Rat u Ukrajini (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pre par dana napisem da je TV toranj i repetitori legalan vojni cilj,opljuju me kao pa deca gledaju crtace ,jeste ali se i koriste za propagandu i komunikaciju vojnih i obavestajnih sluzbi. Npr. u odreceno vreme pusti se neki muzicki spot koji ima poruku da se nesto napadne i slicno. Ne mora uopste da bude direktno u sluzbi neprijatelja.
Koliko vidim isto kao i kod nas to se desava ubrzo po pocetku rata,agresije. Za sada su unisteni aerodromi ,komunikacije ,pretpostavljam sa ubrzo nece biti ni drustvenih mreza ,osim u blizini granice sa Poljskom,Madjarskom,Rumunijom i Slovackom .
Svakim danom bice im sve teze. Jedini nacin je da im neko pomogne sa strane .i da udje u rat.

Брко предвиђа 4 окупационе зоне у Украјини
1C5700E4-9000-4B2A-A567-C6190D02451B.jpeg

Pre par dana napisem da je TV toranj i repetitori legalan vojni cilj,opljuju me kao pa deca gledaju crtace ,jeste ali se i koriste za propagandu i komunikaciju vojnih i obavestajnih sluzbi. Npr. u odreceno vreme pusti se neki muzicki spot koji ima poruku da se nesto napadne i slicno. Ne mora uopste da bude direktno u sluzbi neprijatelja.
Koliko vidim isto kao i kod nas to se desava ubrzo po pocetku rata,agresije. Za sada su unisteni aerodromi ,komunikacije ,pretpostavljam sa ubrzo nece biti ni drustvenih mreza ,osim u blizini granice sa Poljskom,Madjarskom,Rumunijom i Slovackom .
Svakim danom bice im sve teze. Jedini nacin je da im neko pomogne sa strane .i da udje u rat.
Pa i da taj ostane bez interneta

Pre par dana napisem da je TV toranj i repetitori legalan vojni cilj,opljuju me kao pa deca gledaju crtace ,jeste ali se i koriste za propagandu i komunikaciju vojnih i obavestajnih sluzbi. Npr. u odreceno vreme pusti se neki muzicki spot koji ima poruku da se nesto napadne i slicno.
Јел ова порука кренула из 1930те, па тек сад стигла на форум?

Значи уместо да неког назовеш телефоном или радио везом, или пошаљеш поруку преко милион разних ИМ апликација, ти ћеш слати шифроване поруке преко АМ радија или телевизије?

Pakiji kupili 2 miliona tona psenics od Rusa
Planiraju kupovati gas
Indija rekla da nemaju nikakav interes da uvode sankcije
Свијет се полако окупља око НАТО идеје. :zloca:

Престолонаследник Емирата: Русија има право да осигура националну безбедност​

Iskreno, nekako mi je zao Ukrajinaca. Izuzev onih ekstremnih nacionalista koji su spaljivali zive ljude u Odesi.
.
Сваком је жао Украјинаца, "изузев екстремних националиста".

Руси су учинили све да се страдања сведу само на "екстремне националисте" и оне који их из ко зна којих разлога подржавају.

.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back