- Poruka
- 187.559
На слици је @Amuletum чувени НАТО драговољац и укропски специјалац. Он је сам голим рукама потопио десет руских бродова. На интернету је добио надимак „Дух Керча“.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja mislim da ti tenkovi uopste nisu funkcionalni na terenu.Ma imaju 50-tak tih tenkova za parade po Crvenog Trgu i da rusofili mogu onanirat zamišljajući kako Rusi izbijaju na la manche.
Amerikanci se pitaju što se dogodilo ruskoj avijaciji...
Добро, ви сад морате своје двориште прво да чистите. Није вам време баш за кокице.mi jedemo kokice i cekamo da vidimo to moderno oruzje
ovo je sve na misice, ne mozemo da se deranziramo
ako bude neki ozbiljniji izazov, onda bi razmislili
Да ли постоји хрват који је неутралан у вези овог сукоба?Ma imaju 50-tak tih tenkova za parade po Crvenog Trgu i da rusofili mogu onanirat zamišljajući kako Rusi izbijaju na la manche.
Amerikanci se pitaju što se dogodilo ruskoj avijaciji...
Ukrajinci braca! <3 Much love from Serbia, stay strong!
Teže je moderatoru na Krstarici nego Putinu i Zelenskom zajedno.
Oni su ti kao i Kadirove pradine čizme, ne služe ničemu...Ja mislim da ti tenkovi uopste nisu funkcionalni na terenu.
a jel misliš da rus može doći od Dombasa do Krima obalom mora kad je ono njihovo?Што су се купали – купали су се.
necemo mi nista da radimo, sve ide svojim tokomДобро, ви сад морате своје двориште прво да чистите. Није вам време баш за кокице.![]()
![]()
Imaš li mnogo uspeha kod žena sa tim visprenim humoromНа слици је @Amuletum чувени НАТО драговољац и укропски специјалац. Он је сам голим рукама потопио десет руских бродова. На интернету је добио надимак „Дух Керча“.
Pogledajte prilog 1112260
opet podsetnik...Касарна 95-те самосталне десантно-јуришне бригаде ВСУ која се налази у Житомиру погођена са већим број ваздухопловних бомби. На лицу места избио велики пожар. По свему судећи овај објекат је изгубљен што се тиче даље експлоатације.
У Херсону су руске оружане снаге уништиле заседу територијалне одбране града, која је планирала да нападне конвој.
Igrica?Koji, ima više modela![]()