Rat u Ukrajini (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
idemo maknuti vojsku iz grada, prebaciti negdje drugdje. zasto da civili umiru ? to nije predaja...ostaje im osobno naoruzanje. mogu se nastaviti boriti drugdje
A da zločinački okupator napusti tuđu državu, kako bi to bilo?
Provalim ti u kuću, ugledam tvioje dijete kako je u mene uperilo pištolj, a ja ću: hajde baci pištolj da se muški potučemo.
Evo, to je Putinova vojska, gadljivi nasilnici

civili u gradu su Rusi, niko ih ne dira ali ne mogu iz grada. Ubijaju ih Rusi raketirajući grad, kao što ubijaju tim raketama i Ukrajinsku vojsku potpomognutu sa nekoliko tisuća (hiljada) prekaljenih ratnika dobrovoljaca iz drugih država
ubijaju ih pripadnici azova

https://twitter.com/ukrainewar24/status/1497628670705340416

gle, nebitno..izbacimo azov iz grada. civili koji hoce otidu...azovu ostaje osobno naoruzanje. civili ostaju zivi. zasto ubijati civile kada nema potrebe ? gdje je tu cast ? cojstvo sto bi rekli crnogorci...

Bog te neebo, ti kao srbin a vjesas ruske plehove po sebi pljuc, eto ko je 5ta kolona po Srbiji, dok je ovakvih kao Number i Tixi posteni i normalni srbi ne mogu napred ni metar, srami se petokolonasu!
Ja sam mislio da je NATO bombardovao ovu zemlju, a da su 5ta, 6ta i ostale kolone oni veličaju tu zločinačku organizaciju, ali izgleda da ima Srbalja kojima su Rusi krivi, što im je krepala krava!

During the second round of talks in Belarus on Thursday, Moscow and Kiev agreed on mechanisms to establish routes via which to evacuate civilians from combat zones in Ukraine.
ово цитирам са рт.
дакле, биће сигурно чишћења нациста! виђе овијех 200 хрвата сами дошли у казан да се скувају! Боже?

EcCBnhvU4AAGh_d.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back