Rat u Ukrajini (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa Ukri postavljaju artiljeriju između stambenih zgrada.
Zato ih Rusi sad i okružuju u gradovima, ostavljaju koridor za izlaz, pa ko ostane, sam je kriv.
Baš to rekoj mojima danas. Imaju priliku da odu normalni civili, a ko odbije, žao mi je, upozoreni ste. Za razliku od bilo kojih "agresora", nisam čuo da "agresor" daje šansu civilima da izađu pre nego što napadnu :D

Napisaće ti fotošop kvota 1.05 :kafa:

1646171241282.png

ma ja sam ukapirao sve, ali bice da ti nisi

taj rat za nezavisnost od koga je izvojevan ako ga je bilo uopste? oni komunisticku revoluciju nazivaju ratom za nezavisnost
Написано је "наши" (са наводним знацима), значи да су натегли уз помоћ неког текста да је било нешто и дефинисали како они хоће!

Квадрокоптер снимио почетак битке између руске војске и оружаних снага Украјине код Херсона

Битка се одвијала на Антоновском мосту.
Са леве стране 2 оклопна борбена возила пешадије Оружаних снага Украјине и неколико група пешадије ступају у ватрени обрачун са руском војском, која се налази у кадру са десне стране, где стоје самоходне топове Урал и Мста-Б. у близини бензинске пумпе, од којих је једна распоређена за директну ватру.

Svi oni imaju stekove i nekretnine na Zapadu. Vise vole Zapad nego leba da jedu!

Koja bre sirotinjska Rusija... Dva, tri grada ostalo klosarijada.
Наравно да имају штекове, и ти би имао да си на позицији да можеш да стекнеш.
Тако да не контам то моралисање.

To je Ruski sluga koji je dobijo povlastice nakon pada Cecenije.
Sta bi TONOLAN jeli Bosnjo govorio da Rusija ide na rasprodaju, doduse najviše Kinezi grabe ali nema veze.
a ostali čečeni?preslikavaš vlastito sluganstvo na druge. ništa pametnije ne možeš smisliti?

u toj zemlji se rodio njegov otac, djed i ostali. i normalno je da su svi tamo bliži i draži. tamo živi s rusima i drugim narodima. to je njegova zajednica. samo je triperima draži tudjin od bližnjega.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back