Тихи
Starosedelac
- Poruka
- 187.855
Украјинци јављају да је у граду све мирно.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nece ukrajinci na to pristati. oni su teski nacionalisti. oni su za gradjansku drzavu isto koliko je alija za gradjansku bih. ja mislm da ce se ici na uzimanje cele ukrajine. eu ce slati pomoc da osigura veca razaranja u ukrajini. ja da sam eu rekao bih pristani na staro stanje uz sitne ustupke mi cemo ga sanskcijama pritiskati.I da ga caste sa Krim.
Остао је без икога. Хтели да га воде у Београд да настави школовањеko je imao srca da ovog andjela uzme u vojsku.
GRADONAČELNIK VILNIUSA NA CESTI NAPISAO "PUTINE, ČEKA TE HAAG"
Gradonačelnik litavskog glavnog grada Vilniusa napisao je bijelim sprejem velikim slovima "Putine, čeka te Haag" na cesti nasuprot ruskog veleposlanstva.

Znam da spamujem, ali nisam izdrzao!!!A zašto ne? Ako može Sjeverna Koreja, šta ne bi mogla i Rusija.i onda ce rusija dok ne vrati sve delove ukrajine ostati vecno izolovana od sveta.
Nastavi.Znam da spamujem, ali nisam izdrzao!!!
Meni isto smešno, Putinova sudbina sigurno nije Hag nego HadZnam da spamujem, ali nisam izdrzao!!!
qr moj bi to radili da znaju da ce ovi da pucaju. Ali znaju da nece pa se onda qrce. Ali ne znaju da Ruje sve snimaju, svi ce posle na "informativni".Приказујте видеа гдје пар десетина људи протествује испред руских војника без икаквих проблема.
Видјели смо како то раде Амери, па и Бандеровци Русима нпр у Одеси. Видим да многи желе да се пуца по народу, али нема тога.
Što je ovim budalama bitno da sve snime?
Sta je sve od vojne pomoci i od koga dobila ili ce dobiti Ukrajina:
https://www.forumarmstrade.org/ukrainearms.html
pa sta fali predhodnom statusu. putin nece odustati. a svet ga pritisne da vrati donbas i krim. to vec sada nije u rukama ukrajine. znaci imao bi situaiju kao pre sukoba, ali sa teskim eu sankcijama prema rusiji. i zasto je to problem. ne verujem da bi se tamo narod slozio sa 50 dolara mesecno platom. plus ti u rusiji imas kakve takve izbore, a u koreji nemas.A zašto ne? Ako može Sjeverna Koreja, šta ne bi mogla i Rusija.
Upravo mi Stiv Džobs javio da nema više Epla za Ruse
Pa to je naravno izvedivo i najbolje za sve, ali bez Putina. On mora pasti.pa sta fali predhodnom statusu. putin nece odustati. a svet ga pritisne da vrati donbas i krim. to vec sada nije u rukama ukrajine. znaci imao bi situaiju kao pre sukoba, ali sa teskim eu sankcijama prema rusiji. i zasto je to problem. ne verujem da bi se tamo narod slozio sa 50 dolara mesecno platom. plus ti u rusiji imas kakve takve izbore, a u koreji nemas.
Nema imovinu u inostranstvuMedvedev se utronjo jer mu udarili po posteno stecenim stotinama miliona mrskih dolara, sina mu nece dirati u US sto zivi.
Ma foliraju se Bugari. Ali jeste mi rekao jedan Bugarin - oni nikad ne ratuju protiv Rusa. NIKAD! I vole ih, stvarno ih vole, slicno kao i Srbi....
Rasulo u NATO-u:
NEMAMO AVIONE NI ZA NAS, A NE ZA UKRAJINU: Bugarski premijer o apsurdnom zahtevu Evropske unije
https://www.novosti.rs/planeta/svet...-news-war-ukraine-bugarska-avion-kiril-petkov
Moracemo Rusi i mi Srbi da cuvamo nebo Bugarske
...
Pa šta do sad Rusi nisu radili vrhunske telefone, televizore, laptope?odlicno, sad ce Rusi razviti svoj. Opcija B - uvoz iz Kine. U oba slucaja akcije Apple-a odose u podrum.
ne moze on sad pasti ali bi pao posle sankcija kad bi se nastavile.Pa to je naravno izvedivo i najbolje za sve, ali bez Putina. On mora pasti.
Putin ce uzeti celu Ukrajnu zbog sigurnosti i bezbednosti svoje zemlje - ko nece da zivi pod ruskom cizmom - evo tu je koridor pravac EU - na konak i kazan i na duze - pa EU treba zbrinuti tih 10-15mil sto nece ruse za gospodare uostalom erdogan drzi 3.5 mil Sirijaca, Putin ima preko 3mil izbeglica iz Ukrajne..nek malo EU namiri tih 10-15mil iz Ukrajne + xxx iz Pakistana,Aganistana,Maroka,Bangladesa,Somalije....nece ukrajinci na to pristati. oni su teski nacionalisti. oni su za gradjansku drzavu isto koliko je alija za gradjansku bih. ja mislm da ce se ici na uzimanje cele ukrajine. eu ce slati pomoc da osigura veca razaranja u ukrajini. ja da sam eu rekao bih pristani na staro stanje uz sitne ustupke mi cemo ga sanskcijama pritiskati.