gost 336946
Elita
- Poruka
- 23.437
Meksiko nece da uvodi sankcije Rusiji. Predsjednik Obrador saopstio da zele dobre odnose sa Moskvom.
Bajden na respiratorima.
Bajden na respiratorima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma jok kradu carape sa strikova.. Totqlno ludilo kakva propaganda se vodi ..
Pa i da taj ostane bez internetaPre par dana napisem da je TV toranj i repetitori legalan vojni cilj,opljuju me kao pa deca gledaju crtace ,jeste ali se i koriste za propagandu i komunikaciju vojnih i obavestajnih sluzbi. Npr. u odreceno vreme pusti se neki muzicki spot koji ima poruku da se nesto napadne i slicno. Ne mora uopste da bude direktno u sluzbi neprijatelja.
Koliko vidim isto kao i kod nas to se desava ubrzo po pocetku rata,agresije. Za sada su unisteni aerodromi ,komunikacije ,pretpostavljam sa ubrzo nece biti ni drustvenih mreza ,osim u blizini granice sa Poljskom,Madjarskom,Rumunijom i Slovackom .
Svakim danom bice im sve teze. Jedini nacin je da im neko pomogne sa strane .i da udje u rat.
I njega ćemo da napadnemo. Već vam je uvedena 1. tranša sankcija.Брко предвиђа 4 окупационе зоне у Украјини
Pogledajte prilog 1112037
Jel mozemo mi jednu da dobijemo?Брко предвиђа 4 окупационе зоне у Украјини

Ajmo ignore
Obaveštajna zajednica: Rusi gladuju

Zasto mislim da su Poljaci i Slovaci celu noc razmontiravali svoje MiG29 avione i slali piverljivd ljude da delove zakopavaju na najnepristupacnija mesta u drzavi
Pogledajte prilog 1112033
Meksiko nece da uvodi sakcije Rusiji. Predsjednik Obrador saopstio da zele dobre odnose sa Moskvom.
Bajden na respiratorima.
hoce li Britanci Francuzi i Kenjci traziti tri za sebeБрко предвиђа 4 окупационе зоне у Украјини

Strasno. Citav civilizovan anglosaksonski svijet je u nevjerici.Pakiji kupili 2 miliona tona psenics od Rusa
Planiraju kupovati gas
Indija rekla da nemaju nikakav interes da uvode sankcije
Јел ова порука кренула из 1930те, па тек сад стигла на форум?Pre par dana napisem da je TV toranj i repetitori legalan vojni cilj,opljuju me kao pa deca gledaju crtace ,jeste ali se i koriste za propagandu i komunikaciju vojnih i obavestajnih sluzbi. Npr. u odreceno vreme pusti se neki muzicki spot koji ima poruku da se nesto napadne i slicno.
Kostati ce to Europu, skupo kostati, treba udariti po diktatorima svime raspolozivim, nije vrijeme za kalkulacije, vrijeme je za udar na Mordor...
matori je tropa, ali kamala je silaBajden na respiratorima.
Dugo cemo je se sjecati.Свету ће недостајати Украјина
Or West Europe?Свету ће недостајати Украјина
.Iskreno, nekako mi je zao Ukrajinaca. Izuzev onih ekstremnih nacionalista koji su spaljivali zive ljude u Odesi.