Rat u Ukrajini (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Хахахахахахаха....
Ако не видиш добро, узми дурбин!
Из авиона се види напуштена зграда са које је све скинуто. Ни један прозор нема галантерију?
Јел то пала нека циганска ракета, која све вади и носи?
Ma da, grad duhova. Duhovi i snimali udare raketa.

Ne znam za Eskime, ali se priča da je glavni lik u Ukrajini u vreme holodomora bio neki Nikita Hruščov, inače po sopstvenom tvrđenju Ukrajinac.

Takođe se priča da je u tadašnjoj sovjetskoj Ukrajini za vreme holodomora umrlo 3,9 miliona ljudi, u tadašnjoj sovjetskoj Rusiji 3,2 miliona, a i tadašnjem sovjetskom Kazahstanu 1,25 miliona ljudi.

Ima i ona priča kako je tadašnjim Sovjetskim Savezom vladao neki lik Josif Visarionovič Džugašvili, poznat kao Staljin, za koga mnogi tvrde da je bio Gruzin.

Tako da me zanima zašto neko tvrdi da su Rusi umorili Ukrajince glađu?

ozbiljno , jesu
prvo ko im je dao dozvolu da mogu ubijati narod i unistavati drzavu
sledece pitanje za tebe pametnjakovicu
dal mi mozes dati ijedan dokaz da su ikoga obavestavali a zasto te to pitam .
Jer sam RADIO ZA TU DRZAVI KOJA JE NAPALA MOJU ZEMLJU I UBIJALA NEVINE A SVE U IME , SPRECAVANJA UBISTAVA NA KIMu.
i nisam ni znao sta ce sve bombardovati a tu sam sa njima za stolom.

i , molim te , svoje iidiotske posalice ostavi za sebe

Nikud ne mogu zato su se i svi okurazili. Ne mogu sa Ukrajinom koja ima oružje iz SSSRa da završe. Turci bi ih razbili ko sijalicu
Изгледа да су те мало оштетили у Приједору.
Наравно да могу само мало касне због емотивне везаности са цивилним становништвом.
Није то крволочни нато пакт, који дејствује по цивилима ван зона ратних дејстава.
Са Турцима неће имати тај проблем.

ozbiljno , jesu
prvo ko im je dao dozvolu da mogu ubijati narod i unistavati drzavu
sledece pitanje za tebe pametnjakovicu
dal mi mozes dati ijedan dokaz da su ikoga obavestavali a zasto te to pitam .
Jer sam RADIO ZA TU DRZAVI KOJA JE NAPALA MOJU ZEMLJU I UBIJALA NEVINE A SVE U IME , SPRECAVANJA UBISTAVA NA KIMu.
i , molim te , svoje iidiotske posalice ostavi za sebe.
Rusija kao NATO 99.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back