pivosok
Buduća legenda
- Poruka
- 26.396
pa to ti je tako u ratu. mislis da je bolje bacati atomske bombe na civile kako rade ameri u japanuDobijes po nosu, ubijanje civila u logorima dobra ti logika.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa to ti je tako u ratu. mislis da je bolje bacati atomske bombe na civile kako rade ameri u japanuDobijes po nosu, ubijanje civila u logorima dobra ti logika.
Dobro to je jedan primjer. Ta jedinica koja je ubijala na Kazanima je 1993 unistena od nasih, 17 policajaca poginulo u toj akciji dok su Srbi granatirali Sarajevo u najtezem periodu u Prijedoru se jos uvijek dive svojim zločinima . Ako ne vidiš razliku zaboravi.kazani su bili genocid nad srpskim narodom i jesu bili logor
Вуна Кићо, сад се шлихташ а ја памтим твоје изјаве и твоје модерисање!svasta
Moji Kinezi su BFFs sa Rusima
![]()
Ili Rusi u komsiluku za vrijeme Stalina 6 milona Ukrainaca umrlo većinom zbog gladi, uzeo im sve žito.pa to ti je tako u ratu. mislis da je bolje bacati atomske bombe na civile kako rade ameri u japanu
ma znao sam ja da kod tebe ima se neki problemPočasni crni pojas![]()
Tu je ruski specijalac odmah iza ugla, otišao pišati..i zanimljivo nigde tela![]()
Шта сад добро, као ето, може, ти прихваташ?Dobro to je jedan primjer. Ta jedinica koja je ubijala na Kazanima je 1993 unistena od nasih, 17 policajaca poginulo u toj akciji dok su Srbi granatirali Sarajevo u najtezem periodu u Prijedoru se jos uvijek dive svojim zločinima . Ako ne vidiš razliku zaboravi.
Nisam neko ko veruje u mitove ni jedne istorije ne samo Hrvatske,ne znate sta se desilo pre 100 godina a znate sta je bio pre 1000 godina....99% istorije starije od 200-300 godina je izmisljotina ali kada nemas drugu dobra je i ta....Znači po vašoj logici u Hrvatskoj nije bilo nikoga? Hrvatska je bila prazna? Nije bilo Hrvata?![]()
Ма јок пола оних снимака је лажно, страдало је пар руских колона залуталих ништа то није за оволики обим операције.
Украјинска војска прачтично не постоји после 6 дана операције.Ово се своди на чишћење остатака.
Nije samo tviter, skoro svi zapadni mediji i TV i na netu....Stanje na twiter ratistu je drugacije....
Ukri napreduju ka Moskvi..
Ukrjaina nadomak Moskve,Zelenski upravo javio,opkolicemo Moskvu za pola sataMorate da ovladate nebom, inače će Ukrajinci da nastave da vas masakriraju. Jebga ispalo je da su Ukrajina i Sirija razlicite price.
Kome se slihtam?Вуна Кићо, сад се шлихташ а ја памтим твоје изјаве и твоје модерисање!
i ne mogu i nisu naucili da informacije koje im stizu da se obradi i da se i vidi sta je sta.U poslovnom okruzenju deca vladaju bas sa mobilnim I google map I sa fensi je ako je saas.
Zasto da ne veruju da je tako I u ratu?
Počasni karatist, džudoist, kao da automehaničaru daš počasni doktorat kvantne fizike.ma znao sam ja da kod tebe ima se neki problem
ajde polako citaj vest , ma gde da je
i da razumes da je svetska asocijacija djudista , oduzela pocasno mesto predsednika asocijacije.
e ali za to su i potrebne i celije sivoga mozga koje ce i raditi da ono sto se procita da prenese malom mozgu.
Покушаваш да неког насмијеш ...Morate da ovladate nebom, inače će Ukrajinci da nastave da vas masakriraju. Jebga ispalo je da su Ukrajina i Sirija razlicite price.
Како бре немају када имају:Nisam neko ko veruje u mitove ni jedne istorije ne samo Hrvatske,ne znate sta se desilo pre 100 godina a znate sta je bio pre 1000 godina....99% istorije starije od 200-300 godina je izmisljotina ali kada nemas drugu dobra je i ta....