате следи пакао за НАТО-гуззију
Голија СЛУША
Когда мы были на войне…
moze bit a i ne moraMora da je biznismen po ugledu na Putina.
Ја нисам никакав бумер, тек сам напунио 40 година.Pao je berlinski zid...jbg vidi ovu anketu ima bumera poput tebe, traže da se obnovi SSSR
Новине не купујем нити читам једно 12-13 година.Слушао сам Верицу Бараћ о другу Ђиласу, и о његовом пословању.Жена је све објаснила.A to su jedini za koje znaš?
Čita se informer Savanoviću , čitaš bljuvotine.
Pa samo sam plasirao najnovije vesti koje imaju veze sa temom.da
i sta ti pa imas od svega
osim da se trpas tamo gde ti i nije mesto.
Da, Hrvati su INКатоличка црква у Украјини дочекала и увек дочекује Хрвате као да су до Бога дани ..Гледала сам неки болесни преформанс ,како су ове усташе што долазе у на територију која је под контролом окупационе владе Кијева , доносиле земљу из ХР ..мислим , страшно
lepi ukrajinski kamion
Nisi krenuo svojim trotinetom da podržiš braČu Ukrajince?Da, Hrvati su IN![]()
bolesnici....Милитанти из Азова дигли су данас у ваздух зграду у Мариупољу, дуж Булевара Меотида.
Под рушевинама у подруму око две стотине цивила.
Овај терористички чин извршили су милитанти Азова одмах након појаве информација о обезбеђивању хуманитарног коридора за излазак цивила.
Ja ne uzimam pusku u ruke.Nisi krenuo svojim trotinetom da podržiš braČu Ukrajince?![]()
Propaganda.Министарство одбране Русије објавило је снимке напредовања руских јединица у Кијевској области
Svi možemo da zaboravimo EU, ona je na umoru. Na žalost.Možete zaboraviti EU..
Vi ste RU