Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

I said, “OK. So where are the Russians then?” And he said: “So we are Russians!” It was incredible,” Chance said.
znas koliko ga potresa sve toPutin ovim pokušava da zadobije srca i dušu ukrajinskog naroda? (Pobijeni civili u Černigovu 18+)
https://t.me/Pravda_Gerashchenko/1787
Nije uspjela ? Idi napuni rafove po Ukraini ako nije uspjela, ****** moraju nesto da pape, a seks će da traje pod vakum bombama, bijelim fosoforom i kasetnim bombama u mraku bez strujePenetracija u Ukrajinu nije uspjela, jer se Putinu nije mogao dignuti, pajac pati od impotencije i sad moli Amere da prisle Ukrajinu da kaže da je seks trajao cijelu noć, da putko ima veliku batinu i da je svršila 3-4 puta....
Kako je u Bosni moglo, što nije rasparčana na federaciju i Republiku Srpsku?PRINCIP JE DA ZEMLJA KOJA NE MOZE MIRNO DA RESI SPOR SA STANOVNICIMA, MORA DA SE RASPARCA, nebitno ko je kriv
ako hoce da idu, ne mozes ih zadrzati, separatisti, sta ces im, moras da ih pustis

Na Krstarici nikada nije ni prestajao.Rat u Ukrajini ce da se zavrsi a na Krstarici ce i dalje da besni
Tako prolaze oni koje Amerika brani a MMF hraniznas koliko ga potresa sve to
isto ko zelenskog mrtvi ukri
lepo rekao vladimir danas
sve ide po planu
idemo dalje
na krstarici je rat batice vec gotovRat u Ukrajini ce da se zavrsi a na Krstarici ce i dalje da besni
bes bosnu, to nije drzava nego provizorijumKako je u Bosni moglo, što nije rasparčana na federaciju i Republiku Srpsku?
da se rasparca ukrajina na bar 6 drzavaI da aj otvori poslebnu temu, da ne spamaš ovu o humanitarnoj intervenciji u Ukrajni![]()
ne posmatrajmo ovo kao ratTako prolaze oni koje Amerika brani a MMF hrani
I šta je dobio sa tim? Neće on samo njima uništiti to malo privrede, već će i njega ta ekskurzija poprilično skupo koštati. I što je još važnije, sam je Rusiji spustio gvozdenu zavjesu prema ostatku Evrope, isključujući tu "njegovu Ukrajinu", Bjelorusiju i eventualno Moldaviju.Pa ne tereba da bude mirCika Putin ce im uvesti demokratiju, unistiti to malo privrede i nek se snalaze... Istok ce biti u Ruskoj jurizdikciji i to je to
.niko, znaci niko u svetu ovakvu vojnu silu ne izvlaci iz kasarni da bi je povukao
ne znam kakvo ovi trolovi imaju istorijsko obrazovanje, al da su cepanice to stoji![]()
tihomireJasno je sve. Hrvatska i Ukrajina su saveznici i ratuju zajednicki protiv Rusa.
Није тачно и није само Клинтон, већ сви тадашњи западни лидериTako je i Klinton govorio za Srbe.
Борба на периферији Запорошке НЕ и пуцање у близини саме станице
Борбе се настављају и у Енергодару, у граду су сталне експлозије и окршаји.
Da da "vidio sam tu govzdenu zavjesu prema ostatku Evrope" Banke preko koji se uplacuje novac za isporucene energente su i dalje u SWIFT sistemu.. A ti Ukrajino stej strong i zadovolji se aplauzom pedera u EU parlamentu.. Pa vi zvakači posrnule US žvake ste stvarno za sazaljenje...I šta je dobio sa tim? Neće on samo njima uništiti to malo privrede, već će i njega ta ekskurzija poprilično skupo koštati. I što je još važnije, sam je Rusiji spustio gvozdenu zavjesu prema ostatku Evrope, isključujući tu "njegovu Ukrajinu", Bjelorusiju i eventualno Moldaviju.
to niko ne zna veruj.
Ни у сну Руси немају намеру да управљају Украјином.
.
Zabranjuju prodaju Epla!Rusi ugasili Fejsbuk? Ne rade ni Tviter, App Store, Google Play...
Ugaseni svi zapadni mediji u Rusiji kao odgovor na gasenje Sputnjika i RT u Evropi i Americi!

Polako, čekaj da malo zatopli.Da da "vidio sam tu govzdenu zavjesu prema ostatku Evrope" Banke preko koji se uplacuje novac za isporucene energente su i dalje u SWIFT sistemu.. A ti Ukrajino stej strong i zadovolji se aplauzom pedera u EU parlamentu.. Pa vi zvakači posrnule US žvake ste stvarno za sazaljenje...
Specijalna operacija u koju ako se umesa nato dovede do rata.ne posmatrajmo ovo kao rat
vec kao specijalnu operaciju
kako se i zove
kada bude rat vladimir ce reci jasno
eee, sada smo u ratu
tad smo ga svi naebali, gde god da smo
Činjenica je da Nato može da naštampa neograničeno $ dolaresa i da su Rusi smešni u poredjenju sa tim fondovima,I šta je dobio sa tim? Neće on samo njima uništiti to malo privrede, već će i njega ta ekskurzija poprilično skupo koštati. I što je još važnije, sam je Rusiji spustio gvozdenu zavjesu prema ostatku Evrope, isključujući tu "njegovu Ukrajinu", Bjelorusiju i eventualno Moldaviju.