Mr No
Legenda
- Poruka
- 51.588
https://t.me/sputniksrbija/13461Al' najveca fora sto je Bajden rekao danas - juce da Americi prete novi sojevi covida!
Ako nadjem opet, postavicu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
https://t.me/sputniksrbija/13461Al' najveca fora sto je Bajden rekao danas - juce da Americi prete novi sojevi covida!
To je bio mocni SSSR sa Ukrajinom, ova Putinova bedna kapitalisticka Rusija ne moze nikoga da razhebe.

u prevodu to znaci
Bas to.u prevodu to znaci
zabole nas q za ukrajinu

Пољска...бомбоне фабрике бившег председника Порошенка, пише нешто као "људи не купујте бандеровско"
Pogledajte prilog 1112305

Al' najveca fora sto je Bajden rekao danas - juce da Americi prete novi sojevi covida!
pa da

Nema rata bez Turaka... kaže Branko Ćopić.I čim počne rat, udri po Bugarima, ne možeš se zeznuti...
Лакше је урадити милијарде склекова, и после отимаш храну од оних који су је скупили.E ako je otac Nikodim to prorekao, onda ne časi časa već spremaj rezerve hrane i zakopavaj je da ti je kasnije ne otmu![]()
![]()
To sam i napisao, dizajn iz SAD i sve ostalo Kina. Tako i ovi naši što "prave" baterije i opremu za kupatila Minotti su iz Srbija, a sve se pravi i doprema iz Kine.Assembled in China
Designed in USA
Jedini razlog za zurbu je medijski rat, medjunarodna zajednica, i javno mjenje u Rusiji.
Dalje od 10-15 dana ovo ne bi trebalo trajati.
Руска Федерација је СССР 2.0 у настајању.To je bio mocni SSSR sa Ukrajinom, ova Putinova bedna kapitalisticka Rusija ne moze nikoga da razhebe.
Znači okej ti je to biloNATO to redovno radi, ukljucujuci napad na SRJ.![]()
A kakav je to odgovor na moj post?The mayor of #Konotop declares that the occupiers have delivered an ultimatum - either he surrenders the city to them, or they will completely destroy it. pic.twitter.com/5crrndj5qx
— NEXTA (@nexta_tv) March 2, 2022
Trudi se Džegi ovih dana više nego inače.Јбт, одакле само извирете. Јер то ботовски напад на српске форуме?
Више је нових чланова на овој теми него чланова форума за целу годину?
Šta je tebi tu čudno i Rusi su hranili ukrajinske zarobljene vojnike. Da li ti kapiraš da su oni veoma bliski, problem prave oni nacisti i zločinci u redovima ukrajinske vosjke , koji i jesu meta ovie akcije.Decu Volodja poslao da denacifikuju Ukrajinu, a oni ga nahranili i jos pustili mamu da okrene.