Mstislav
Stara legenda
- Poruka
- 75.073
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ukrajina nema svoju zemlju tamo gde se vide borbe, Bahmut je osnovao Ivan Grozno, a Dnjepropetrovsk Katarina Velika.Samo budale poput onih sa mycity foruma mogu da misle da ce Rusija dobiti ovaj rat... Ona moze da u snovima, ali neka uzmemo i hipoteticki zauzme sve do Dnjepra, ali treba to odrzavati do u nedogled, jer Ukrajina nece odustati nikada od svoje zemlje, a ni njeni legitimni pomagaci(najrazvijenije zemlje i EU)...Niko to Rusiji nece ni priznati... Vlasti u njoj ce se menjati, drustvo ce sve vise propadati..... To je jasno kao najjasniji dan, ali jedino nije jasno napacenom ruskom narodu zarobljenom medijima i vlascu(kao i nasim ludacima koji nas otklon od sveta videli kao prosperitet)...
Gubici VRF:7809 mrtvih (6.1)Samo budale poput onih sa mycity foruma mogu da misle da ce Rusija dobiti ovaj rat... Ona moze da u snovima, ali neka uzmemo i hipoteticki zauzme sve do Dnjepra, ali treba to odrzavati do u nedogled, jer Ukrajina nece odustati nikada od svoje zemlje, a ni njeni legitimni pomagaci(najrazvijenije zemlje i EU)...Niko to Rusiji nece ni priznati... Vlasti u njoj ce se menjati, drustvo ce sve vise propadati..... To je jasno kao najjasniji dan, ali jedino nije jasno napacenom ruskom narodu zarobljenom medijima i vlascu(kao i nasim ludacima koji nas otklon od sveta videli kao prosperitet)...
Svet je satkan od drzava u kojima su u svakoj gradovi koje je osnovao neko drugi i narodi su u njima koji su osnovali gradove u drugim ili susednim drzavama... To je priroda sveta, ali zbog toga sto Finci osnovali neke gradove u danasnjoj Rusiji ja ih ne bih podrzao da je napadnu i otmu ih...Ukrajina nema svoju zemlju tamo gde se vide borbe, Bahmut je osnovao Ivan Grozno, a Dnjepropetrovsk Katarina Velika.
Finska nastaje 1918.Svet je satkan od drzava u kojima su u svakoj gradovi koje je osnovao neko drugi i narodi su u njima koji su osnovali gradove u drugim ili susednim drzavama... To je priroda sveta, ali zbog toga sto Finci osnovali neke gradove u danasnjoj Rusiji ja ih ne bih podrzao da je napadnu i otmu ih...
U ovo mogu da veruju samo budale...Gubici VRF:7809 mrtvih (6.1)
Gubici OSU, NGU, SBGS:187.451 mrtvih i ranjenih (15.1)
(Prema ministarstvu odbrane Ruske Federacije)
Ruske i savezničke snage imaju minimum 6 puta manje gubitkeU ovo mogu da veruju samo budale...
Ne proseravaj se, toliko je gradova u Rusiji koje su drugi osnovali da bi smo ih mogli nabrajati do sutra....Tek da ne pominjemo Krim...Finska nastaje 1918.
da su posteno kupili od ruskog cara ili carice, kao mi ameri aljasku ne bi danas bilo problema, ali glupe ukre misle moze mufte, slagale ih ustase, da mogu etnicki da pociste te ruse tamo i ostaje im ruska zemlja kao hrvatima srpska krajina, samo da kazu danke dojcland, ili thnx pedo-bajdeneUkrajina nema svoju zemlju tamo gde se vide borbe, Bahmut je osnovao Ivan Grozno, a Dnjepropetrovsk Katarina Velika.
Јадна им мајка за кога погинуше...
Postoje odredjene da kazem firme koje se angazuju za poslove analize informacija koje pomazu potencijalnom korisniku da donese odgovarajucu odluku koja ce se kasnije ispostaviti ispravnom , jer postoje neki timovi koji mogu vrlo precizno predvideti sta ce se desiti i kako ce reagovati i kakve ce odluke doneti odredjeni tip ljudi ili grupe i na taj nacin preduzeti odredjene mere reagovanja pre nego sto se one i dogode. Bolji timovi mogu predvideti i vreme u rasponu od nekoliko nedelja. U svih 100% slucaja oni pripadaju u okviru iskjucivo kontraobavestajnih sluzbi drzava.-,
Redovno kontaktiram sa jednim Pukovnikom ex Armije der DDR-,a. (Njegov otac je ex General i ruske i DDR.,a.) Izuzetno bistra osoba koja tecno zbori ruski.
