Роле
Veoma poznat
- Poruka
- 12.274
Све су то браћа, осим нациста и сличних убица.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Све су то браћа, осим нациста и сличних убица.
Neke na VMA a neke u široko otkopane rupe u zemlji..Materijalna pomoć civilima, mi smo Srbi, nismo Hrvati. Naši su i ranjene muslimane prebacivali na VMA da se leče.
Jedno je prekršiti sve dogovore i ugovore, drugo započeti napad na Ruse u otcepljenim republikama. Čekaj, pa i jedno i drugi su uradili ovi sa zapada.Naravno da Ameri ne vole da Rusija jaća svoj uticaj. To je međunarodna politika. Isto važi i obrnuto.
Ali jedno je "ne dopada ti se nešto - izrazićeš negodovanje" a sasvim drugo je "ne dopada ti se nešto - izvrši vojnu invaziju na suverenu državu u komšiluku"
Naravno.Ali jedno je "ne dopada ti se nešto - izrazićeš negodovanje" a sasvim drugo je "ne dopada ti se nešto - izvrši vojnu invaziju na suverenu državu u komšiluku"
One koji su se borili i poginuli, naravn oda su sahranili, ljudski je. One koji su ranjeni, na lečenje.Neke na VMA a neke u široko otkopane rupe u zemlji..
lepo kazem da ti imas problema sa citanjem i posle zvakanjem informacija.Isto je.
Agresija na drugu drzavu.
Zao mi je, volis Ruse al je isto.
Kao što su to činili Ameri na Kubi, Panami, Grenadi .... a Boga mi i izvan komšiluka ; Libija , Irak , Iran, Sirija , Jugoslavija, afganistan itd.Naravno da Ameri ne vole da Rusija jaća svoj uticaj. To je međunarodna politika. Isto važi i obrnuto.
Ali jedno je "ne dopada ti se nešto - izrazićeš negodovanje" a sasvim drugo je "ne dopada ti se nešto - izvrši vojnu invaziju na suverenu državu u komšiluku"
Naravno da ne, po ruskom statističkom zavodu 2020. u Rusiji umrlo ca. 350 000 više od više godišnjeg prosjeka, 2021. nešto više od 1000 000, a od početka ove godine u prosjeku 1300 dnevno, danas oko 800.А да, извини, ти пратиш све на украјинском језику.
Tebi je neko podmetnuo drogu u kokain.Pogrešio si podforum, hvala.
Tako treba, to je pre svega hrišćanski a on kao patrijarh ima tu snagu i zna šta treba činiti.
Ne krećem se, ali sarađujem sa zapadom veoma dugo i dobro. I nije mi bitno da li si strejt ili gej. A zašto ti imaš problem sa tim, pitaj stručnjaka.
Ima, vidjeli su da su Rusi tuta u borbenim dejstvima, svi su krv namirisali(bajrakatri jos uvijek lete) a nuklearke su smrt za sve pa i Ruse. To postavljanje nuklearnog arsenala u pripravnost je očajnički pokušaj. Niko ih nikad neće upotrebiti.Rusija će sigurno napasti nuklearnim bojevim gavma svaku zemlju koja se usudi tako nešto učiniti . Prema tome nema ništa od toga, to su samo priče da bi unervozile Ruse da požure u osvajanju gradova upotrebom brutalnih sredstava
Ti imaš problem s tim, počeo si problematizirati parade ponosa kao nešto, onako, nedolično.Ne krećem se, ali sarađujem sa zapadom veoma dugo i dobro. I nije mi bitno da li si strejt ili gej. A zašto ti imaš problem sa tim, pitaj stručnjaka.
Ruskinja bolja.Све су то браћа, осим нациста и сличних убица.
![]()
Pa dobro neka neko pokuša da napadne avionima Ukrajinu. Mac macIma, vidjeli su da su Rusi tuta u borbenim dejstvima, svi su krv namirisali(bajrakatri jos uvijek lete) a nuklearke su smrt za sve pa i Ruse. To postavljanje nuklearnog arsenala u pripravnost je očajnički pokušaj. Niko ih nikad neće upotrebiti.
Psihopate, ne mogu biti 1% normalni i realni koliku mrznju nose u sebi.Slušam na yotube Otvoreno HRTi upravo jedna hrvatska budala objašnjava kako su hrvati po osnovu BDP-a poglavi stanovika sila za Ruse
U kom svetu on živi?
Pa jesu, 50% veći BDP po stanovniku.Slušam na yotube Otvoreno HRTi upravo jedna hrvatska budala objašnjava kako su hrvati po osnovu BDP-a poglavi stanovika sila za Ruse
U kom svetu on živi?
Kada bombe padaju BDP ja najmanje vazan...Slušam na yotube Otvoreno HRTi upravo jedna hrvatska budala objašnjava kako su hrvati po osnovu BDP-a poglavi stanovika sila za Ruse
U kom svetu on živi?
pa kako mozes sizifu tako nesto ukazatiJedno je prekršiti sve dogovore i ugovore, drugo započeti napad na Ruse u otcepljenim republikama. Čekaj, pa i jedno i drugi su uradili ovi sa zapada.
Evo Rusi su pokušali, izgleda to još rade...Pa dobro neka neko pokuša da napadne avionima Ukrajinu. Mac mac
nisu 50% nego oko 30% s time sta je u rusiji sve dosta jeftinijePa jesu, 50% veći BDP po stanovniku.
A inflacija u Rusiji 3x veća.nisu 50% nego oko 30% s time sta je u rusiji sve dosta jeftinije![]()