marsijaner
Legenda
- Poruka
- 54.583
o tome i govorim
nema na ovdasnjim medijama o tome.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
o tome i govorim
Zamisli, može da se letuje i van Evrope... jel te mnogo boli?U medjuvremenu u Dubaiu uziva Shoiguov vojno sposobni zet
Potpuno netačno. Izgubili ste pola osvojenog prošle zimeIzgleda da su Rusi krenuli napred na vise mesta, ukrajinska vojska je pod velikim pritiskom
Predsednik se često pojavljuje na svetskim televizijamaPripreme Zelenka za direktan prenos iz centra Soledara.
![]()
Sramotno je to nazivati Predsednikom.Predsednik se često pojavljuje na svetskim televizijama
To je neobično samo rusopatofilima
Dakle ostalo je 60 nacista.Zao mi ih je sto moraju po tim rupetinamanda jure one nacisticke pacove sto se kriju po tunelima, ali sam siguran da ce ih sve pohvatati. Koliko sam saznao oko 500 su uvhatili i oko 140 likvidirali.
Mineri trenutno cesljaju tunele od postavljenih zamki, kazu mi da ce im trebati sigurno desetak dana jer je velika zona u pitanju. Imali su optimisticki stav da ce uspeti za nedelju dana ali nece stici. Mnogo posla.
Several sources report that Commander-in-Chief of the Armed Forces of Ukraine Valery Zaluzhny asked Zelensky tonight to order the withdrawal of troops from Bakhmut, because it is difficult and pointless to hold it after the fall of Soledar. But Zelensky refused.
Ma i mene zanima.Jel' si ti casual observer? Koliko naloga imaš?
Taj narod je žrtva ruskog fašizma, točno, i to nije prvi put, i treba mu pomoći na svaki mogući način...
Osim toga?Nasedanje na pricu o mirovnim pregovorima kada su naglo prekinuli operaciju.
više para za scenu nego u HobituPredsednik se često pojavljuje na svetskim televizijama
To je neobično samo rusopatofilima
Lepo ste im pomogli, dali ste im Zelenskog i oružje, baš ste ih usrećili
Nije taj top nimalo naivan, 28 km dometa pa ti vidi
she said.Naturally, they need to be punished. This question isn't even worth raising.
Bar ih ne ubijamo i silujemo, kao tvoj idol...