Rat u Ukrajini (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I da ga caste sa Krim.
nece ukrajinci na to pristati. oni su teski nacionalisti. oni su za gradjansku drzavu isto koliko je alija za gradjansku bih. ja mislm da ce se ici na uzimanje cele ukrajine. eu ce slati pomoc da osigura veca razaranja u ukrajini. ja da sam eu rekao bih pristani na staro stanje uz sitne ustupke mi cemo ga sanskcijama pritiskati.

ko je imao srca da ovog andjela uzme u vojsku.
Остао је без икога. Хтели да га воде у Београд да настави школовање
али он није хтео. Није он био борац, достављао је храну и обављао
позадинске задатке, играо се са коњима...
Али нажалост гранате немају очи.

Приказујте видеа гдје пар десетина људи протествује испред руских војника без икаквих проблема.
Видјели смо како то раде Амери, па и Бандеровци Русима нпр у Одеси. Видим да многи желе да се пуца по народу, али нема тога.
qr moj bi to radili da znaju da ce ovi da pucaju. Ali znaju da nece pa se onda qrce. Ali ne znaju da Ruje sve snimaju, svi ce posle na "informativni".

Sta je sve od vojne pomoci i od koga dobila ili ce dobiti Ukrajina:

https://www.forumarmstrade.org/ukrainearms.html

Odavno hocu da napisem, pa evo prilike - koliko je vec pomoci dato Ukrajini, preracunato u novac, ali ISKLJUCIVO U FORMI OPREME ZA RAT!!! P1zdra EUrupske, mogli su sa tolikom lovom da pomognu drzavi da se razvije, a ne da ratuje. Ali za normalne stvari nisu im dali novac. Kreteni licemerni.

Koliko je glup ovaj ukrajinski narod, bukvalno kao mi danas. I njih i nas zahebavaju bolesnici na vlasti, ali bukvalno hebu u zdrav mozak i narod se prima.

A zašto ne? Ako može Sjeverna Koreja, šta ne bi mogla i Rusija.
pa sta fali predhodnom statusu. putin nece odustati. a svet ga pritisne da vrati donbas i krim. to vec sada nije u rukama ukrajine. znaci imao bi situaiju kao pre sukoba, ali sa teskim eu sankcijama prema rusiji. i zasto je to problem. ne verujem da bi se tamo narod slozio sa 50 dolara mesecno platom. plus ti u rusiji imas kakve takve izbore, a u koreji nemas.

pa sta fali predhodnom statusu. putin nece odustati. a svet ga pritisne da vrati donbas i krim. to vec sada nije u rukama ukrajine. znaci imao bi situaiju kao pre sukoba, ali sa teskim eu sankcijama prema rusiji. i zasto je to problem. ne verujem da bi se tamo narod slozio sa 50 dolara mesecno platom. plus ti u rusiji imas kakve takve izbore, a u koreji nemas.
Pa to je naravno izvedivo i najbolje za sve, ali bez Putina. On mora pasti.

nece ukrajinci na to pristati. oni su teski nacionalisti. oni su za gradjansku drzavu isto koliko je alija za gradjansku bih. ja mislm da ce se ici na uzimanje cele ukrajine. eu ce slati pomoc da osigura veca razaranja u ukrajini. ja da sam eu rekao bih pristani na staro stanje uz sitne ustupke mi cemo ga sanskcijama pritiskati.
Putin ce uzeti celu Ukrajnu zbog sigurnosti i bezbednosti svoje zemlje - ko nece da zivi pod ruskom cizmom - evo tu je koridor pravac EU - na konak i kazan i na duze - pa EU treba zbrinuti tih 10-15mil sto nece ruse za gospodare uostalom erdogan drzi 3.5 mil Sirijaca, Putin ima preko 3mil izbeglica iz Ukrajne..nek malo EU namiri tih 10-15mil iz Ukrajne + xxx iz Pakistana,Aganistana,Maroka,Bangladesa,Somalije....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back