Изгледа да и каубоји почињу да капирају ситуацију: https://cloud.mail.ru/public/QZj1/icXVxPPr8
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aa to su oni poljaci koje podrzavaju ameri i EU. Vidji to. @Dobri Bosnjanin mi veli oni su najsavrseniji svijet
Ja sam u svom gradu u BiH gradjanin drugog reda a na zapadu cijenjen, kakve gluposti.bosnjo zivi bolje u nemackoj ali je gradjanin drugog reda uglavnom, u sfrj nije ziveo nista bolje ili losije nego srbo. a njihove elite su ga ubedile kako ce nestati ako ne uzme pusku. cuti radi gledaj svog posla, zamislis da si u nemackoj. koliko bosnji su tamo u politici ili glasa.
Само доказ више да се ради о бликсим народима. Непријатељ се овако не дочеукује, него на нож. Питај ове исте како су Хитлера дочекали.
kako ti vise ne dosadi..pa dal je realno da rusi vojnu tehniku stvaraju carobnim stapicem. toliko unistenih vozila, a oni i dalje napreduju...

Ili Jehven Murajeva.Није истина
1. Шта мислиш о Румунима?
2. Шта мислиш о Миши Вацићу?
Jeste ali rezimskim medijima u Srbiji
to je onda jos tragicnije. izgines da bi bio gradjanin drugog reda.Ja sam u svom gradu u BiH gradjanin drugog reda a na zapadu cijenjen, kakve gluposti.
Svakom slikom Ukrajina sve manja
Pa sta? Koliko je unisteno u WW2? Imaju a mogu i da stancaju ne vidim sta se cudis?kako ti vise ne dosadi..pa dal je realno da rusi vojnu tehniku stvaraju carobnim stapicem. toliko unistenih vozila, a oni i dalje napreduju...![]()
Nema to veze , njih je Nato svesno žrtvovao namerno tako postavio, sa što više žtrtava , da bi izopštio Rusiju i uveli im sankcije,Неће то много вредети Украјинској војсци. Украјина је 2015 имала веома велики и прилично квалитетан арсенал наоружања, што остао од СССР-а, што купили од Руса претходних година, нешто добили а доста тога сами развили. Шта им је то све вредело када су склонили све високе официре који су били колико - толико способни и поставили ове нацисте да им устројавају војску.
Модерних тенкова у борбеном стању имали су око 744 комада, оклопних транспортера 1600 комада, самоходне артиљерије око 1100 комада, ПВО је био веома добар, радара су имали у великој мери прилично добрих и употребљивих, артиљеријских ракетних оруђа 665 комада и где је то сада? Нема нигде или смао у траговима јер су војску препустили комплетним будалама а саветодавци су им били НАТО официри.
Ја не могу да схватим да нико није извршио било какву мобилизацију, извео војну технику из база и распоредио тамо где су очекивали сукоб са Русима. Изместио муницију на много места и у близини потенцијалних сукоба. Обезбедио прве и резервне линије фронта. Да земља која је имала скоро 45 000 000 људи је остала са са 53 000 војника веома ниске мотивисаности за борбу.
Толико су их лепо саветовали пријатељи и стручњаци са Запада да истурене клинове руске војске нису могли да пресеку а били су скоро 3 дана без малтене икакве подршке, само пешадија и нешто мало десантних оклопних возила и врло мало тенкова.
За Румуне мислим да ће напасти Предњестровље са Америчким трупама у петак
Хахахахахаха......оно, кад ти дођу у буркџиницу кажу ти, ђес ба?Ja sam u svom gradu u BiH gradjanin drugog reda a na zapadu cijenjen, kakve gluposti.
Jesi normalna?За Румуне мислим да ће напасти Предњестровље са Америчким трупама у петак