Rat u Ukrajini (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa to je , moderno
reklamiraju letovanje brodom , ona kompanija sa kojom sam i isao na krstarenja
pederrre , i lezbeeejke , na njihovim pozivima
dao sam im odgovor
s obzirom da sam VIP , nemam nameru da putujem brodom i kompanijom koja se reklamira sa tim
ako se ima normalna putovanja , saljite mi detaljno informacija ili
zaboravite me.
nema jos odgovora

Tri firme u SAD proizvode svoja svemirska vozila od a do ž, Muskovo je kvalificirano za pristajanje na svemirsku stanicu i sad Rusi udaraju packe. Mož mislit.
Proizvode ali ne za isti novac.

a može biti i potez očajnika sa druge strane, nekom Ukrajincu kojem je puko film pa rešio da malo digne u vazduh neko postrojenje tamo. Svakako kad te opkole sa svih strana nemaš šta da izgubiš, može biti i narađenje pa da se optuže Rusi a postoji i šansa da sami Rusi pogode nešto što ne bi trebalo
Sama ideja da se vode borbe unutar i oko parametra NE je poremećena na više levela. Kad Kinezi vide što izvode sa Amerima će ih sjebat po kratkom postupku.

Pa jesu nas unazadili. Ne znam koliko si ti imao godina i da li si uopšte bio rođen kada je plata bila svega desetak maraka, novčanice od beskonačno nula, kada se tuklo za hleb, živelo od bonova, gorivo prodavalo u dvolitarkama...
Posle smo se ponovo integrisali u svet u koliko toliko oporavili. Pitanje je šta će biti sa Rusima i koliko će ovo potrajati. Isključuju ih iz svih organizacija, udruženja, ustanova, partnerstva, zamrzavaju imovinu i novac... Rublja je već sada slabija od dinara.
Botovi su uz cjepivo od korone dobili i za to dozu... Samo sad vaš predsjednik kad je vidio kud je to otišlo žali što vam je i tu dozu prude uvaljivao

Čečenski lider Ramzan Kadirov obratio se predsedniku Rusije Vladimiru Putinu sa molbom da „naredi“ vojsci da zauzme Harkov, Kijev i ostale ukrajinske gradove.

„Duže predsedniče, druže vrhovni komandante, više puta sam govorio da sam ja vaš pešadinac, da sam spreman život da dam za vas. Međutim, ja ne mogu da gledam kako ginu moji i vaši borci Ministarstva odbrane, Nacionalne garde i drugih struktura. Molim vas da zatvorite oči na sve i dozvolite da za dan-dva stavimo tačku na to što se tamo dešava. Samo to će spasiti našu državu i narod. Ubeđen sam u to“, napisao je Kadirov na telegramu.
Досадан је ко пролив. Крећем, долазим, у путу сам, клањам, оп'е клањам .... клип за клипом.
И не подривају се одлуке врховне команде нити доводе у питање тек тако. Никад од њих бораца.

Да је само друг жив, стрељ'о би га на лицу мјеста.
biglaughh.gif

Ne može, jer su u okruženju. Da nisu, postojali bi otvoreni humanitarni koridori, a o tome se trenutno pregovara. Takođe, da se može ući u gradove, videli bismo svi do sada slike Ukrajinaca sa novim naoružanjem, a videli bismo i neke efekte. Ne znam da li shvataš, ali nikakva pomoć ne može da bude dopremljena Ukrajincima, ni sada ni kasnije.
Šta se primaš plaćen je da trtlja i botuje.

Pogodili su budaletine jedan reaktor,,,,,već su očitane povišene razine radiacije...

Glasnogovornik elektrane Andriy Tuz rekao je ukrajinskoj televiziji da su granate padale izravno na elektranu u Zaporožju i da su zapalile jedan od šest reaktora tog postrojenja. "Taj je reaktor u obnovi i ne radi, ali unutra je nuklearno gorivo", rekao je, prenosi AP.

pa dobro... daj mi odgovor na ova dva pitanja ako te ne mrzi:

a) ko je bio u pravu u tom sukobu, Kubanci ili Amerikanci?
b) da li je bilo američkih tenkova u Havani?
Имаш превисоко мишљење о себи и мислиш да постављаш
заебана питања.
а) Американци су били у праву.
б) Није било
Није било зато што су се Руси повукли и одустали од инсталације
ракетних система.
У Украјини није било те добре воље, плус осмогодишње гранатирање Донбаса.
Све у свему та игра са поређењем ти уопште не иде.

Pogodili su budaletine jedan reaktor,,,,,već su očitane povišene razine radiacije...

