Rat u Ukrajini (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja pitam tebe posto vidim da si izucio sve generalstabne skole za stabske oficire pa reko da i nama vojno nepismenim kazes koliko mora da se napreduje dnevno pod borbom kilometara da znamo😂
Он је озбиљан кандидат да замјени гумифлексе*оњу фон мајнаштајна на позицији главнокомандујућег заповједника "свемријежне бојне".

Он је озбиљан кандидат да замјени гумифлексе*оњу фон мајнаштајна на позицији главнокомандујућег заповједника "свемријежне бојне".
Ne zna se na ovoj temi ko je veci tutumrak i vise se bruka.
Od njihovog kokodakanja ne moze ni da se prati ono bitno sto pojedinci kace

Ah, misliš da će nama uvesti sankcije, recimo onakve kao devedesetih?

Санкције ? Ја овде говорим о претварању Балкана у Вијетнам.

Пола тих клинаца игра Зелену Лутрији да иде у Америку да вози камион а пола ће се расплакати кад крене рат и отићи код маме на топлу супицу

Ne može njega niko da zameni, sve ostalo su samo blede kopije...

Санкције ? Ја овде говорим о претварању Балкана у Вијетнам.

Пола тих клинаца игра Зелену Лутрији да иде у Америку да вози камион а пола ће се расплакати кад крене рат и отићи код маме на топлу супицу

Aha, dakle misliš da će Balkan da se pretvori u Vijetnam? Bilo bi lepo, Vijetnam trenutno ima bolji standard od kompletne balkanske sirotinje...

ГЛАД У МАУРИПОЉУ! ХРВАТИ НЕМАЈУ ЛЕБА ДА ЈЕДУ!

У позадини растуће хуманитарне кризе у Мариупољу, локални становници су опљачкали тржни центар Порт Цити на западној периферији града.

ГЛАД У МАУРИПОЉУ! ХРВАТИ НЕМАЈУ ЛЕБА ДА ЈЕДУ!

У позадини растуће хуманитарне кризе у Мариупољу, локални становници су опљачкали тржни центар Порт Цити на западној периферији града.

Otimaju ustašama i nacistima hranu iz usta, kako ih samo nije sramota :hahaha1::hahaha1::hahaha1::hahaha1::hahaha1::hahaha1::hahaha1::hahaha1::hahaha1:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back