Rat u Ukrajini (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nacizam u Ukrajini je izgovor za napad koji je smislio Putin, i sistematski ga gura celom svetu u nos već 10 godina. Već je stigao do hipotalamusa, koliko vidim, i uskoro izlazi kroz potiljak.

Nema nikakvog sistemskog problema sa nacizmom u Ukrajini, zemlji u kojoj su nacisti pobili milione i zemlji čiji je predsednik Jevrej. Nelogično je da su nacisti ljudi koji su stradali od nacista jer su se borili protiv nacista. Ne nasedaj na propagandu Kremlja.

Istina je da Ukrajinci zaista imaju krajnju desnicu, kao i sve zemlje na svetu, i kod njih je naročito izražena kao odgovor na boljševičku represiju, ali to nije nacizam. Imamo i mi takve pacijente, i verovatno bismo ih imali još više da nam staljinizam stoji za vratom sto godina unazad.

To je kao da kažeš da su Srbi nacisti jer su imali jednog Nedića u WWII. Jedan Nedić nije srpski problem sa nacizmom zbog koga bi neko sad trebao da nas pregazi. To je zaista "lame exuse", isto kao i izgovor Klintona da bombarduje Srbiju.

Mada znam da sve ovo džaba pišem, jer je ta laž već prilično odomaćila kod jednog dela naše javnosti.
https://www.algemeiner.com/2021/01/...orator-stepan-bandera-on-new-years-day-march/

https://tass.com/world/1383393

https://www.timesofisrael.com/hundr...lists-march-in-in-honor-of-nazi-collaborator/

...

Коментари овде када америка баци дрон на свадбу и убије 50 цивила због једног човека хиљаде километара од америке.
- Еси видо шта ти је нато
- хехехе
- десте *****, стигла америка

Данас када руси имају жртве јер неће да убијају цивиле неконтролисано
- Путлеру Садаме
- Ићеш у Хаг
- (тихо режање)
natofilija se leci kao i svaka militarna bolest granatama i metcima ukrajinci ce se morati izleciti na mnogo grublji nacin

Da, to pravi suštinsku razliku pa ne razumeš moju poentu, da desničarskih pacijenata ima svugde?

Čisto sumnjam.

Je li i Zelenski nacista kojim slučajem?
Ne znam šta vam je trenutno odredio Kremlj da mislite po tom pitanju.
Zamisli, Jevrejin a dozvoljava nacizam i izgradnju spomenika? U najblažem obliku debil i retard.
Kao što sam rekao, kada u Srbiji dignu spomenik Ljotiću i Aćimoviću onda se javi. Spomenik, ne ploču.

Imamo i mi takve pacijente, kao što rekoh, koji bi dizali spomenik Nediću...

Pogledajte prilog 1113724
....ali to ne znači da većina stoji iza njih i da su Srbi nacisti.
Da li kod nas hiljeda ljudi maršira svaki godine na neki njegov dan kao ovi u ukrajini? Da li je Nedić išao u Rusiji ili bilo gde drugo da napada zajedno sa nacistima ili je gledao da sačuva što više Srba u vreme okupacije?

Niko tada sebi nije dozvolio takav recnik, ali tada su ocigledno velikim silama upravljali ozbiljni ljudi. A ti se raduj polovicnim, provizornim uspesima.
Niko?
Pa Kenedi je rekao da po cenu atomskog rata neće dozvoliti ruske rakete na Kubi.
A iza kulisa su se dogovorili o povlačenju američkih raketa iz Turske i odustajanju Rusije od Kube.
Rusija je 8 godina kumila i molila da se samo ispoštuje MINSK2, ništa više od toga.
A švabe i francuzi su se pravili mrtvi.
E, sad može da im se desi da više ne moraju da se prave mrtvi...

Da li kod nas hiljeda ljudi maršira svaki godine na neki njegov dan kao ovi u ukrajini?

Da.

1396591_tan201824-173256589-4_ls.jpg

Nacizam u Ukrajini je izgovor za napad koji je smislio Putin, i sistematski ga gura celom svetu u nos već 10 godina. Već je stigao do hipotalamusa, koliko vidim, i uskoro izlazi kroz potiljak.

Nema nikakvog sistemskog problema sa nacizmom u Ukrajini, zemlji u kojoj su nacisti pobili milione i zemlji čiji je predsednik Jevrej. Nelogično je da su nacisti ljudi koji su stradali od nacista jer su se borili protiv nacista. Ne nasedaj na propagandu Kremlja.

Istina je da Ukrajinci zaista imaju krajnju desnicu, kao i sve zemlje na svetu, i kod njih je naročito izražena kao odgovor na boljševičku represiju, ali to nije nacizam. Imamo i mi takve pacijente, i verovatno bismo ih imali još više da nam staljinizam stoji za vratom sto godina unazad.

