Petar_Petrovic
Elita
- Poruka
- 16.610
Kao da je bitno ko je,ovi su iplementirali to u svoje vise decenijsko ponasanje.Ono sto ja znam je , britanija I francuska su to odradile.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kao da je bitno ko je,ovi su iplementirali to u svoje vise decenijsko ponasanje.Ono sto ja znam je , britanija I francuska su to odradile.
Hitler pa ww2 pa USA pa magazine zbog sssr I cia pa mogucnost da ne budu.mazge 1995 I kraj toga 2008.mazga je sama dozvolila da bude mazga.
Oligarhija će da ubije Putina, neće ovo izdržati oni...BREAKING: Germany's Chancellor Scholz says more sanctions against Russia are certainly going to be added
Još će više da boli![]()
Šta kaže objektivni Sputnjik??a ukrajinsku hrvati iz posavine![]()
Ne mozes ti to objasniti. Oni kontaju da je citava JNA ratovala protiv njih dok su oni bili u tenama i sa lovackim puskama. Ne kontaju da su ratovali protiv vojske RS a da je vojska RS ratovala protiv tkz armije bih, bosanskih hrvata i cak hrvata iz hrvatske + je nato bombardovao Srpske polozaje. Nije im zamjeriti, takva im je propaganda. Oni bukvalno misle da su ratovali protiv citave Srbije i Srba iz bih... Pardon za off topic.Vucic je vrbovan od strane zapadnih tajnih sluzbi
A Dodik je doveden nato tenkovima na vlast
Pogledaj naprimer sajtove masonskih organizacija duboke drzave kao naprimer est west bridge organizacije ,sve najblizi ljudi Dodiku su clanovi ,oni ne kriju da su dio te strukture imas na njihovim sajtovima javno
zadnjih 27 god MMF i ambsade upravljaju BIH,BIH je de fakto pod EU i NATO upravom
rat 1992 je poceo tako sto je posljednji SAD ambasador u SFRJ Zimerman nahusko Aliju da krene u rat i proglasi nezavisnost ,namjerno jer su znali da ce doci do krvavog rata
Guraju vas jedne na druge shvati
Tako je, zato je JNA bila oslobodilačka vojska u SFRJ koja se borila protiv terorističkih bandi.Ne možeš okupirati svoju zemlju.![]()
Revolucija jede svoju djecu..Oligarhija će da ubije Putina, neće ovo izdržati oni...
Ne nismo bukvalo...Ne mozes ti to objasniti. Oni kontaju da je citava JNA ratovala protiv njih dok su oni bili u tenama i sa lovackim puskama. Ne kontaju da su ratovali protiv vojske RS a da je vojska RS ratovala protiv tkz armije bih, bosanskih hrvata i cak hrvata iz hrvatske. Nije im zamjeriti, takva im je propaganda. Oni bukvalno misle da su ratovali protiv citave Srbije i Srba iz bih...
Мислим да више нема шта да боли.Све иде у правцу да Бјелорусија постане нуклеарна сила а Украјина руска колонија.Русија неће стати.EU se sprema da udari Rusiju tamo gde je najviše boli
Evropski parlament spreman je da pozove na ograničenja na uvoz ruske nafte i gasa u EU, u sklopu poziva na još oštrije sankcije koje imaju za cilj „strateško slabljenje” ruske ekonomije i sposobnosti za vođenje rata.
Ostali samo hrabri tastatura ratnici na strani UkrjaineŠta kaže objektivni Sputnjik??
Ide Rusima rat za popizditi...
Ne, nego odgovaram na ono da su Hrvati okupirali Dalmaciju, Liku, Kordun, Banovinu, Slavoniju. Kako smo okupirali svoje?Јел то мислиш на Русију у Украјини?
nastavi svoje kmecanjeŠta kaže objektivni Sputnjik??
Ne znam koja je zadnja objava o poginulim ukrajinskim vojnicima, ako uopće znaju.Kako nije vest, ovo je izgleda prvi ukrajinski vojnik koji je poginuo, ako je verovati HRT-u i tebi...
I 100.000 Rusa do sada, naravno...![]()
Kako je nesto tvoje ako su i moji tamo 300 godina,tada hrvata nije ni biloNe, nego odgovaram na ono da su Hrvati okupirali Dalmaciju, Liku, Kordun, Banovinu, Slavoniju. Kako smo okupirali svoje?![]()
Да, тачно је, окупирали сте.Ne, nego odgovaram na ono da su Hrvati okupirali Dalmaciju, Liku, Kordun, Banovinu, Slavoniju. Kako smo okupirali svoje?![]()
Daleko bolje nego Ukrajincima, bar po osvojenim teritortijama. I daleko brže nego SAD u Vijetami ili Avganistanu ili SRJ ili bilo gde.Šta kaže objektivni Sputnjik??
u plavnu tipa koji je poklao starce a niste osudili. otišić, kod vrlike, oko 600 kuća ste spalili za jednu noć. i to su radili vatrogasci.To pričaju?
jedan ukrajinac je poginuo,okliznuo se od bananuNe znam koja je zadnja objava o poginulim ukrajinskim vojnicima, ako uopće znaju.
Komični Igor je govorio o nula gubitaka dok se internet punio uništenim tenkovima i poginulim Rusima.
pa to je privremeno. ne postoji nista tvoje. tvoje je ako si deo vladajuce elite hrvatske. ako si kmet nema razlike ma ko vladao.Ne, nego odgovaram na ono da su Hrvati okupirali Dalmaciju, Liku, Kordun, Banovinu, Slavoniju. Kako smo okupirali svoje?![]()
fasisti se sigurno nece povuci,Smesno je to tako razmisljati.
Ja bih isto tako sa jednom policijskom stanicom rekao hajde posteni lebo a lopovi I kriminalci udjite u marice pa da vas vozim u pritvor a posle sudjenja u zatvor.
Medved je isto oligarh..