Glasnogovornik elektrane Andriy Tuz rekao je ukrajinskoj televiziji da su granate padale izravno na elektranu u Zaporožju i da su zapalile jedan od šest reaktora tog postrojenja. "Taj je reaktor u obnovi i ne radi, ali unutra je nuklearno gorivo", rekao je, prenosi AP.
Nisu, pogođena je zgrada i požar je već ugašen.

Nebitno koliko su se spremali, ni u jednom scenariju nisu predvidjeli da će ih zapadni svijet u potpunosti izopćiti, a pogotovo nisu predvidjeli da će sve zapadne države nacsvaki mogući način pomagati ukrajinu unatoč ruskoj prijetnji da to ne čine jer će se szočiti sa do sada nezapamćenim posljeficama... Je.ote kako vama nije jasno da se cijeli svijet udružio i stao protiv rusije i također iako međed kaže nema uzmaka koliko traje da traje... Vi iz samo vama znanih razloga gubite iz vida činjenicu da je sssr preživio napad njemačke isključivo zato što mu je zapad pomagao, da nije bilo te pomoći nula bodova... Rus u narednom razdoblju čipa vidjet neće a on ga ne proizvodi, a popis svega što rus ne proizvodi je bez kraja i konca...

Naravno da su predvideli, ovo za njih nije nikakvo iznenađenje, a takođe nije ni potpuna izolacija. Pomoć su isto predvideli, zato su i preduzeli sve da ta pomoć nikada ne stigne na odredište, zbog čega su već prvog dana uništili kompletnu ukrajinsku PVO i preuzeli kontrolu nad nebom, a takođe i odsekli morsku obalu. Stoga se vraćamo na prethodno, sve priče o nekakvom jakom zapadnom odgovoru su samo uteha za zombiranu publiku kojoj su takve priče potrebne kako bi se osećala bolje i samouverenije :kafa:

Šta se primaš plaćen je da trtlja i botuje.

Onda su ti što ga plaćaju budale, jer je ovo klasičan korisni idiot, lupetao bi i bez para...

Onda je vaša vlast gadno pogriješila i vi ćete zbog tog imati gadnih problema

Nećemo, još jedna uteha za kompleksaše :kafa:

Укри ипак показују да умеју да се боре, за разлику од Хрвата и балија.
Дати овакав отпор једној суперсили могли смо само још ми.

Svako ume da se bori kad je sateran u ćošak, ali ipak ostaje sateran. Pametnije bi im bilo da se predaju i tako spasu sebi živote...

Pa jesu nas unazadili. Ne znam koliko si ti imao godina i da li si uopšte bio rođen kada je plata bila svega desetak maraka, novčanice od beskonačno nula, kada se tuklo za hleb, živelo od bonova, gorivo prodavalo u dvolitarkama...
Posle smo se ponovo integrisali u svet u koliko toliko oporavili. Pitanje je šta će biti sa Rusima i koliko će ovo potrajati. Isključuju ih iz svih organizacija, udruženja, ustanova, partnerstva, zamrzavaju imovinu i novac... Rublja je već sada slabija od dinara.

Da, bio sam rođen. Imao sam u ono vreme pola marke, odnosno pedeset feninga džeparca za nedelju dana i bilo mi je dovoljno za sve što sam hteo. Mi smo to preživeli bez nekih težih posledica, a bili smo izolovani bukvalno od strane celog sveta na period od tri godine. Ovo što se sada dešava Rusima nije ni blizu onoga što se desilo nama, a oni su znatno veća zemlja i sa neuporedivo više resursa.

Ali najjače je kad Hrvati počnu da pričaju o nacizmu, tad se dobro vidi da je ono "glupost je neuništiva" od KUD Idijota i te kako imalo smisla...

Није и ја гледам али надигли се тњитераши
да дијеле вијести ... верглаће до ујутру.

Pogledajte prilog 1113530

Jadni oni, već počinjem da ih žalim, mora da je teško živeti sa tolikim manjkom moždanih vijuga...

Pa biće nezaustavljivi do kraja šta misliš da će se desiti sa evropom u narednom periodu? Otimaju rusku imovinu, rusi dolaze da naplate 😁

"Kao rezultat kontinuiranog neprijateljskog granatiranja zgrada i jedinica najveće nuklearne elektrane u Europi, nuklearna elektrana Zaporižje gori", rekao je gradonačelnik Energodara Dmitro Orlov na svom Telegram kanalu. Rekao je da je to prijetnja svjetskoj sigurnosti.

Kako bilo sutra će biti težak dan za Ruse radi ovog.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back