HEFESTOS 1
Buduća legenda
- Poruka
- 32.056
Отрес'о би га, а?Cinjenica je da je covek lepsi i zgodniji od Putina.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Отрес'о би га, а?Cinjenica je da je covek lepsi i zgodniji od Putina.

Ruski interesi su možda podudarni tvojim interesima, ali svakako nisu podudarni mojim interesima, kao ni interesima 200 drugih zemalja sveta u ovom trenutku.Тачно.
Зато је паметно бити уз суперсилу чији је интерес подударан твојим интересима.
Ово би могло да ти разреши неке дилеме, са којима се патиш, поодавно...
I još uvijek nisi frustriran Hrvatima
Ajde probaj 1 (jedan) post bez te frustracije

То је поодавно јасно.Ruski interesi su možda podudarni tvojim interesima, ali svakako nisu podudarni mojim interesima
Ruski interesi su možda podudarni tvojim interesima, ali svakako nisu podudarni mojim interesima, kao ni interesima 200 drugih zemalja sveta u ovom trenutku.
Ово би могло да ти разреши неке дилеме, са којима се патиш.....

Evo ja sam bio 2014 ali danas neImali ovde ašova (azova) na temi da im se nahjehbem mame mamine????
Obrazloži ?Jel moguće da Rus laže i da je Zelenskij u Kijevu a ne Poljskoj? I to ne bilo koji Rus nego predsjednik ruskog parlamenta?
Nemoguće
Evo ja sam bio 2014 ali danas ne
Napaćeni, što ih više pogine gore, manje budala na hrvatskim ulucama.Nego, šta ćeš kad taj Mariupolj bude oslobođen i počnu da se broje hrvatski leševi? Ukoliko uopšte bude moglo da se izbroji? A da, nećeš biti tu ili ćeš se praviti lud...
Napaćeni, što ih više pogine gore, manje budala na hrvatskim ulucama.

to kad bude, a do tada si mogao ići pomagat braći Ruima kupit bar leševe oko MariupoljaNego, šta ćeš kad taj Mariupolj bude oslobođen i počnu da se broje hrvatski leševi? Ukoliko uopšte bude moglo da se izbroji? A da, nećeš biti tu ili ćeš se praviti lud...
То ти тако видиш због свог уврнутог и болесног погледа.Ja nikada necu zaboraviti pricu prababe mog dobrog drugara. Kada su Rusi usli u moje selo vec pri kraju WW2 i proterali podunavske Svabe, ostao je jedan upecatljiv prizor ruskih vojnika.
PECENJE NEOCERUPANIH PILICA NA RAZNJU!!! Znaci peces pile, kokosku sa sve perjem... E sad zasto su to radili iskreno nemam pojma. Nisu mogli biti toliko gladni pa daj mrzi me da osurim i cerupam kokosku i ispecem kako treba.... Valjda to divljacko ponasanje...
Šta da obtazložimObrazloži ?
O tom po tom, Što više vremena prolazi, manje vjerujem u rusku pobjedu.Odlično Kržljo, mada ti nije na mestu ovo "što više" jer će poginuti svi![]()
to kad bude, a do tada si mogao ići pomagat braći Ruima kupit bar leševe oko Mariupolja![]()

Zašto si bio tada a sada nisi?Šta da obtazložim
O tom po tom, Što više vremena prolazi, manje vjerujem u rusku pobjedu.

jadna država kojoj je ovaj predsednik
Pogledajte prilog 1114116
Još je kukala kako su njenu drugaricu silovali Rusi, a njoj zapao neki iz Mongolije.Tvoji su iz Srbije, pričala ti baba to o silovanju?
Imam dijete i druge prioriteteZašto si bio tada a sada nisi?