Rat u Ukrajini (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pizdousti je ucenjen od momenta kad je dosao na vlast.
Da nije tako predstavnik Srbije mogao je da odnese tetki lek ili da se pravi mrtav.
Kako on manipulise klikom koju je postavio oko sebe, tako i njime mogu da brisu pod zapadnjaci. Krpa od coveka. Dostojanstvo, cast, postenje - level NULA, uvek bio, jeste i bice.
Ja juče pisao kako je Vučić došao kao zamena Tadiću, sns botovi me napali kako sam ustaša, bošnjak. Tadić je pao zbog toga što nije hteo više da ide protiv naroda i eto, čim ideš protiv gazde, on ti odmah nadje zamenu, zapad bolju zamenu nije mogao da nadje.

Inače danas opozicija ne postoji, opozicija šuruje sa vlastima jer im isti gazda.

Screenshot_2022-03-03-19-30-36-32_e4424258c8b8649f6e67d283a50a2cbc.jpg

Rusi se samoraznose.

Prilozi

• 640px-Flag_of_Germany_(1935–1945).svg.png
    640px-Flag_of_Germany_(1935–1945).svg.png
    5,1 KB · Pregleda: 6
Америчке власти страхују за безбедност Зеленског. И они се могу разумети

Још мало из вечерашњег већ легендарног интервјуа Зеленског. Сви су били запањени њиме, не само Украјинци. Смешне приче су последње што су желели да чују од њега у тренутку када Оружане снаге Украјине под његовом контролом држе као таоце цивиле у украјинским градовима. Како је рекао сам председник Украјине, крај човека је увек исписан на његовом лицу.

И Американци су били запањени оним што су видели. Стејт департмент је већ пожурио да објави изјаву да верује да је Зеленски у опасности, али да истовремено може да предводи украјинску војску.

ЉУДИ ЗЕЕЛЕНСКИ СЕ ДРОГИРА - овај снимак то доказује!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back