Rat u Ukrajini (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Тачно.
Зато је паметно бити уз суперсилу чији је интерес подударан твојим интересима.
Ово би могло да ти разреши неке дилеме, са којима се патиш, поодавно...
Ruski interesi su možda podudarni tvojim interesima, ali svakako nisu podudarni mojim interesima, kao ni interesima 200 drugih zemalja sveta u ovom trenutku.

Ово би могло да ти разреши неке дилеме, са којима се патиш.....

344914.jpg

i nemac zove , i drugi zovu i
lepo im PUTIN I KAZE da je za mir i da svi koji i hoce da ..
treba da se ispune RUSKI ZAHTEVI,
jasno i cisto

“Provided that all Russian requirements are met”: Putin confirmed readiness for dialogue with Ukraine​

Short link
March 4, 2022, 23:01
Sergey Gusarov

Vladimir Putin said that Russia is open to dialogue with the Ukrainian side and with everyone who wants peace in this country. During a telephone conversation with German Chancellor Olaf Scholz, the Russian leader noted that dialogue is possible provided that all Russian requirements are met, including the demilitarization and denazification of Ukraine, recognition of the Russian ownership of Crimea, as well as the sovereignty of the Donbass republics within the administrative borders of Donetsk and Luhansk regions.

Ja nikada necu zaboraviti pricu prababe mog dobrog drugara. Kada su Rusi usli u moje selo vec pri kraju WW2 i proterali podunavske Svabe, ostao je jedan upecatljiv prizor ruskih vojnika.

PECENJE NEOCERUPANIH PILICA NA RAZNJU!!! Znaci peces pile, kokosku sa sve perjem... E sad zasto su to radili iskreno nemam pojma. Nisu mogli biti toliko gladni pa daj mrzi me da osurim i cerupam kokosku i ispecem kako treba.... Valjda to divljacko ponasanje...
То ти тако видиш због свог уврнутог и болесног погледа.
Нема се времена пријатељу, журим за Берлин.
Невероватни сте у свом убеђењу да сте припадници
тисућуљетње културе, ок. Које? Инквизиторско-прозелитистичке
културе, хладних лагума у коме јадници умиру од глади, жеђи,
на справама за мучење, венецијанских коцкарница и бордела?
У срцу 'кршћанскога' града, под заштитом Светог Марка, чије су
мошти украли у пљачци Цариграда.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back