Tempomat
Ističe se
- Poruka
- 2.677
+ životAli i 5000 rubalja nije za zanemariti..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
+ životAli i 5000 rubalja nije za zanemariti..
Misliš da znaš.Ja znam da su to rekli
Istinabog, rekli su i da bi Vučić pred Trampom trebao prekrižiti noge kao Sharon Stone
Momak se pali na uniformeVoliš više gledati mladiće u uniformama nego raskalašene lezbe?
Што пишеш у загонеткама, напиши шта се десило. Откуд ја могу да знам шта су тебе слагали у Загребу?A Porfirije??
nastavi da kmecisOvde preovlađuju rusofili koji ne kažu da im je žao ruskih žrtava. Obični navijači, koji ne vole rusku naciju - već sistem, politiku i diktatora.
Sve pogani brozov crveni nakot i šešljugini đaci.
Pogrešio si podforum, hvala.Ovde preovlađuju rusofili koji ne kažu da im je žao ruskih žrtava. Obični navijači, koji ne vole rusku naciju - već sistem, politiku i diktatora.
Sve pogani brozov crveni nakot i šešljugini đaci.
Он је ваш.A Porfirije??
Nije mi jasno zašto uvijek neki ubacuju pedere i LGBT u diskusije o ratu. Jedino objašnjenje je da im se diže na te stvari.Momak se pali na uniforme
Sto su dolazili, dolazili, Estonija na da Lavrovu u Brisel, možeš misliti sprdacine.Bosnjo ne kenjaj capaj tu pitu i moli boga da ti ne dodju u Republiku Srpsku.
rusi cekaju zavrsetak operacije a onda ima da ih trpaju kao male majmunePogledajte prilog 1111951
Како ће се овај свифт бумеранг олупати о $!
bilo je kudikamo pametnije da se predali na pocetku ispunivsi zahteve. ne bi ginuli a sve bi se ionako rešilo politicki.Ма готово је ово само је питање времена када ће капитулирати.Велика срамота да капитулирају пре Грузије тј морају издржати бар још 10 дана.Биће заиста срамота...
Pazi kad me ne zanimaju tvoji loši pokušaji nabacivanja. Imaš LjiS, mislim da tamo možeš da nađeš nekog sličnih sklonosti.Voliš više gledati mladiće u uniformama nego raskalašene lezbe?
Ispalio ih Rambobilo je kudikamo pametnije da se predali na pocetku ispunivsi zahteve. ne bi ginuli a sve bi se ionako rešilo politicki.
medjutim neko naivno pomislio da nece biti ozbiljno. pa sad stvarno ispada glupo da se predaju.
Нико крупно ка Турчин не лаже!Dobro to je jedan primjer. Ta jedinica koja je ubijala na Kazanima je 1993 unistena od nasih, 17 policajaca poginulo u toj akciji dok su Srbi granatirali Sarajevo u najtezem periodu u Prijedoru se jos uvijek dive svojim zločinima . Ako ne vidiš razliku zaboravi.
Ма то у контексту короне. Преко ноћи Руси решили проблем са короном а следећи су припадници ЛГБТ. Прво ће их прегледати кадировци!Nije mi jasno zašto uvijek neki ubacuju pedere i LGBT u diskusije o ratu. Jedino objašnjenje je da im se diže na te stvari.
Ja sam svoju uniformu skinuo i nemam više nameru da je oblačim.Momak se pali na uniforme
Ti si počeo o tome. Promašio si podforum.Pazi kad me ne zanimaju tvoji loši pokušaji nabacivanja. Imaš LjiS, mislim da tamo možeš da nađeš nekog sličnih sklonosti.
5000 rubalja je bonus.+ život
To su vrednosti zapada, čemu sad laganje?Nije mi jasno zašto uvijek neki ubacuju pedere i LGBT u diskusije o ratu. Jedino objašnjenje je da im se diže na te stvari.
Isto je.a vidim ja da sa tobom moram raditi -profesionalno
vidim da je kod tebe doslo do zadnje faze bolesti takozvane Post Traumatic Stress Disorder.
hmmm, bilo bi dobro da pod hitno zatrazis pomoc , iskusnoga terapeuta , jer , kod tebe sa ovakvim nacinom misljenja , moze se dovesti i do nagle agresivne ...
i tada , nazalost , mozemo i procitati tuznu vest.
ako bi to bilo samo o tvojoj malenkosti , pa djene djene ali
nazalost i drugi , u takvim incidentima i stradaju