Tempomat
Ističe se
- Poruka
- 2.677
Pa zar nije bilo "povlačimo se" umjesto "napadamo", dakle, tajili suA sta ti mislis - da su Rusi tajili invaziju, nesto sakrivali...ajde, nazvacu te naivcem, da ne koristimo ruzne rijeci.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa zar nije bilo "povlačimo se" umjesto "napadamo", dakle, tajili suA sta ti mislis - da su Rusi tajili invaziju, nesto sakrivali...ajde, nazvacu te naivcem, da ne koristimo ruzne rijeci.
This channel is not available in your country.
Ode RT na smetliste
#Youtube
Prestani da mi se MRSTIS!Ovo je strašno, dakle ostaje još samo Forum kao Bastion Istine i Slobode
Nemaš pojma koliko sam sritan, cilu večer pratim što će biti...imama 250 dionica HPB-a, ujutro će dionica poletitiHrvatski ratni plijen
Hrvatska poštanska banka postaje vlasnik Sberbanka
To mislis ti i tebi slicni ispranog mozga...Rusi su HTJELI da se zna za invaziju, ali tako zakinut, nikad neces pogoditi zasto...Pa zar nije bilo "povlačimo se" umjesto "napadamo", dakle, tajili su
Jesi siguran da se ne radi o pokušaju atentata na Vučića?UKRAJINA: ČEČENI POKUŠALI ATENTAT NA ZELENSKOG
U Kijevskoj oblasti spriječen je pokušaj atentata na ukrajinskog predsjednika Volodimira Zelenskog, koji je pripremila elitna skupina čečenske paravojske.
Nismo mi te srece...Jesi siguran da se ne radi o pokušaju atentata na Vučića?
Hahahaha, reci da se zaebavašNemaš pojma koliko sam sritan, cilu večer pratim što će biti...imama 250 dionica HPB-a, ujutro će dionica poletiti
Uralvagonzavod
šta je babi milo, to se babi snilo. inače Mariopulj je na jugu ne na sjeveruУбијен украјински генерал, уништен штаб групе „Север“, „Азов“ у паници
https://www.in4s.net/ubijen-ukrajinski-general-unisten-stab-grupe-sever-azov-u-panici/
Kad se setim kako se nas precednik gurao u ovoj guzvi da izbori ovo mesto pored Cara sto u nasoj prciji znaci milionski broj glasaca... Odmah se setim i kako je umeo tomi da sapne na uvo, zagrli rudara, zagrli ga... Izuzetan sef kampaje....
Ovaj, ko je od Bugara tražio da daju avione?...
Rasulo u NATO-u:
NEMAMO AVIONE NI ZA NAS, A NE ZA UKRAJINU: Bugarski premijer o apsurdnom zahtevu Evropske unije
https://www.novosti.rs/planeta/svet...-news-war-ukraine-bugarska-avion-kiril-petkov
Moracemo Rusi i mi Srbi da cuvamo nebo Bugarske
...
Па Бајдену и глобалистичкој екипици одговара све ово, све док на челу европских држава седе корумпирани политичари. Али не може се порећи да им не одговара сасвим јер им суверенисти оличени у пар милијарди с истока кваре концепт, на челу с размаханим руским медведом.necemo mi nista da radimo, sve ide svojim tokom
sta ti mislis kako je samo bajden znao za invaziju, samo je ''pogresio'' dan, bese rece petak
Само ти пљешћи, ко не слуша Лаврова, слушаће Шојгуа.Bojkotovan govor Sergeja Lavrova na Konferenciji o razoružanju u Ženevi
Brojne delegacije bojkotovale su obraćanje šefa ruske diplomatije Sergeja Lavrova na Konferenciji o razoružanju u Ženevi.
Govor Lavrova bio je unapred snimljen, pošto je Lavrov otkazao dolazak u Ženevu zbog sankcija Rusiji koje mu zabranjuju letove iznad Evropske unije.
Diplomate su napustile salu za konferencije, koja je ostala skoro prazna, na početku govora Lavrova, prenosi agencija Frans pres.
![]()
Mozda nije bas za Hag ali jeste da se makne iz politike zauvek. Obican komunac.GRADONAČELNIK VILNIUSA NA CESTI NAPISAO "PUTINE, ČEKA TE HAAG"
Gradonačelnik litavskog glavnog grada Vilniusa napisao je bijelim sprejem velikim slovima "Putine, čeka te Haag" na cesti nasuprot ruskog veleposlanstva.
I u Sloveniji Nova Ljubljanska banka preuzima tamošnji Sberbank...razbucalo ih u tri poteza...a tili su ih Kostiću dat, ne može heheeASA banka preuzela Sberbanku BiH
SB u Venecueli sa Nuklearkama ima 30% bankarskog sektora
Potpuni raspad
Група север, може да буде било где.šta je babi milo, to se babi snilo. inače Mariopulj je na jugu ne na sjeveru
Ma smesni ste. Paranoja od nuklearnog napada iz Ukrajine lol.Само ти пљешћи, ко не слуша Лаврова, слушаће Шојгуа.![]()