Rat u Ukrajini (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
992-1646141804OwcFvoyGo7uKq8EH7P56aL5VsU0gJcTbkCuZ5Qr2.jpg

Како ће се овај свифт бумеранг олупати о $!

Ма готово је ово само је питање времена када ће капитулирати.Велика срамота да капитулирају пре Грузије тј морају издржати бар још 10 дана.Биће заиста срамота...
bilo je kudikamo pametnije da se predali na pocetku ispunivsi zahteve. ne bi ginuli a sve bi se ionako rešilo politicki.
medjutim neko naivno pomislio da nece biti ozbiljno. pa sad stvarno ispada glupo da se predaju.

Dobro to je jedan primjer. Ta jedinica koja je ubijala na Kazanima je 1993 unistena od nasih, 17 policajaca poginulo u toj akciji dok su Srbi granatirali Sarajevo u najtezem periodu u Prijedoru se jos uvijek dive svojim zločinima . Ako ne vidiš razliku zaboravi.
Нико крупно ка Турчин не лаже!
Па нисмо од јуче овде или то ниси више ти већ други упосленик?
Сећаш се да сам ти причао о стрицу кога сте одвалили у В. Бубњу?
Ако си то ти.

Nije mi jasno zašto uvijek neki ubacuju pedere i LGBT u diskusije o ratu. Jedino objašnjenje je da im se diže na te stvari.
Ма то у контексту короне. Преко ноћи Руси решили проблем са короном а следећи су припадници ЛГБТ. Прво ће их прегледати кадировци!

a vidim ja da sa tobom moram raditi -profesionalno
vidim da je kod tebe doslo do zadnje faze bolesti takozvane Post Traumatic Stress Disorder.
hmmm, bilo bi dobro da pod hitno zatrazis pomoc , iskusnoga terapeuta , jer , kod tebe sa ovakvim nacinom misljenja , moze se dovesti i do nagle agresivne ...
i tada , nazalost , mozemo i procitati tuznu vest.
ako bi to bilo samo o tvojoj malenkosti , pa djene djene ali
nazalost i drugi , u takvim incidentima i stradaju
Isto je.
Agresija na drugu drzavu.
Zao mi je, volis Ruse al je isto.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back