Pumpaj Dinstanović
Zaslužan član
- Poruka
- 105.426
Započeta finalna operacija opkoljavanja Harkova.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ceniš da će se Evropa osloboditi i udariti na SAD? Nisam siguran.Kostati ce to Europu, skupo kostati, treba udariti po diktatorima svime raspolozivim, nije vrijeme za kalkulacije, vrijeme je za udar na Mordor...
Sta cekas, jos nisi krenuo?
Bar je vama to zvanicna politika
Sigurna sam da bismo ti ovde mnogi podrzali da odes da to licno kazes Rujama u Ukrajini.
Samo hrabro..
Ispade da je citav svijet Evropa i Amerika za naciste,jeste da su svojom kradjom i ubijanjem visevjekovnom stekli primat ali sada ide denacifikacija i kotlici se spremaju,treba to odraditi i po Evropi......samo nece biti dovoljno vegete...mozda nasi ustasici sa krste znaju da li ima Hrvatska sposbnost da poveca proizvodnju vegete?Свијет се полако окупља око НАТО идеје.
Престолонаследник Емирата: Русија има право да осигура националну безбедност
Ceniš da će se Evropa osloboditi i udariti na SAD? Nisam siguran.
ma to niije nista.Zena mog radnika je apotekarka,dolazi kuci sokirana i kaze "Je80te ovi Nemci nisu normalni ,za dva sata su pokupovali sve tablete joda koje smo imali ,a nove ne moze dobiti nigde.O cemu se radi ? ". Onda joj muz objasni sta je Putin prethodne veceri rekaoPakiji kupili 2 miliona tona psenics od Rusa
Planiraju kupovati gas
Indija rekla da nemaju nikakav interes da uvode sankcije

Teško dok je pod SAD okupacijom. Verujem da bi i tebi i meni bilo bolej i lepše da se Evropaprobudi i gleda svoje interese umesto svega što gledamo poslednjih 20-30 godina.Cenim da ce Europa shvatiti s kim ima posla, i sa istoka i sa zapada
![]()
NLAW oružje koje pretvara ruske naciste u sitno seckani šašlik
Na jugu Rusi upravo zauzimaju Tokmak i započinju napadi na Orikihiv i Poloni.
Pogledajte prilog 1112056
Sta da kazem. Dodjite kod mene svi ako tu zapuca.
Kod mene je bezbedno. Tu sam nekoliko stotina kilometara od Juznog kineskog mora i HK.
Da ali jel si bio u nekoj vukohebini gde nema signala? Nista to ne funkcionise ako nema signala a za signal ti treba ogroman repetitor i jako mnogo el.energije koja pojacava signal. Mozes da imas toki voki na 100metara, ili vojni na par km .Tv epetitori su nacickani sa antenama i za tv i radio signal kao i za mobilnu i internet vezu.Јел ова порука кренула из 1930те, па тек сад стигла на форум?
Значи уместо да неког назовеш телефоном или радио везом, или пошаљеш поруку преко милион разних ИМ апликација, ти ћеш слати шифроване поруке преко АМ радија или телевизије?
Mapa je netacna. Tokmak je pao jos prije dva dana a u Vasiljevki se vode borbe.Na jugu Rusi upravo zauzimaju Tokmak i započinju napadi na Orikihiv i Poloni.
Zemunac je pun mašte , on bi pobio sve golubove jer može bidnit da raznose pisma.Јел ова порука кренула из 1930те, па тек сад стигла на форум?
Значи уместо да неког назовеш телефоном или радио везом, или пошаљеш поруку преко милион разних ИМ апликација, ти ћеш слати шифроване поруке преко АМ радија или телевизије?
Hrvatska je kraljevska banovina. Problem nije banovina nego bande.Kao i hrvatske![]()
Takodje, Energodar sa atomskom elektranom je juce pao.Na jugu Rusi upravo zauzimaju Tokmak i započinju napadi na Orikihiv i Poloni.
Oprostite im, ne znaju sta rade...