Rat u Ukrajini (18)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    161
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
%D0%9A%D0%BE%D0%BD%D0%B0%D1%88%D0%B5%D0%BD%D0%BA%D0%BE%D0%B2.jpg
2B6729FE-FDB5-4B8C-9CD4-F7B789278E4D.jpeg

Znači istu krivicu snosi onaj koji ubija i siluje i onaj koji ne ubija i ne siluje, nego šalje pomoć da se ubijani i silovani brani od ubojice i silovatelja?

Pa ima ono logike, not :roll:
A ono da peku i jedu ljude si zaboravio.

Dokle bre više sa tim silovanjem razuma ovde, pa svi znamo za te vaše USTAŠKE laži , niste više zanimljivi.

Te laži i obmane su đavolja oružja.

Nekako ste se vrlo brzo priklonili Đavolu vidim, a ko sa njim tikve sadi - O GLAVU MU SE LUPAJU, kaže stara slovenska poslovica

Evo , tek sada i kod nas vesti o otkazivanju letova.
ssada i vidite kako i kriju , lose , dok i ne bude saznato .

The Canadian Press
FollowView Profile

Widespread flight delays in US after FAA computer outage​

4m ago
135 Comments

1673441999884.png

NEW YORK (AP) — A computer outage at the Federal Aviation Administration brought flights to a standstill across the U.S. on Wednesday, with hundreds of delays quickly cascading through the system at airports nationwide.
Widespread flight delays in US after FAA computer outage
Widespread flight delays in US after FAA computer outage© Provided by The Canadian Press
At 7 a.m. Eastern, there were more than 1,200 delayed flights within, into or out of the United States, according to the flight tracking website FlightAware.
Most delays were concentrated along the East Coast and airlines said that they were aware of the situation and beginning to suspend flights.

Ja se ne cerekam nad mrtvima, jadni ljudi i jedni i drugi, šta im kepec uradi, gorjet će u paklu zbog tih duša što su pobijene zbog njega :(

Ovo su 100% bili neki EU i NATO ekstremisti
Ovaj ruski vojnik fino ih je pozvao da bace oruzije ali one se neckaju ,pokusava da otme ovom drugom pusku a budala neda oruzije i vuce sebi
Nije mu preostalo nista drugo nego da puca

Ameri i natovci bi odmah sprasili rafal
I ranije sam cuo kako Rusi nemaju uopste mrznje prema Ukropima ovaj video je to potvrdio

Ja sam očekivao nešto što nisam znao, ali dobro. Ipak, moram priznati, da sam začuđen činjenicom koliki neutralnosti i objektivnosti ima u ovim redovima.

Ti si to znao? Pa bravo za tebe onda :klap:

Ako si to znao, onda znaš i da se borba za vlast u Rusiji rasplamsava, što može imati svakojake posljedice po daljnji razvoj događaja, svašta se tu još može dogoditi, stvari nisu baš tako jednostavne kako bi neki tupavi navijači tipa tixija ili observera mogli misliti, to je jedna višeslojna igra koja bi se mogla odigrati po više različitih scenarija, a ja sam mišljenja da su svi scenariji zapravo nepovoljni za Rusiju, a za Ukrajinu sad više nema spasa, ona mora izdržati sve što dolazi, jer je inače neće ni biti, oni se doslovno bore na život ili smrt...

Ovo su 100% bili neki EU i NATO ekstremisti
Ovaj ruski vojnik fino ih je pozvao da bace oruzije ali one se neckaju ,pokusava da otme ovom drugom pusku a budala neda oruzije i vuce sebi
Nije mu preostalo nista drugo nego da puca

Ameri i natovci bi odmah sprasili rafal
I ranije sam cuo kako Rusi nemaju uopste mrznje prema Ukropima ovaj video je to potvrdio

Ma kakvi, kakav mržnja, ispraznio im okvir u glave dok su dizali ruke, to je vrlo ljubazno bilo od njega, bratski praktički :roll:

Ukrajinski vojnik: Više nitko ne broji mrtve, želim shvatiti koja je svrha borbe. Ionako ćemo odustati

Ukrajinski vojnik izjavio je za CNN da je situacija u Soledaru "kritična" i da je broj mrtvih toliko visok da "više nitko ne broji poginule".

Prena navodima CNN-a, riječ je o vojniku iz 46. zračne mobilne brigade, koja brani Soledar od napada ruskih snaga i plaćenika Wagnera.

- Ovdje vam nitko neće reći koliko ima mrtvih i ranjenih. Jer nitko pouzdano ne zna. Nijedna osoba. Niti u stožeru. Stalno zauzimamo nove položaje i vraćamo stare. Ono što je danas naša kuća, sutra je pod kontrolom wagnerovaca.

Na kraju je dodao kako vjeruje da će ukrajinski vojni čelnici na kraju odustati od borbe za Soledar i zapitao se zašto još nisu to učinili.

- Svi razumiju da će grad biti napušten, samo želim shvatiti koja je svrha borbe od kuće do kuće. Zašto umirati, ako ćemo na kraju ipak napustiti grad danas ili sutra?, zavapio je neimenovani vojnik

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back