Rat u Ukrajini (18)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    161
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zadali ste odlucujuci udarac UK i celom Zapadu ubistvom dvojice zapadnjaka. Nato kud ce sta ce, posle ovoga predaje se Rusima na milost i nemilost.
mimimi_logo_rgb_960x830.png

Ova dvojica ukrajinaca nisu hteli da se predaju, nisu dali oružje pa ih je Rus ubio. Sve regularano, ali mi se čini da su bili zbunjeni, iznenađeni, umorni i da nisu baš znali šta rade. Na žalost, mogli su da ostanu živi. Još dva uzaludno potrošena života. :(
vidi se da pojma o pojmu nemate.... nisu mogli ostati živi nikako i da su predali oružje svejedno bi bili ubijeni... u toj borbenoj situaciji se nikog ne zarobljava, to ti ja mogu iz osobnog iskustva reći... čudan mi je sumnjivi koji također tvrdi da je iskusio sranje od rata i da su mu poznate takve situacije... bar bi on trebao znati da se te situacije ne preživljavaju...

Kako li si samo to zamislio da se boriš protiv ruskog nuklearnog uništenja planete baš me zanima.

Verovatno je izazivanje rata na njenim granicama dobar način da se nuklearna sila eliminiše kao pretnja, samo što to nije jasno nama običnim smrtnicima.

Meni to deluje kao esktremno opasan potez ali sigurno si ti i tvoji istomišljenici pametno promislili šta treba činiti

Mda, pišeš ****** kao da sam ja sjedio u stožeru i planirao napad 🤣🤣🤣

vidi se da pojma o pojmu nemate.... nisu mogli ostati živi nikako i da su predali oružje svejedno bi bili ubijeni... u toj borbenoj situaciji se nikog ne zarobljava, to ti ja mogu iz osobnog iskustva reći... čudan mi je sumnjivi koji također tvrdi da je iskusio sranje od rata i da su mu poznate takve situacije... bar bi on trebao znati da se te situacije ne preživljavaju...
Ево га још један командос

ParallelSlushyBongo-size_restricted.gif

"Наставак јуриша на položaje Оружаних снага Ukraine на фронту код Сватова:, Сибирци уништавају нацисте

Подсетимо, наши борци су кренули у напад, опколили непријатељско упориште и дуго нудили предају, а затим кренули у јуриш из више праваца. Део Оружаних снага Украјине из састава 518. батаљона Спецназ одбио је да се преда. Неки од украјинских оружаних снага који су заузимали положаје су заробљени, неки уништени."

Molim one sa tananim živcima a posebno Mstislava da ne gledaju sledeći video sa naslaganim nacistima pošto mogu dožveti duševni bol i zastoj srca.
+18

https://t.me/RVvoenkor/35753

Naslagani sa žutim trakama su ukroustaše.

Neko je već primetio da je ovaj Rus prvo video rov i prvo je bacio bombu i onda prišao sa ledja, meni se čini da su bili već ošamućeni od bombe, vidi se i treći vojnik koji leži dole nepomično, ali mislim da su se odmah i bezuslovno predali sa dignutim rukama bili bi živi, ovako nažalost svaki nepromišljeni ili ishitreni potez u bliskoj borbi se kažnjava.

"Наставак јуриша на položaje Оружаних снага Ukraine на фронту код Сватова:, Сибирци уништавају нацисте

Подсетимо, наши борци су кренули у напад, опколили непријатељско упориште и дуго нудили предају, а затим кренули у јуриш из више праваца. Део Оружаних снага Украјине из састава 518. батаљона Спецназ одбио је да се преда. Неки од украјинских оружаних снага који су заузимали положаје су заробљени, неки уништени."

Molim one sa tananim živcima a posebno Mstislava da ne gledaju sledeći video sa naslaganim nacistima pošto mogu dožveti duševni bol i zastoj srca.
+18

https://t.me/RVvoenkor/35753

Naslagani sa žutim trakama su ukroustaše.
Crni dani za Ukrajinu. Oce li se osvestit da zbace placenicki rezim ili ce jos da ginu za Engleske bijele guzove?

Наш извор извештава да је Русија формирала велику залиху беспилотних летелица камиказа. Очекује се да Руси могу да примењују њихову масовну и истовремену употребу два до четири дана, када ће аларм бити константан и ПВО преоптерећена, што ће повећати квалитет употребе. Уосталом, одбрана ће бити сломљена.
Постоји верзија да ће се ова тактика користити пре масовне свестране офанзиве о којој сада сви причају.

:bye:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back