Iako Njemci po rodjenu sa nesalomljivim ubijedjenjem i srcem i razumom se identifikuju sa kompletnim etickim vrijednostima ruskog naroda odnosno sa svim
narodima koji zive iste vrijednosti. (malo dug uvod)
Prije neki dan smo Pukovnik i ja ponovo tematizirali rat u UKR. Citajuci ovaj post na tren sam steka dojam da si bio prisutan nasoj analizi
i prognozi desavanja u UKR jer tvoje globalno tumacenje zarnih polja odslikava to u bitnom obimu. To me i ponukalo da reagiram.
Njegove prisne veze sa dostinom aktivnih viskih ofcira u RUS etc. smatram za validan izvor koji vrednuije i velikom vjerovatnocom predvidja tog razvijanja.
Osim tvog osobnog tvog ratnog iskustva na koje si disktretno ukazao imas li prilaz drugim izvorima na osnovu kojih analizirias ovaj rat?
-.
Koje su to gradove u Rusiji “osnovali” Finci? Valja imaju imena?Svet je satkan od drzava u kojima su u svakoj gradovi koje je osnovao neko drugi i narodi su u njima koji su osnovali gradove u drugim ili susednim drzavama... To je priroda sveta, ali zbog toga sto Finci osnovali neke gradove u danasnjoj Rusiji ja ih ne bih podrzao da je napadnu i otmu ih...
Kao da rast Kine nije već sada učinio vaše vlažne snove u pogledu Rusije pustim komičnim infantilnim željama.Samo budale poput onih sa mycity foruma mogu da misle da ce Rusija dobiti ovaj rat... Ona moze da u snovima, ali neka uzmemo i hipoteticki zauzme sve do Dnjepra, ali treba to odrzavati do u nedogled, jer Ukrajina nece odustati nikada od svoje zemlje, a ni njeni legitimni pomagaci(najrazvijenije zemlje i EU)...Niko to Rusiji nece ni priznati... Vlasti u njoj ce se menjati, drustvo ce sve vise propadati..... To je jasno kao najjasniji dan, ali jedino nije jasno napacenom ruskom narodu zarobljenom medijima i vlascu(kao i nasim ludacima koji nas otklon od sveta videli kao prosperitet)...
Navedi jedan sem Bahčisaraja na Krimu.Ne proseravaj se, toliko je gradova u Rusiji koje su drugi osnovali da bi smo ih mogli nabrajati do sutra....Tek da ne pominjemo Krim...
A kako je onda pronađeno svega 7809 imena?Jos u septembru je, podvlacim u septembru Ministarstvo finansija RF objavilo dokument o ukupnom novcu koje je dalo porodicama ubijenih... Dakle, u zelji da se pohvale oni su objavili zvanican dokument sa pecatima i cifrom.... Ne razmisljajuci o tome da se(znajuci koliko su rekli da izdvajaju po poginulom) moze tacno izracunati koliko vojnika je stradalo... I izracunalo se.... Dakle u septembru...Imas da nadjes potpuno tacan broj...Ali oko 45 hiljada, da znas...
Mislim da je to premali gubitak za Ruse. Ako je Ukrajinaca izginulo 180K, a sa ovom zadnjom katastrofom u Soledaru je to izvjesna cifra, i Rusa je izginulo nekih 15K. Od prilike 1:10 je odnos. Toliki je uostalom i odnos vatrene moci i kolicine koju obje strane isporuce na front.Gubici VRF:7809 mrtvih (6.1)
Gubici OSU, NGU, SBGS:187.451 mrtvih i ranjenih (15.1)
(Prema ministarstvu odbrane Ruske Federacije)
Prevelika razlika. Ukrajina će da izgubi jer ne može da žrtvuje onoliko vojnika koliko Rusija može. Ionako imaju 25 puta veće gubitke.
Kombinacija ovog Perhana koji vodi UK...i tenka...me podseca na scenu:
...