Rat u Ukrajini (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
03.03.2022 - 23:05
Where are these Russians?!  — Shocking meeting of Americans with Russian special forces near Kiev (VIDEO) |  Russian spring
Matthew Chance, a journalist for the American CNN television channel, and colleagues arrived at the airfield near Kiev (most likely Gostomel - RV note) and unexpectedly met Russian Army fighters there.
“Ukrainian officials told me that they recaptured the airfield as a result of fierce fighting.
And for a while I talked to the soldiers there. I asked the commander: “Who controls everything here now?” in my broken Russian. He said the Russians were in control.
I said, “OK. So where are the Russians then?” And he said: “So we are Russians!” It was incredible,” Chance said.

Penetracija u Ukrajinu nije uspjela, jer se Putinu nije mogao dignuti, pajac pati od impotencije i sad moli Amere da prisle Ukrajinu da kaže da je seks trajao cijelu noć, da putko ima veliku batinu i da je svršila 3-4 puta....
Nije uspjela ? Idi napuni rafove po Ukraini ako nije uspjela, ****** moraju nesto da pape, a seks će da traje pod vakum bombama, bijelim fosoforom i kasetnim bombama u mraku bez struje :D Neka se klovn zali NjATO-u ah da,... on nije na vrucoj liniji :D

PRINCIP JE DA ZEMLJA KOJA NE MOZE MIRNO DA RESI SPOR SA STANOVNICIMA, MORA DA SE RASPARCA, nebitno ko je kriv

ako hoce da idu, ne mozes ih zadrzati, separatisti, sta ces im, moras da ih pustis
Kako je u Bosni moglo, što nije rasparčana na federaciju i Republiku Srpsku?

Ili na hiljadu drugih mesta tokom istorije gde su separatističke pobune ugušene u krvi.

I da, aj otvori posebnu temu, da ne spamaš ovu o humanitarnoj intervenciji u Ukrajni :ok:

Poslednja izmena:
Борба на периферији Запорошке НЕ и пуцање у близини саме станице

Борбе се настављају и у Енергодару, у граду су сталне експлозије и окршаји.

Pa ne tereba da bude mir :D Cika Putin ce im uvesti demokratiju, unistiti to malo privrede i nek se snalaze... Istok ce biti u Ruskoj jurizdikciji i to je to
I šta je dobio sa tim? Neće on samo njima uništiti to malo privrede, već će i njega ta ekskurzija poprilično skupo koštati. I što je još važnije, sam je Rusiji spustio gvozdenu zavjesu prema ostatku Evrope, isključujući tu "njegovu Ukrajinu", Bjelorusiju i eventualno Moldaviju.

Tako je i Klinton govorio za Srbe.
Није тачно и није само Клинтон, већ сви тадашњи западни лидери
и изговарали су то за цео српски народ.
Руси нешто слично нису рекли ни за нацисте у Украјини а камо ли
за народ.
Западни нацисти су се дичили вршењем дератизације српског народа.

Ти ако мислиш да ми у теби видимо некакав глас разума, дебело се
вараш. За Србе си ти још само један прикривени мрзитељ, који би
да се сакрије иза наше муке.

- Evo demarš zbog hrvatskih "plaćenika"
- Ne treba mi taj papir, pa nisu išli u Rusiju ratovati

Prilozi

• ee04771e-99cf-40b0-bf18-2ec350546d6f.jpg
    ee04771e-99cf-40b0-bf18-2ec350546d6f.jpg
    31,3 KB · Pregleda: 16
I šta je dobio sa tim? Neće on samo njima uništiti to malo privrede, već će i njega ta ekskurzija poprilično skupo koštati. I što je još važnije, sam je Rusiji spustio gvozdenu zavjesu prema ostatku Evrope, isključujući tu "njegovu Ukrajinu", Bjelorusiju i eventualno Moldaviju.
Da da "vidio sam tu govzdenu zavjesu prema ostatku Evrope" Banke preko koji se uplacuje novac za isporucene energente su i dalje u SWIFT sistemu.. A ti Ukrajino stej strong i zadovolji se aplauzom pedera u EU parlamentu.. Pa vi zvakači posrnule US žvake ste stvarno za sazaljenje...

.
Ни у сну Руси немају намеру да управљају Украјином.

.
to niko ne zna veruj
ni najbolji obavestajci sta je putinu u glavi
da je zapad bio miran a ne ovako prost kao nikad pre
mozda bi i naslucivali
danas...posle ovoga cega smo svedoci, poraza svih kodeksa
na koji su zapadnjaci bili ponosni
mislim da je sudbina sveta u rukama samo tog jednog coveka

i da na to niko ne moze uticati
sve zbog sake bolesnika iz eu i preko bare

Rusi ugasili Fejsbuk? Ne rade ni Tviter, App Store, Google Play...​

Ugaseni svi zapadni mediji u Rusiji kao odgovor na gasenje Sputnjika i RT u Evropi i Americi!​

Zabranjuju prodaju Epla! :hahaha:

Da da "vidio sam tu govzdenu zavjesu prema ostatku Evrope" Banke preko koji se uplacuje novac za isporucene energente su i dalje u SWIFT sistemu.. A ti Ukrajino stej strong i zadovolji se aplauzom pedera u EU parlamentu.. Pa vi zvakači posrnule US žvake ste stvarno za sazaljenje...
Polako, čekaj da malo zatopli.

Činjenica je da Nato može da naštampa neograničeno $ dolaresa i da su Rusi smešni u poredjenju sa tim fondovima,
ali ako su opet ušlli u ovu intervenciju znajući to, onda očigledno imaju neke podatke koje mi nemamo,
ovako nešto radi se samo kada nema drugih opcija.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back