To je kao da kažeš da su Srbi nacisti jer su imali jednog Nedića u WWII. Jedan Nedić nije srpski problem sa nacizmom zbog koga bi neko sad trebao da nas pregazi. To je zaista "lame exuse", isto kao i izgovor Klintona da bombarduje Srbiju.

Mada znam da sve ovo džaba pišem, jer je ta laž već prilično odomaćila kod jednog dela naše javnosti.
Наравно да џаба пишеш али не из разлога што нема ко да чује,
већ зато што не одговараш на постављено питање.
Твој наратив се своди на гомилу испразних речи, непринципијелних
поређења, избегавања суштине и позивања на Јевреје.
Јевреји нису једине жртве нацистичке кампање у ДСР-у а ни најбројније,
чак су им заслуге за победу истог никакаве а за његову појаву поприличне.
Израелске банке и послови су функционисали сво време апартхејда у
Јужноафричкој републици.
DeepinScreenshot_select-area_20220302164235.png

UkrainaDocekujeNemce.jpg

Колику количину лажи лансира нацистички режим у Кијеву и о каквој пропаганди се ради говори вам чињеница да су синоћ на сва звона причали како руска војска ракетира, гранатира нуклеарну електрану у Запорожју, те да је ниво радијације повећан, најављивајући нуклеарнту катастрофу у Европи.

А заправо нацистичке снаге побјегле пред Русима и сакрили се у постројење, руси испалили једну светлећу ракету на паркинг, осветлели читаву електрану, видјели гдје се налазе нацисти и побили их ко мачке.

И ево сад нико више не прича о томе. Слично су говорили за Чернобиљ. Империја лажи губи тло под ногама. Империја лажи мора бити уништена за добробит човјечанства, јер ово се више издржати не може.

Zamisli, Jevrejin a dozvoljava nacizam i izgradnju spomenika? U najblažem obliku debil i retard.
Kao što sam rekao, kada u Srbiji dignu spomenik Ljotiću i Aćimoviću onda se javi. Spomenik, ne ploču.
Prvo, mi nismo imali Holodomor ni Ruse za vratom ceo vek, a drugo, nas nema 40 miliona.

Da je situacija obrnuta, bilo bi i kod nas svega toga.

u tamnici lednoj stravi
gde jakrepe memla davi
secas se usa i liste umetnika koji su bili na crnoj listi makartija?
ko je sve bio i pisao pod pseudonimom samo da bi ostao ziv i imao lebe da jede.

jedan je bio dalton trambo sa onim cuvenim dzoni je krenuo u rat..najbolji antiratni film mozda

e pa taj je rekao davno ovo ispod....

У чланку из 1946. године под називом Руска претња, Трамбо је писао са тачке гледишта грађанина Русије после Другог светског рата.[14] Тврдио је да ће Руси бити сумњичави према војсци Сједињених Америчких Држава која их окружује током периода када се гледало са сумњом на комунистичке земље.[15] Завршио је чланак реченицом "Ако бих ја био Рус...био бих забринут и залагао бих се да моја влада предузме мере одмах против тога. Овако се то вероватно чини Русима данас".[14] Он је тврдио да су Сједињене Америчке Државе претња Русији, а не да су Руси "црвена претња".

znaci 1946...a otad je proslo koliko vremena?

Visokorangirani americki oficir bivsi savetnik ministra odbrane - Ukrajina je gotova . Rusija pobedjuje

Oficir smatra da bi Zelenski trebao da potpise predaju i kapitulaciju, odvajanje istocne ukrajine prema Rusiji u zamenu za priznanje zapadne Ukrajine od strane Rusije kao neutralne drzave.

Pa ije ni Rusija tada. Imala je pijanog Jeljcina a mi izginusmo, pa opet eto zivimo kako umemo i znamo i bez tadasnje njihove podrske.

Ona je znacila kasnije u UN i hvala im, ali to ih ne opravdava da na isti nacin krse neka druga ljudska prava, jer time pobijaju i stav o nama, kako ce sutra da se zalazu i dalje za ter. integritet Srbije u UN posle svega?

Zato kazem, trebalo je to pametnije i umerenije.
ne mislim da je rusija cutala,
rusija nije nikad pripadala njihovom taboru,
prema nama je uradila koliko je mogla,
mada mogla je i vise,
govorim o ostatku sveta,
svog ovog sveta koji dize hajku na rusiju,
svi oni koji su rusiju ugnjetavali,
nas bombardovali i ceo svet terorisali,
oni sigurno nisu relevantni da daju sud o rusiji,
i shodno tome i moje misljenje,
ne mogu da prebacim preko usta
da nemci koji su toliko rusa pobili,