Rat u Ukrajini (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
svasta
Moji Kinezi su BFFs sa Rusima
I Love You Heart GIF by Curious Pavel
Вуна Кићо, сад се шлихташ а ја памтим твоје изјаве и твоје модерисање!

Dobro to je jedan primjer. Ta jedinica koja je ubijala na Kazanima je 1993 unistena od nasih, 17 policajaca poginulo u toj akciji dok su Srbi granatirali Sarajevo u najtezem periodu u Prijedoru se jos uvijek dive svojim zločinima . Ako ne vidiš razliku zaboravi.
Шта сад добро, као ето, може, ти прихваташ?
Где су Срби из Сарајева, ко их је побио, можда марсовци?

Znači po vašoj logici u Hrvatskoj nije bilo nikoga? Hrvatska je bila prazna? Nije bilo Hrvata? 😂
Nisam neko ko veruje u mitove ni jedne istorije ne samo Hrvatske,ne znate sta se desilo pre 100 godina a znate sta je bio pre 1000 godina....99% istorije starije od 200-300 godina je izmisljotina ali kada nemas drugu dobra je i ta....

Ма јок пола оних снимака је лажно, страдало је пар руских колона залуталих ништа то није за оволики обим операције.
Украјинска војска прачтично не постоји после 6 дана операције.Ово се своди на чишћење остатака.

Morate da ovladate nebom, inače će Ukrajinci da nastave da vas masakriraju. Jebga ispalo je da su Ukrajina i Sirija razlicite price.

Svi koji su protiv Rusije su fašisti!:lol:
Rusija će nakon oslobađanja Ukrajine održati Međunarodnu Antifašističku konferenciju u Ukrajini i nastaviti sa daljom borbom protiv Nacizma, Neonacizma i fašizma u svim njegovim formama!
Sviđa mi se retorika, moram priznati!:per::hahaha::lol:
1646144021080.png

ma znao sam ja da kod tebe ima se neki problem
ajde polako citaj vest , ma gde da je
i da razumes da je svetska asocijacija djudista , oduzela pocasno mesto predsednika asocijacije.
e ali za to su i potrebne i celije sivoga mozga koje ce i raditi da ono sto se procita da prenese malom mozgu.
Počasni karatist, džudoist, kao da automehaničaru daš počasni doktorat kvantne fizike.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back