Rat u Ukrajini (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mi odlično znamo šta je na Kosovu rađeno. Znao je i NATO, a znao je i Sloba. Znali su i Rusi, zato su ćutali kad je trajalo bombardovanje.
Šta je na KiM (ne na *Kosovu) rađeno i kako ti to znaš? Učestvovao si u borbama protiv terorista?
Rusi su ćutali jer ih nije bilo nakon raspada SSSR-a. Ali evo ih danas, vratili se, izgleda da hladni rat zapada nije baš uspeo.

GRADONAČELNIK VILNIUSA NA CESTI NAPISAO "PUTINE, ČEKA TE HAAG"
Gradonačelnik litavskog glavnog grada Vilniusa napisao je bijelim sprejem velikim slovima "Putine, čeka te Haag" na cesti nasuprot ruskog veleposlanstva.
Zašto Haag?
Ja kolko sam razumeo Putina, on neće stati do Berlina.

Стив Џобс је умро прије неколико година.
Pri miniranju mosta?

Ништа 'големо' како то покушавају приказати, 10-так камиона се возика. На ЦНН-у звучи к'о да их напада милион војника ... ;)
-
Smrdljiva NATO propaganda :evil:

The Ukrainian soldiers opened a box of field rations from a Russian vehicle.These Russian field rations have expired in 2015​

https://gnews.org/2088212/
Мислио сам да ће употријебити оних 79 НАТО авиона на ове километарске колоне, кад оно шиПак.
НАТО смиШља клипове са русоконзервама.
biglaughh.gif

Mi odlično znamo šta je na Kosovu rađeno. Znao je i NATO, a znao je i Sloba. Znali su i Rusi, zato su ćutali kad je trajalo bombardovanje.
.
А шта то "ми одлично знамо шта је на Косову рађено"???

Смешно је шта причаш, као да се ради о некој амазонији, па као осим нас нико не зна шта се дешавало.

До НАТО злочина и бомбардовања Србије на Косову је страдало неких 160 Албанаца и сви су били терористи што је потврдила посматрачка мисија ОЕБС која је у то време тамо боравила.

.

Od Donecka do Lavova je 1200 km, 17h voznje. Sad zamisli da ides tenkom i moras boriti usput sa par indijanaca.
Kad su švabe u WW2 napredovali 30-50km dnevno, nazvali su to Blitzkrieg (munjeviti rat).
Svetski rekord (tada postavljen i još uvek važeći) je bio 120km na dan.
A NATOghuzija sad očekuje 1200km za 2 dana.
Idiotizam na najvišem nivou...

Putinova bivša žena se preudala za 21 godinu mlađeg, žive u palati koju su sumnjivo stekli​

Ljudmila i Vladimir Putin bili su u braku 30 godina, od 1983. do 2013. godine, i zajedno su dobili dve ćerke Mariju i Katerinu. Nakon razvoda, njegova supruga se preudala za 21 godinu mlađeg biznismena, koji je odmah kupio veliku palatu.

To ti javili Hrvati iz Mauripolja? z:D

Od Donecka do Lavova je 1200 km, 17h voznje. Sad zamisli da ides tenkom i moras boriti usput sa par indijanaca.

17 h, možda kad ideš sam autom.

Marševska brzina kolone moto-mehanizovanih snaga je 25-30 km na sat.

Dnevni marš najviše 10 sati, znači u idelanim uslovima ti teba 4 dana za 1200 km.

Kolona moto-menahizovane jedinice na maršu, brigadnog nivoa, je duga nekoliko desetina kilometara...

To znači da je prolazno vreme poslednjeg vozila u koloni, kroz istu tačku, u odnosu na prvo vozilo u koloni, jedno sat i po vremena...možda i dva

U slučaju da naletiš na otpor (a to je u ratu vrlo čest slučaj :per: ) ili prepreku, treba ti vreme da se jedinice iz kolone razviju u borbeni poredak, savladaš otpor ili prepreku, i posle toga ponovo kreneš u marševski poredak...

Traje ta igranka. To oni koji nisu videli kako funcioniše u praksi teško da mogu da shvate.

17 h, možda kad ideš sam autom.

Marševska brzina kolone moto-mehanizovanih snaga je 25-30 km na sat.

Dnevni marš najviše 10 sati, znači u idelanim uslovima ti teba 4 dana za 1200 km.

Kolona moto-menahizovane jedinice na maršu, brigadnog nivoa, je duga nekoliko desetina kilometara...

To znači da je prolazno vreme poslednjeg vozila u koloni, kroz istu tačku, u odnosu na prvo vozilo u koloni, jedno sat i po vremena...možda i dva

U slučaju da naletiš na otpor (a to je u ratu vrlo čest slučaj :per: ) ili prepreku, treba ti vreme da se jedinice iz kolone razviju u borbeni poredak, savladaš otpor ili prepreku, i posle toga ponovo kreneš u marševski poredak...

Traje ta igranka. To oni koji nisu videli kako funcioniše u praksi teško da mogu da shvate.
Rusi polako ciste terent nije ovo sprint na 100m, nemaju razloga za zurbu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back