Rat u Ukrajini (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
evo
sta ce sada Boing , oce li moci da dobije specijalnu dozvolu da i dalje mogu uzimati AN 125 za prenos velikih delova za Boing iz Floride do ...

a vamo sankcije ,
moje licno misljenje je da , Rusi ne dozvole kompaniji da ide za USA , jer Boing nece da servisra avione koji su u Rusiji.

World News

Boeing impacted by sanctions against Russia​

The aircraft manufacturer has been using giant Russian cargo planes to transport supplies to its plants
Boeing impacted by sanctions against Russia

Boeing manufacturing plant in Seattle. © Toby Scott / SOPA Images / LightRocket via Getty Images
American multinational corporation Boeing may be impacted by the Biden administration’s ban on Russian aircraft in US airspace, Bloomberg reported on Wednesday.
Boeing had been contracting giant Antonov An-124 cargo planes, operated by the Russian Volga-Dnepr Group, to move supplies to its plants in the US, potentially meaning the new restrictions will limit the American company’s ability to operate out of its base in Washington.
“We work closely with our wide range of supply chain and logistics partners to manage through any potential impacts,” Boeing told Bloomberg in response to the airspace ban. Volga-Dnepr has not issued a statement on the matter.
Boeing suspends jet maintenance for Russian airlines
Read more
Boeing suspends jet maintenance for Russian airlines
Since early 2021, the US Transportation Department has granted authorization for Volga-Dnepr to operate at least, 27 flights, most on behalf of Boeing, according to regulatory filings. The latest request filed with the agency, on February 24, showed the Russian company had requested permission for six flights by April 4 to move materials from a Florida supplier.
Using Volga-Dnepr’s cargo planes is the only way “to perform the services in question within the set schedule,” as ensuring swift deliveries is crucial if Boeing is to ensure its production schedule is not disrupted, it said.
The world’s largest production air freighter, the Antonov An-124, was designed in Ukraine and built in Russia. The only other civil operator of AN-124 is Antonov Airlines, based near Kiev, but the status of its aircraft is currently unknown. Its sole AN-225, a larger version of the cargo plane, was reportedly damaged beyond repair during clashes between Ukrainian and Russian forces at Hostomel Airport, northwest of the capital.
Neka nauce da prave motore ,samo znaju da se jebbu i prave vestacke qurceve i vagine!

Ako treba ovoliko vremena da kharkov i mauropolj padnu, kijev čini mi se će biti tezi
Мариупољ су Азовци и укроси изгледа минирали и држе народ као таоце. Због тога се Руси не залећу на град, већ су га ставили у обруч и нацисти неће моћи изићи осим да покушају пробој при чему би пуно изгинули.

evo recimo setimo se https://hr.wikipedia.org/wiki/Sueska_kriza
zauzimanja sueskog kanala. francuska i engleska i izrael. i usa i sssr su zapretili sankcijama tim dvema zemljama i ovi su se morali povuci
ili rat u alziru da li stvarno ljudi misle da su arapi bili bez podrske sveta. Tako da su francuzi pukli. zato su posle i izbegavali nato jer su znali o cemu se radi
tako i rusija velike sile nemaju interes da ukrajina padne pod njihovu kontrolu pa sledi izolacija. da su rusi tipa bombardovali ukrajinske polozaje i slicno ne bi bila takva reakcija, ni bilizu, a ovo je invazija. ili da su hteli vratiti rebulike donjec i lugans u punoj teritoriji.
Nešto slično što rade rusi je trebala jna da uradi na prostorima ex jugoslavije. Zatvori granice, pobije fašiste i sve se vrati u normalu pa bi se kasnije sve dogovarali jer bi znali šta im sleduje u suprotnom.

joj ovih glupih naslova po portalima, hoce li se rusija zaustaviti u ukrajinii il ce napasti njemacku, balkan istok a mozda i kanadu il mehiKo..:roll: tacno vidis zapadnu propagandu...
Da, i ja se pitam da li će se zaustaviti i gde kad pacifikuju Ukrajinu.
Verujem da hoće, ali sa denacifikacijom Ukrajine neće biti ispunjeni ruski zahtevi u vezi NATO pakta.

Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov u obraćanju javnosti uporedio je Sjedinjene Američke Države sa Adolfom Hitlerom.
- Napoleon i Hitler imali su isti cilj, a to je da stave celu Evropu pod svoju kontrolu. Sada to žele da urade Amerikanci - smatra Lavrov, prenosi Bi-Bi-Si.

Tanjug
Izjednacio je Napoleona i Hitlera

Ne secam se da je Napoleon imao Ausvic, a ni gulage

on je sportista i ne treba da se mesa..nisu se mešali ni nadal ni federer
Os se kladimo u 100 dolara, da je Novak naglas izgovorio ono cime mu je Srdjan napunio glavu

Мариупољ су Азовци и укроси изгледа минирали и држе народ као таоце. Због тога се Руси не залећу на град, већ су га ставили у обруч и нацисти неће моћи изићи осим да покушају пробој при чему би пуно изгинули.
plasim se da se u Mariupolju ne dogodi Srebrenica

Neka nauce da prave motore ,samo znaju da se jebbu i prave vestacke qurceve i vagine!
pa to je , moderno
reklamiraju letovanje brodom , ona kompanija sa kojom sam i isao na krstarenja
pederrre , i lezbeeejke , na njihovim pozivima
dao sam im odgovor
s obzirom da sam VIP , nemam nameru da putujem brodom i kompanijom koja se reklamira sa tim
ako se ima normalna putovanja , saljite mi detaljno informacija ili
zaboravite me.
nema jos odgovora

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back