- Poruka
- 98.702
studiraju u Ukrajini...nista nije smesno, samo ako malo ukljucis mozakA okle indijaca na ukrajinskoj granici?![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
studiraju u Ukrajini...nista nije smesno, samo ako malo ukljucis mozakA okle indijaca na ukrajinskoj granici?![]()
Kažu da su i robijaše pustili i podelili naoružanje random.Ovi u Kijevu izgiboše pre dolaska Rusa.
Podelio Zeleni oružje, potrošiše municiju rokajući se međusobno.
To je Ruski sluga koji je dobijo povlastice nakon pada Cecenije.
Sta bi TONOLAN jeli Bosnjo govorio da Rusija ide na rasprodaju, doduse najviše Kinezi grabe ali nema veze.
Idu po Sputniku, zatvoraju nezavisne novine to sve govori.Putin nije iskoristio ni 10% vojne efektive vidis li da idi kroz Ukrajinu kao na safari ovo nije ratovanje nego lov.Lov na Zelenskog i banderovce fasiste.
Hehe.Napredovali ste manje nego astmatični mrav s teškim kesama iz kupovine
Mi pripadamo slobodnom svijetuA vi ste americki sluga, no se hvalite time. Sto cini brat Erdogan, ne da sankcije Putinu![]()
Baš to rekoj mojima danas. Imaju priliku da odu normalni civili, a ko odbije, žao mi je, upozoreni ste. Za razliku od bilo kojih "agresora", nisam čuo da "agresor" daje šansu civilima da izađu pre nego što napadnuPa Ukri postavljaju artiljeriju između stambenih zgrada.
Zato ih Rusi sad i okružuju u gradovima, ostavljaju koridor za izlaz, pa ko ostane, sam je kriv.
studiraju u Ukrajini...nista nije smesno, samo ako malo ukljucis mozak![]()
skupljaju ovo otpadno gvoždje ima ga na pretekA okle indijaca na ukrajinskoj granici?![]()
Svi oni imaju stekove i nekretnine na Zapadu. Vise vole Zapad nego leba da jedu!Па?
Ко им брани да раде у представништвима неких руских фирми нпр.
Написано је "наши" (са наводним знацима), значи да су натегли уз помоћ неког текста да је било нешто и дефинисали како они хоће!ma ja sam ukapirao sve, ali bice da ti nisi
taj rat za nezavisnost od koga je izvojevan ako ga je bilo uopste? oni komunisticku revoluciju nazivaju ratom za nezavisnost
zato sto su rasisti i ne dozvoljavaju nikome osim belaca da predju granicuA vala kako nije smijesno. Isli u Ukrajinu da studiraju
A sto ih biju?
od toga je 3/4 osvojeno prvog dana i to na prepad ,onako šupački...Napredovali ste manje nego astmatični mrav s teškim kesama iz kupovine
Pogledajte prilog 1112242
Mi pripadamo slobodnom svijetu
skupljaju ovo otpadno gvoždje ima ga na pretek
Studentski grad, indijac je bio student i nije smiješno žalosno jeA okle indijaca na ukrajinskoj granici?![]()
Наравно да имају штекове, и ти би имао да си на позицији да можеш да стекнеш.Svi oni imaju stekove i nekretnine na Zapadu. Vise vole Zapad nego leba da jedu!
Koja bre sirotinjska Rusija... Dva, tri grada ostalo klosarijada.
a ostali čečeni?preslikavaš vlastito sluganstvo na druge. ništa pametnije ne možeš smisliti?To je Ruski sluga koji je dobijo povlastice nakon pada Cecenije.
Sta bi TONOLAN jeli Bosnjo govorio da Rusija ide na rasprodaju, doduse najviše Kinezi grabe ali nema veze.