Beli Gibson
Elita
- Poruka
- 23.442
samo nek nastave da crkavajuvidi li ovo svinjevski?? msm znam da naci botove na temi boli k za mrtve ukrajince al da predsednika boli k to mi ne ide u glavu
nadam se da će macolom da udare u budućnosti
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
samo nek nastave da crkavajuvidi li ovo svinjevski?? msm znam da naci botove na temi boli k za mrtve ukrajince al da predsednika boli k to mi ne ide u glavu
kaze: ne izlazi mi se, kakicu u gace.sta je ovo bilo , jel moze da prevede neko sta kazu ovi ?
Pa oni su vise kao poruka ostalima, jer su promovisali odlazak u Ukrajinu za pare. Sad kad drugi vide kako su zavrsili oni koji su ih nagovarali da idu, razmislice dvaput.Zadali ste odlucujuci udarac UK i celom Zapadu ubistvom dvojice zapadnjaka. Nato kud ce sta ce, posle ovoga predaje se Rusima na milost i nemilost.
Ne kenjaj Turčinu , ovde postavljaš svaku bačenu bombu tvojih ss mumina.Zadali ste odlucujuci udarac UK i celom Zapadu ubistvom dvojice zapadnjaka. Nato kud ce sta ce, posle ovoga predaje se Rusima na milost i nemilost.

Zadali ste odlucujuci udarac UK i celom Zapadu ubistvom dvojice zapadnjaka. Nato kud ce sta ce, posle ovoga predaje se Rusima na milost i nemilost.
vidi li ovo svinjevski?? msm znam da naci botove na temi boli k za mrtve ukrajince al da predsednika boli k to mi ne ide u glavu
vidi se da pojma o pojmu nemate.... nisu mogli ostati živi nikako i da su predali oružje svejedno bi bili ubijeni... u toj borbenoj situaciji se nikog ne zarobljava, to ti ja mogu iz osobnog iskustva reći... čudan mi je sumnjivi koji također tvrdi da je iskusio sranje od rata i da su mu poznate takve situacije... bar bi on trebao znati da se te situacije ne preživljavaju...Ova dvojica ukrajinaca nisu hteli da se predaju, nisu dali oružje pa ih je Rus ubio. Sve regularano, ali mi se čini da su bili zbunjeni, iznenađeni, umorni i da nisu baš znali šta rade. Na žalost, mogli su da ostanu živi. Još dva uzaludno potrošena života.![]()
Brutalno , plaćenici mislili da će se prema njima odnositi humanitarno pravo pa ovaj nesretnik diže ruke, kakav kobni zaheb, šta li su ih lagali.
Kako li si samo to zamislio da se boriš protiv ruskog nuklearnog uništenja planete baš me zanima.
Verovatno je izazivanje rata na njenim granicama dobar način da se nuklearna sila eliminiše kao pretnja, samo što to nije jasno nama običnim smrtnicima.
Meni to deluje kao esktremno opasan potez ali sigurno si ti i tvoji istomišljenici pametno promislili šta treba činiti
ali eto medjunarodno javno pavo i dalje opstaje , UN, savet bezbednosti.... sve sljaka , nema problema ,dok ce mali covek, prasinar ,naravno, ginutiBrutalno , plaćenici mislili da će se prema njima odnositi humanitarno pravo pa ovaj nesretnik diže ruke, kakav kobni zaheb, šta li su ih lagali.
Putin se cudi zasto nitko ne kupuje ruske avione (cepam se od smeha)
Ево га још један командосvidi se da pojma o pojmu nemate.... nisu mogli ostati živi nikako i da su predali oružje svejedno bi bili ubijeni... u toj borbenoj situaciji se nikog ne zarobljava, to ti ja mogu iz osobnog iskustva reći... čudan mi je sumnjivi koji također tvrdi da je iskusio sranje od rata i da su mu poznate takve situacije... bar bi on trebao znati da se te situacije ne preživljavaju...
Ovaj snimak pokazuje koliki je Putin demokrata i divan čovek.Nisu ni one ni roditelji završili u gulagu na KamčatkiIma buducnosti za Rusiju sa omladinom koja misli svojom glavom.
.Neko je već primetio da je ovaj Rus prvo video rov i prvo je bacio bombu i onda prišao sa ledja, meni se čini da su bili već ošamućeni od bombe, vidi se i treći vojnik koji leži dole nepomično, ali mislim da su se odmah i bezuslovno predali sa dignutim rukama bili bi živi, ovako nažalost svaki nepromišljeni ili ishitreni potez u bliskoj borbi se kažnjava.vidi se da pojma o pojmu nemate.... nisu mogli ostati živi nikako i da su predali oružje svejedno bi bili ubijeni... u toj borbenoj situaciji se nikog ne zarobljava, to ti ja mogu iz osobnog iskustva reći... čudan mi je sumnjivi koji također tvrdi da je iskusio sranje od rata i da su mu poznate takve situacije... bar bi on trebao znati da se te situacije ne preživljavaju...
Руси готово свакодневно пију чај, нарочито у овим зимским месецима, тако да је велика шанса да ће га и Суровикин попити у месец дана.Kolika je sansa da u mjesec dana Surovikin popije caj ili padne kroz prozor![]()
![]()
Crni dani za Ukrajinu. Oce li se osvestit da zbace placenicki rezim ili ce jos da ginu za Engleske bijele guzove?"Наставак јуриша на položaje Оружаних снага Ukraine на фронту код Сватова:, Сибирци уништавају нацисте
Подсетимо, наши борци су кренули у напад, опколили непријатељско упориште и дуго нудили предају, а затим кренули у јуриш из више праваца. Део Оружаних снага Украјине из састава 518. батаљона Спецназ одбио је да се преда. Неки од украјинских оружаних снага који су заузимали положаје су заробљени, неки уништени."
Molim one sa tananim živcima a posebno Mstislava da ne gledaju sledeći video sa naslaganim nacistima pošto mogu dožveti duševni bol i zastoj srca.
+18
https://t.me/RVvoenkor/35753
Naslagani sa žutim trakama su ukroustaše.
vidi se da pojma o pojmu nemate.... nisu mogli ostati živi nikako i da su predali oružje svejedno bi bili ubijeni... u toj borbenoj situaciji se nikog ne zarobljava, to ti ja mogu iz osobnog iskustva reći... čudan mi je sumnjivi koji također tvrdi da je iskusio sranje od rata i da su mu poznate takve situacije... bar bi on trebao znati da se te situacije ne preživljavaju...