ZabranjeniLegenda
Buduća legenda
- Poruka
- 35.796
Samo naprijed kao što sam već rekao.
Docice Crnogorci kao u Bijeljinu 92 i sve cemo rijesit, ne sjekiraj se
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo naprijed kao što sam već rekao.
pogledaj sledeci put koju fotku kacisPogledaj na Oryxu.

Jesu li zahvaljujući njima Rusi opkolili sve bitne gradove u Ukrajini, uzeli kompletnu morsku obalu i sve nuklearke?Novi Bajraktari u Ukrajini danas
Ja pitam tebe posto vidim da si izucio sve generalstabne skole za stabske oficire pa reko da i nama vojno nepismenim kazes koliko mora da se napreduje dnevno pod borbom kilometara da znamoPitaj Lukašenka. On je rekao da će za 4 dana da razbucaju Ukrajinu.
24.2.2021 Ruska vojska stigla na samo 10 kilometara udaljenosti od Kijeva. Kazu da su Rusi na 10 km od centra Kijeva.

Mislim da potcjenjujes retardiranost ruskog vojno-politickog vrha.
Beograd sada
Beograd sada
Добре ове бразилске палме у Украјини...
Kako je tebi divno. Evo @darda kaze da su snimci pravi. Dogovorite se medjusobno.Biće da su ti snimci fejk![]()
Samo strpi crve u guzici gledaces uskoro u praksi i na terenu kako izgleda domino efekat.500 mrtvih je za prvih 7 dana. A još nisu zauzeli nijedan veći grad osim Hersona.
Kako je tebi divno. Evo @darda kaze da su snimci pravi. Dogovorite se medjusobno.

Sa druge strane, Rusi ne moraju da spavaju, ni da jedu, ni da piške.Samo onaj ko je imao borbeno iskustvo zna kako je ovim nesretnicima pod konstantnom ofanzivom vec danima. Nisu spavali sigurno 7 dana vec kad se sve sabere
Ipak, sad Specnaz treba pokazati tko je big daddy. Jel tko pominjao neke njihove akcije?sami su krivi,isli u gomili kao u svatove
Sa druge strane, Rusi ne moraju da spavaju, ni da jedu, ni da piške.

pa ko je spominjao helikoptere?nemas elementarno predznanje,recimo samo da su se motori za helikoptere proizvodili u Ukrajini ,Motor Sich
Rusi imaju neogranicene resurse pa uvode sveze jedinice recimo iz one kolone od 70kmSa druge strane, Rusi ne moraju da spavaju, ni da jedu, ni da piške.
На митингу клинчадија која се не сећа 90тих и сркања горива
Mi smo Srbi, nešto što si ti odavno prestao da budeš. Ja pišam na svakog ko namerno izazove rat, bio on Amer, Rus ili Indijanac. A tebi je slađe rusko gоvno od srpske gibanice.ne trabunjaj gluposti da vi amerikanci napadate svaki grad bi bio do temelja srusen.
Nisu ni morsku obalu uzeli ni vazdusni prostor osigurali još a ratuju sa komsijama zamisli sta bi bilo da negde 10000 km daleko od Rusije ratuju.Jesu li zahvaljujući njima Rusi opkolili sve bitne gradove u Ukrajini, uzeli kompletnu morsku obalu i sve nuklearke?

Idi pa im kaži i gledaj da se vratiš u jednom komadu da nam pričaš kako je bilo...

ti si rekao da Ukrajina nije nista proizvodila dok je u praksi preko 50 % masinske industrije izvozeno u Rusiju.Rusija je bila njihov najvazniji partner sve do 2014,i onda se dogodio Majdanpa ko je spominjao helikoptere?