This is Sparta
Buduća legenda
- Poruka
- 25.022
Vidjet ćemo,meni izgleda kao da su se Rusi namjestili na volej.
Многи су то веровали
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vidjet ćemo,meni izgleda kao da su se Rusi namjestili na volej.
ne daju nista te zemlje svi odbili![]()
jeste pitaj one na kazanimaU Prijedoru, nisam bio dugo ali mi je prezime kompletno nestalo u logoru, od 105 ljudi, bliži i daljih rodjaka se samo 9 vratilo.Naravno da nisu ali iz logora u federaciji nema masovnih grobnica, samo u Prijedoru ih ima 99.
Ovo ne može biti istina..Uništeni ruski specijalci
Значи да стављаш пелене пети дан!Priznaj da si sad izmislio rec "udronjati"
Sta to uopste znaci?
to je kad oces teritorijalnu celovitost pa dobijes po nosu ko srbi na kosovu ili ukrajinci u donbasu. zamisli bosnjaci da su ostali u jugi sad bi mozda bili i vecina. a nikakve razlike ne bi bilo, verovatno bi se i bolje ziveloU Prijedoru, nisam bio dugo ali mi je prezime kompletno nestalo u logoru, od 105 ljudi, bliži i daljih rodjaka se samo 9 vratilo.Naravno da nisu ali iz logora u federaciji nema masovnih grobnica, samo u Prijedoru ih ima 99.
Полако их обилазе, одржавају мотивисаним за борбу умјереним нападима како не биИма ли икаквих вести са Мариупољског бојишта?
Тај фронт ме највише интересује.
Kazani su jedini i nisu bili logor. I zločinci koji su to uradili su kaznjeni 1993 od naših. Razlika ogromna.jeste pitaj one na kazanima
Хоћеш рећи јесен (пре зиме)?U Prijedoru, nisam bio dugo ali mi je prezime kompletno nestalo u logoru, od 105 ljudi, bliži i daljih rodjaka se samo 9 vratilo.Naravno da nisu ali iz logora u federaciji nema masovnih grobnica, samo u Prijedoru ih ima 99.Pusteni smo dan poslije dolaska stranih novinara u Prijedor
i zanimljivo nigde telaOvo ne može biti istina..
Može i da poseti ono selo kod Konjica gde su pobili cele porodice, onu decu pobili onako, (onog dečaka dva puta dok ga nisu zatukli zveri) nego nije to tema.jeste pitaj one na kazanima
kazani su bili genocid nad srpskim narodom i jesu bili logorKazani su jedini i nisu bili logor. I zločinci koji su to uradili su kaznjeni 1993 od naših. Razlika ogromna.
Ма готово је ово само је питање времена када ће капитулирати.Велика срамота да капитулирају пре Грузије тј морају издржати бар још 10 дана.Биће заиста срамота...NATO daje izmedju 50 i 100 aviona Ukrajincima i nude poletne piste izvan Ukrajine, sto moze da bude mamac Rusima da napadnu te piste u jednoj NATO zemlji.
Bice veselo.
glup je koliko je visok
Dobijes po nosu, ubijanje civila u logorima dobra ti logika.to je kad oces teritorijalnu celovitost pa dobijes po nosu ko srbi na kosovu ili ukrajinci u donbasu. zamisli bosnjaci da su ostali u jugi sad bi mozda bili i vecina. a nikakve razlike ne bi bilo, verovatno bi se i bolje zivelo
Znači po vašoj logici u Hrvatskoj nije bilo nikoga? Hrvatska je bila prazna? Nije bilo Hrvata?Xaxaxa milion
politika time spustaju pritisak na drzavuMa koliko Srbija gura neutralan sttav,,, preko medija se gura ugl ukrajinska prica
svastaЗначи да стављаш пелене пети дан!
Ма јок пола оних снимака је лажно, страдало је пар руских колона залуталих ништа то није за оволики обим операције.Vidjet ćemo,meni izgleda kao da su se Rusi namjestili na volej.
Lažeš, u Sarajevu je bilo 126 logora za Srbe, Viktor Bubanj, Dobrinja itd.Kazani su jedini i nisu bili logor. I zločinci koji su to uradili su kaznjeni 1993 od naših. Razlika ogromna.