Tempomat
Ističe se
- Poruka
- 2.677
Meni nije cilj da lažem kao vama. A kada bih hteo da pravim lažne vesti,teško bi to provalili.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni nije cilj da lažem kao vama. A kada bih hteo da pravim lažne vesti,teško bi to provalili.
Oni su mu i jedini pravi protivnici u Rusiji,sada cemo da vidimo da li je uspeo sve da ih stavi pod kontrolu.Oligarhija će da ubije Putina, neće ovo izdržati oni...
Jel znate gde su zgrade srpske bia?У циљу сузбијања информационих напада на Руску Федерацију, Министарство одбране РФ позвало је све грађане Кијева који живе близу зграда Службе безбедности Украјине, да одмах напусте своје домове, јер ће ови објекти, убрзо бити бомбардовани високо прецизним оружијем.
nastavi svoje kmecanje![]()
Zbog omjer vojnih snaga, ruskih ciljeva te stanja na terenu sve ide u prilog UkrajincimaDaleko bolje nego Ukrajincima, bar po osvojenim teritortijama. I daleko brže nego SAD u Vijetami ili Avganistanu ili SRJ ili bilo gde.
Лакши начин је да, кад крене рат, прво на ливаду они који нису умели да се договоре, са све фамилијама до 6. колена. Шефови држава, политичари који су за рат, вође партија које заговарају рат.evo recimo napadne neko srbiju. tipa madjari. I sad mobilise se javni sektor i dobrovoljci. Milion ljudi. Ti pobegnes dok se rat ne zavrsi. vratis se ako su pobedili nasi nastavis njima da placas porez, ako su pobedili madjari promenis ime iz nemanje u nemos i boli te kita. a vlasti hoce da te ubede da je bolje da izgines nego da promenis ime iz vladimira u vlodimir.
deluje mi da ćeš pre ti odapeti.Oligarhija će da ubije Putina, neće ovo izdržati oni...
Naročito im ide u prilog što su im Rusi opkolili nekoliko najvećih gradova i uništili skoro sve aerodrome. Evo i danas u Donbasu pomerili liniju fronta za oko 60 km. Baš im ide, samo neka tako nastave.Rusi su h banani..
Zbog omjer vojnih snaga, ruskih ciljeva te stanja na terenu sve ide u prilog Ukrajincima
Mogao bi ja što su radili Srbi, ali to moderacija sankcionira pa samo daj, ispucaj slobodno muku iz sebe.u plavnu tipa koji je poklao starce a niste osudili. otišić, kod vrlike, oko 600 kuća ste spalili za jednu noć. i to su radili vatrogasci.a što niste spalili posle ste pljačkali pa preprodavali...greota da propadne jelte
... eto par informacija...msm. ako se ne praviš mutav.)))
E jbg!jedan ukrajinac je poginuo,okliznuo se od bananu
Kramatorsk ce postati krematorijum za fasiste ukropskeОружане снаге РФ настављају офанзиву на југоистоку Харкова и налазе се у близини Изјума.
Оружане снаге Украјине гађале су наше војнике из минобацача, а узвратном ватром су уништени непријатељски положаји.
Pogledajte prilog 1111914
Пушта га кокаин.Не бих се чудио да у задњим фазана крене плакати уживо...Zelenski tvrdi da su svi veci gradovi Ukrajine blokirani ruskim snagama.
Ne izmišljaj, nemaju banane.Rusi su h banani..
Zbog omjer vojnih snaga, ruskih ciljeva te stanja na terenu sve ide u prilog Ukrajincima
rusi ti djubre bratiju u maripoljuRusi su h banani..
Odluči se da li je u pitanju Srbija ili Srbijanija neuki stvore.Srbija se pridružuje svakom glasanju u pogledu kršenja teritorijalnog integriteta Ukrajine, ali se neće pridružiti uvođenju sankcija Rusiji, a tako će biti bar dok možemo izdržati, izjavio je u utorak srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić
Još malo i Srbija kapitulirala pred moćnim Zapadom...![]()
Spavao ja u tim njihovim atomskim skloništima.Ima da ti jetru uništim dobrim švicarskim pivom![]()
Mozda bude zvakao kravatu kao jedan nadobudni mamlaz iz Tbilisija.Пушта га кокаин.Не бих се чудио да у задњим фазана крене плакати уживо...