Rat u Ukrajini (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
U Prijedoru, nisam bio dugo ali mi je prezime kompletno nestalo u logoru, od 105 ljudi, bliži i daljih rodjaka se samo 9 vratilo.Naravno da nisu ali iz logora u federaciji nema masovnih grobnica, samo u Prijedoru ih ima 99.
to je kad oces teritorijalnu celovitost pa dobijes po nosu ko srbi na kosovu ili ukrajinci u donbasu. zamisli bosnjaci da su ostali u jugi sad bi mozda bili i vecina. a nikakve razlike ne bi bilo, verovatno bi se i bolje zivelo

Има ли икаквих вести са Мариупољског бојишта?
Тај фронт ме највише интересује.
Полако их обилазе, одржавају мотивисаним за борбу умјереним нападима како не би
дошло до предаје тј. како би се дошло до коначног резултата - 'геројски су се бранили'. :lol:

FMwxAttXwAMk__L

NATO daje izmedju 50 i 100 aviona Ukrajincima i nude poletne piste izvan Ukrajine, sto moze da bude mamac Rusima da napadnu te piste u jednoj NATO zemlji.

Bice veselo.
Ма готово је ово само је питање времена када ће капитулирати.Велика срамота да капитулирају пре Грузије тј морају издржати бар још 10 дана.Биће заиста срамота...

Vidjet ćemo,meni izgleda kao da su se Rusi namjestili na volej.
Ма јок пола оних снимака је лажно, страдало је пар руских колона залуталих ништа то није за оволики обим операције.
Украјинска војска прачтично не постоји после 6 дана операције.Ово се своди на чишћење остатака.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back